Alıntı:
Artık olacaklardan ben sorumlu değilim! Cihat!
- Teğmenken torpille Amerika’ya yüksek lisansa gitmeni,
- Orada iki senelik yüksek lisansı neden üç senede bitirdiğini,
- Dönüşte mühendis olman gerekirken babanın torpiliyle mühendis işaretleri takmışken nasıl tekrar çıkardığını,
- Gemilerde çok az çalışmışken torpil yaptırıp direkt Binbaşı iken Savaş Harekat Subayı olarak fırkateyne atanmanı,
- 2.Komutan iken kendi sınıf arkadaşın Alpay Çakarcan’ın ayağını nasıl kaydırdığını,
- Komutan iken TCG KEMALREİS’i kaç kere limana vurduğunu,
- Geminin en önemli silahı olan HARPOON atışı bile yapamadığını,
diğer subaylara yetkini devredip atış yaptırmalarını istediğini,
- Geminin revirinde Cem Astsubayı dövdüğünü, onun babasının da seni dövdüğünü, gözlerinin morluğundan gemide bir hafta güneş gözlüğü ile gezdiğini,
- Suat astsubayın ölümündeki rolünü ve olayı nasıl kapattığını,
- Doktora tezini Ali İhsan Gürler’e yazdırdığını,
- Rusya/Ukrayna limanlarında personeli zorla 23:59’da gemiye döndürüp sonra oradaki kadınlarla ne haltlar yediğini,
- Neden iki kere boşanıp evlendiğini
- Komodor iken cahilliğinden dolayı her şeyi Arif Çırtlık’a yaptırdığını,
- Komodor iken Doğu Akdeniz’de uçağımız vurulduğunda şansa! o bölgede olmanı ve pilotlarımızın çıkarılmaması için nasıl uğraştığını,
- Rusya ateşesi iken ahlaksızlıklarına devam ettiğini, Rusların ağına düştüğünü ve RTE Moskova’ya geldiğinde biat ettiğini,
- 28 Nisan 2017’de Kocaeli Adliyesinde savcı ile gizli toplantı yaparak Donanma iddianamesine yazılacakları verdiğini ve savcıyı tehdit ettiğini,
2019’da TCG KEMALREİS Bulgaristan’da liman ziyareti yaptığında kaç personelin firar ettiğini ve senin olayı nasıl kapattığını,
2020’de Kurmay Başkanıyken askeri gemilerin Libya’ya silah kaçakçılığı yapan gemiyi nasıl koruduğunu ve buna rağmen Almanların gemiye nasıl çıktığını,
anlatmamı ister misin? Neyse yoruldum şimdilik, haberi görünce ilk etapta aklıma gelenler bunlar! Ben seninle uğraşmayacaktım ama kendin istedin! Bu arada adam ol ve söyleyeceklerini kendin söyle ona buna yazdırma! Yakında görüşürüz!
@AAkinbas
@hmtklkn
@EGurbas_TR03
Ahaa ortalık karışacak. Vaziyet alınız...