Originally Posted by
Feragat
Merhabalar
Karel 5 liradan 20 lira , klmsn 7 liradan 22 liraları , vestel 5 liralardan 18 liraları gördü( grafiklere tam bakmadım ) 1-1.5 yılda . Bunları ben bu fiyatlardsn takip etmiştim . Analizim sonucu, çok primlenenler endeksin yıkılışına, göre çift hanelere gitselerde tek haneye düşüyor Hisseler ... şimdi kozaa 15-16 liralara gitsede endekse sert satışlar ile 8-9 liraları gösterme olasılıkları var bu sebeple ya yatırımcı olup hiçbirşryden etkilenilmemeli Satmamalı, yada paranın bir kısmı ile al sat yapılıp lot miktarı arttırılmalı ...kozaa 5 liradan 13 liralara geldi hadi diyelim 15 -16 oldu bir dinlenebilir ... daha sonra endeksin durumu çok önemli eğer açığa satış gelirse. Ve %20 ye çıkarsa taban tavan oranı, 2 tabanla tek haneleri gösterebilirler ...
Hedefi sorarsanız şöyle bakın en köyü 3 kat daha gideceğini düşünüyorum . Burdan kimseye alın demem nereden alındığı çok önemli burdan alan 7 lirayı görse vebaldir o durumun psikolojisi farklı . Bu hisseyi kuruşlardsn alanlar var değil mi 6 lira olunca ben takip ettiğim bazınyorumculqr 10 kst gitmiş diyorlardı ben gülğyordum :)) daha ne gidecek derlerdi . Neyi nerden aldığınız çok önemli elde varsa tutulur , hiç bir hisseyi de ben ZİRVEDEN almam .