Printable View
Bareti naapcaz be ya. Herkes senin gibi betoncu mu.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben gelmevereyim desen günahamı girersin, hem Sapancayı gördün zaten! :yes: Yok görmediydin galiba, sonradan vidalandındı sofraya! :he: Kanbersiz düğün neym olmaz, sapancayı çok gördüm de, sofra olarak görmedim... sizinle....
Alıntı: Originally Posted by guneysu Yağmurluk ve baret var bagajımda, atın bagajınıza.. :kahkah: Oha, inşaata beton dökmeye gitmiyoruz, efendi gibi yiyip içmeye gidiyoruz! :vk:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Bareti naapcaz be ya. Herkes senin gibi betoncu mu. Laaaa dolu yağabülü, daş düşebilü.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu ... safra kesende arıza var, dediler.. ... Geçmiş olsun. Taştır o. Sayın Gaya, sarışın sallama tekniği ile halleder gibin geliyor.
Hava sıcaklığı fena değil ama yağmur bayağı yağacak gibi görünüyor :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Dinlenmedeyim, sağ tarafımda kuvvetli ağrı var, derin nefes alınca bilem ağrıyor, yatarken ağrıyor, ağırıyor da ağırıyor namussuz. 2 Dr. ile gonuştum, büyük ihtimal safra kesende arıza var, dediler.. ultrason vs. çekilip kontrol edilmesi lazım dediler. hafta sonu geçsin bakarız dedim.. Sağlık işi ihmale gelmez, inşaallah pardon mazallah Sapancada Safra kesen patlarsa ne ederiz? :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Geçmiş olsun. Taştır o. Sayın Gaya, sarışın sallama tekniği ile halleder gibin geliyor. Böbrek taşımı bu, safra taşına sarışın yaramaz.