Teşekkür ederim, sağolasın, hepimize İNŞALLAH! iYİ HAFTA SONLARI, paylaşımların için de teşekkürler.
Printable View
Sahi Ziraat yatırım hedef fiyat vermişti 25.84 bugün en iyi alıcı..
Hedef fiyatlar havada uçuyordu, 18 TL , düşerse alırım şurası önemli benim için [emoji16]
Algı tamamen hisse bugün yüzde 10 yapar haftaya duser çıkar piyasa belirler bunu..Ama yatirimcilik farklı birşey..
Forumdakilerin geneli trader...
Doktor bu ne?
https://www.odatv4.com/dunya/ve-avru...dirildi-257040
Hollanda Rusya'ya yaptırımları kaldırıyormuş..
Ermadende cevher bulunması daha çok İsdemire yarar diyen de Kızıldağ,aylar önce Ereğli İsdemirin ürettiği malları piyasaya satıyor ama malın gerçek fiyatı ne ise o fiyattan alıp satmak,İsdemire ödemeyi gerçek piyasa fiyatına göre yapmak zorunda İsdemirin hakkını yiyemez, Ereğli her şeyi kuralına göre yapar diyen de Kızıldağ.Ee bu cümleye göre Ereğli İsdemire cevher satarken kuralına göre satmak durumunda yani piyasa fiyatı neyse o fiyattan satar sonucu çıkıyor.
Kızıldağın bulunan cevher İsdemire daha çok yarayacak cümlesi ile Ereğli İsdemire mal satarken (ve mal mal alırken) kuralına göre alır, piyasa fiyatlarını uygular cümlesi tezata düşmek değil mi.
Ben o yüzden Kızıldağ İsdemir-Ereğli konusunda duygusal davranıyor dedim.Kendisi full İsdemirde tamam ama bu duygusallık yazılarını okuyanlara haksızlık değil mi.
2 kere 2 nin 4 ettiğini bilen herkes bilir ki Ermaden Ereğli'ye kazandıracak isdemire değil.
Üstelik Kardemir ermaden'in yüzde onuna sahipken isdemire kesinlikle indirimli mal satılmaz Kardemir izin vermez
Keşke indirimli satılsa çünkü isdemirden gelecek kar ereğli'ye de yarıyor ama böyle bir şey mümkün değil
Bu arada herkes duygusal davranır. Siz de bu soruları sorarken duygusal davranıyorsunuz. Geçen sefer yanıldı diyen arkadaş da duygusal davranıyor.
Sezgin Bey'den objektif olmasını söylüyorsunuz ama o pozisyonuna göre konuşmuyor zaten. İşlerin nasıl işlediğini anlatıyor. Okuyanlar yani bizler objektif olup kendimize göre değerlendirmeliyiz. Herkesin pozisyonu farklı çünkü ben 34 yaşımdayım. Biriktirmeye devam ediyorum. Siz 50 üstüsünüz. Beklentiler farklı.
Bu sadece Sezgin Bey için değil bütün mecralarda okuduğumuz dinlediğimiz insanlar için de geçerli.
Umarım yanlış anlaşılmam. Syg.