Enflasyon muhasebesinde bankalara pek dokunulmuyor. Özellikle sanayi şirketlerinin Vergi dairesine bildirilen dönemsel karları beni daha çok ilgilendirir oldu.
Printable View
Enflasyon muhasebesinde bankalara pek dokunulmuyor. Özellikle sanayi şirketlerinin Vergi dairesine bildirilen dönemsel karları beni daha çok ilgilendirir oldu.
Enflasyon muhasebesi neticesi olan bilanço bana göre hala taş gibi güçlü.. Pazartesi 3.05 krş net temettümüzde geliyor.. Bilançolara bakarken artık bakış açılarımız çok farklı olmalı.. Oyun yeniden kuruluyor ve yeni normaller oluşacak.. 2024 yılı malınızı kapmak için her dümenin döneceği sene.. Piyasamız geride kaldı ama özel durumumuz var.. En kötüye hazır olarak geleceğe bakmalı.. Bugünlerde geçer ama bu yeniler için imtihan bizler için ilahi komedya.. Syglr.
Enflasyon muhasebesine göre beklediğim kar cıvarında geldi. İşler yıl sonuna kadar aynı durumda gitse bile enflasyon artı 1 milyar üzeri kar demektır. Borçları yok denerecek kadar az, ihracatı var.
bugün biraz daha doldurdum..bekçiliğe devam..en kötü bilançolar her şirket için bu 2.çeyrekler...bizde sıkıntı yok..enflasyon muhasebesi gömleğini giydirecekler her halükarda...uzun vadeli yükümlülükler ile duran varlıklar-kısa vadeli yükümlülükler ile dönen varlıklar aralarındaki oranda sıkıntı yoksa bilanço iyidir..filler her zaman tepişecek,iyi kağıtta isen bir şey olmaz..
adet yerini bulsun grafikte kademeler var
https://i.hizliresim.com/bg7t5ib.png
Bedelsizleri unuttular galiba.?
Bir sabah ansızın gelebilir bedelsizler.. Önemli olan piyasanın gidişatı.. Ülkeyi ve şirketleri zor günler bekliyor.. Hisse taşıyanlar sonucunda tekkeyi beklediği için çorbayı içecek ama sabırlı kaç kişi?.. Ben kendi namıma neredeyse her gün alıyorum.. Benim yatırımım erken genel seçim sonrası yeni düzen için.. Kısacılara sabır dilerim ..Syglr.
Kâr payları yattı,,, hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷