Bahri malı olan adam gömmeden rahat edemez. Öyle diyecek tabi...Malımızı gömeceğük...Kaldırmadan daldırmak olmaz.
Seçime mevduat faizi ile mi girmeyi tercih edersiniz ? Dövizle mi ?
Ben günlük faizle devam ediyorum. ama güvercin gibiyim uçabilirim de kalabilirim de
Ülkede her şey kutuplaştığından ( benden- senden ) iletişim sıfıra düştü. Karşı cephede neler oluyor diye bakılmıyor. Oysa böyle durumlarda iktidar olan cephe sürekli göz altında tutulmalı. Yandaş kanalların seyircisi muhalif kanalı seyretmez, muhaliflerde yandaşları. O zaman bu kanallar proğramlarına özenmez. nasıl olsa potansiyel seyirci belli, yemle gitsin.
Para işinde en güzel tüyo nereden alınır ? Youtub ve twıtter de sallamacı tipleri bırakın.... En gerçek piyasa cemaatlerde. fatih, hacıbayram gibi yerlerde dinibütün ! vatandaşlarımızın parasal davranışlarını gözlemliyen voleyi vurur. Jeeplerde gezen malum tayfa boşuna zengin olmadı.
Artık faizin haram !! olduğuna inandım. Faiz alanlar yıllarca eridiler. Demek ki bünyeye yaramıyor ! Oysa , bedava krediyle konut - araba alan '' ticaret '' yapanlar köşegen oldular. Hacıbayram da bir esnaf ; son bir aydır avro topluyormuş. Altın da alıyor ama daha çok avro tercih ediyormuş. Bankalarla işimiz olmaz diyormuş. Seçimden sonra avrupa düşünsün diyormuş. Muş muş muş.....
Muşta bu yıl hava sert geçiyor. yer yer 2 metre kar var. ortam buz kesiyor.
Yatırım tavsiyesi verilmez. Onun bunun lafıyla yatırım yapılmaz. Yatırım ciddi iştir. uzmanlardan yardım alınmalıdır.