https://x.com/haskologlu/status/1934636589050679308
Linkte video var.Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
İsrail’in saldırısı sonrasında İran devlet televizyonu yanıyor:
Printable View
https://x.com/haskologlu/status/1934636589050679308
Linkte video var.Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
İsrail’in saldırısı sonrasında İran devlet televizyonu yanıyor:
Alıntı:
T24
@t24comtr
·
6s
📢 MHP'li Yıldız'dan, İmamoğlu duruşmasındaki sloganlara tepki:
"Eskiden 'yüz kızartıcı suçlar'dan yargılanan politikacılar utangaç ve mahcup olurdu".
...........................................Alıntı:
HALUK KOÇ
@profdrhalukkoc
·
11d
Altın kaçakçılığına milletvekili kimliği ile aracılık etmek gibi
yüz kızartıcı suçlar değil mi?
Gerçek Gündem
@gercekgundem
#SONDAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine toplantısı sonrası açıklamalar:
"İsrail'in saldırıları artık haydutluğa varıyor. İsrail ne yaptığının farkında değil. Belki ileride yaptığı hatanın farkına varacak ama o vakit iş işten çoktan geçmiş olacak."
https://gercekgundem.com/guncel/cumh...lamalar-541873
İran saldırılarında, İsrail güvenlik dairesi başkanı öldü -
https://x.com/EgeSaati/status/1934636175291040060
Linkte video var.Alıntı:
Ege Saati
@EgeSaati
🔎İran medyası:
"İran Devlet Televizyonu'na yapılan saldırıda çok sayıda ölü var."
https://x.com/bosunatiklama/status/1934633702585209079
İran Devlet Televizyonuna yapılan saldırı sonrası yangından, çok daha fazla...Alıntı:
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
Kadıköy'de yıkımı süren Rexx Sineması'nda dün çıkan yangının, bir şahıs tarafından kasıtlı olarak çıkarıldığı ortaya çıktı.
Ya da boşverin gitsin. Başka bir dine mensup, çocuk katilleri 10 binden fazla Müslüman çocuğu, bilerek ve isteyerek şehit ediyorlar, İlahiyat Profesörü çıkmış, ''Gaza'dan gitmezseniz, Allah'a hesabını veremezsiniz'' diyor.Alıntı:
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
18d
Dilipak’tan Çok Sert Çıkış: “Yeniden Müslüman Olmamız Lazım!” https://abcgazetesi.com.tr/dilipakta...z-lazim-820387
@abcgazete
aracılığıyla
Pakistan Cumhurbaşkanı’ndan Ürdün Kralına:
“Sen siyonist b.kunda bir solucansın.”
Çok doğru...Çok feci zarar görecek ülke Mısır olacak.Alıntı:
milliyet.com.tr
@milliyet
·
2d
Çin: İran-İsrail çatışmasından ilk zarar gören Orta Doğu ülkeleri olacaktır!
Clash Report TR
@ClashReporttr
·
21sn
🚨#SONDAKİKA | İran, "İsrail topraklarına tarihin en büyük ve en yoğun füze saldırısına" hazırlanıyor
Kaynak: İran devlet medyası
Fırat Gedikoğlu
@FiratGedikoglu
·
27d
İsrail'in tehditlerine rağmen hiç kimse Tahran'ı terk etmedi. Net bir şekilde vurulması beklenen televizyon binası boşaltılmadı ve çalışanlar gönüllü olarak kalmayı tercih etti.
Sözcü
@gazetesozcu
·
2d
#SONDAKİKA
İran Medyası: İsrailliler ülkeyi boşaltsın.
https://x.com/eczozgurozel/status/1934642032393191790
Linkte video var.Alıntı:
Özgür Özel
@eczozgurozel
Ülkemizin çevresi adeta bir ateş çemberine dönmüş durumda.
Yıllardır Filistin’e zulmeden İsrail şimdi de İran’a saldırıyor.
Böyle bir dönemde hiç kimsenin, kendi menfaati için, Türkiye’yi zayıflatmaya, iç barışını bozmaya hakkı yoktur.
Hukuka dönüş, artık Türkiye için tercih değil, zorunluluktur.
Abi artık haydutluğu mu kalmış, Gaza'da taş taş üstünde kalmadı. Daha geçen gün Tahran'da yine okulu vurdu, 20 çocuk şehit. Türkiye'nin çoktan bir şey yapması gerekirdi. Mesela Pakistan, pilotlarını zor zaptediyor. Fakat Türkiye'nin, İsrail'e karşı koyabilecek silahı da yok. F35'in karşısına sihayla falan çıkamazsın. Kaan uçağı 2028'de üretilecek. Geçen sene envantere giren Tayfun füzesi var, yetişir mi yetişmez mi? Kaç tane üretilmiş olabilir? İran 40 yıldır füze üretiyor ve elinde 15 bin füze olduğu söyleniyor. Pakistan'ın nükleer füzeleri var. Bu hükümeti hiç suçlayamayız, silah üretimi konusunda ellerinden gelenin fazlasını yaptılar.
Ayet de var, politik analizler de var, artık İsrail'in varlığını sürdürmesi mümkün değil. İsrail yok olacak.
SonDakika
Katar'a ait 2 adet Eurofighter savaş uçağı, Konya'ya indi.
İsrailliler, Taylandlı ve diğer yabancı işçilerin yer altı sığınaklarına girmesini engelliyor.
https://x.com/asmzali8138/status/1934667303401988314
Alıntı:
Bir füzenin isabet etmesi sonucu kuzey İsrail’de yangınlar çıktı.
محمدرضا بیکدلو
@bigdello_
انهدام یک جنگنده F۳۵ دیگر در تبریز
شبکه پدافندی نیروهای مسلح ایران یک جنگنده F۳۵ را در تبریز منهدم کرد
این چهارمین جنگنده F۳۵ است که توسط پدافند ایران ساقط می*شود
#Jordan #تل_أبيب_تحترق #جنگ_جمهوری_اسلامی_با_اسرائیل #Tehran #Iran #TelAviv #Israel #خبر_فوری #خبرفوری
DeepL ile çevir
tarafından Farsça dilinden çevrildi
Tebriz'de bir F-35 savaş uçağı daha düşürüldü
İran Silahlı Kuvvetleri Savunma Ağı, Tebriz'de bir F-35 Savaş Uçağını Yok Etti
İran savunması tarafından düşürülen dördüncü F-35 savaş uçağı oldu.
SONDAKİKA
İsrail ordusu, İran Hava Kuvvetleri’ne ait iki F-14 Tomcat savaş uçağını vurdu.
New York'a yapılacağı çok doğru. Sadece New York değil, Los Angeles, Boston, Chicago.. bütün liboş göçmen cennetlerine yapılacak. Oralar gerçek Abd değil.Alıntı:
Politic Türk
@politicturk
·
1d
Netanyahu:
“Bugün Tel Aviv'e yapılan, yarın New York'a yapılacak.
Bakın, 'Önce Amerika' deseniz anlarım. 'Amerika Ölsün' demenizi anlamıyorum.”
https://x.com/VatanMucadelesi/status...75926144483356
Linkte video var.Alıntı:
Vatan Mücadelesi
@VatanMucadelesi
Necmettin Erbakan hocamızın hayallerini gerçekleştiren yolundan giden,en büyük milli görüşçü Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Gerisi fasa fiso!
https://x.com/yapmaamaniye/status/1934675703099797760
Foto var.Alıntı:
Kadem
@yapmaamaniye
İddia!!
Elam şehri yakınlarında amerikaya ait MQ-9 insansız hava aracı düşündüğü bildirildi.
Henüz kanıtlanmış değil.
Pakistan Savunma Bakanı Khawaja Asif:
“İran için savaşmaya hazırız. İsrail haydut bir devlettir”
Sputnik Arabic
@sputnik_ar
⚡️ إعلام إسرائيلي: إيران لم تطلق هذه الليلة أي صاروخ باليستي وإنما صواريخ أقل قوة وهو ضمن تكتيك إيران في الهجوم
DeepL ile çevir
tarafından Arapça dilinden çevrildi
⚡️ İsrail medyası: İran bu gece herhangi bir balistik füze fırlatmadı, ancak saldırı taktiğinin bir parçası olarak daha az güçlü füzeler fırlattı.
keda
@risingvital
·
14d
Umman Körfezi'nde üç petrol tankerinin vurulduğuna dair ilk raporlar.
Sanki İsrail'in sözcülüğünü yapıyor. İran bir kaç seyir füzesi dışında saldırı yapmadı. Pentagon ve Centcom arasında görüş ayrılığı ötesinde gerilim var. Çünkü, Pentagon, Abd'nin tekrar ortadoğuya dönmesi durumunda, Asya-Pasific'te mühimmat sıkıntısı çıkacağını söylemişti.Alıntı:
CENTCOM: İran, İsrail'e karşı büyük ve benzeri görülmemiş bir saldırıya hazırlanıyor.
Ayrıca İsrail'in elinde, İran'ın nükleer tesislerine zarar verebilecek mühimmat da yok. Bu mühimmatın Centcom'un elinde olmadığı da anlaşılıyor.
Abd'nin ulusal çıkarları, İsrail'i buruşturup atmasını gerektiriyor. Yaparsa Trump yapar.
Bir öyle bir böyle söylüyor. Tabii yukarıdaki hesap İsrail'li, kendine göre eğip büküyor.Alıntı:
Barak Ravid
@BarakRavid
🚨🚨🚨Trump: "Iran should have signed the “deal” I told them to sign. What a shame, and waste of human life. Simply stated, IRAN CAN NOT HAVE A NUCLEAR WEAPON. I said it over and over again! Everyone should immediately evacuate Tehran!"
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
🚨🚨🚨 Trump: "İran, kendilerine imzalamalarını söylediğim "anlaşmayı" imzalamalıydı. Ne utanç verici ve insan hayatının israfı. Basitçe ifade etmek gerekirse, İRAN'IN NÜKLEER SİLAHI OLAMAZ. Bunu defalarca söyledim! Herkes derhal Tahran'ı boşaltmalı!"
Korku ve Yalan İmparatorluğu'nun içinde, ölüleri kıskanacağımız günlere geldik.Alıntı:
Şöyle devam ediyor:Alıntı:
'Çocuk adamın babasıdır; ve günlerimin her birinin doğal dindarlıkla birbirine bağlı
olmasını isterdim .'
Yani ilahilik kayboluyor:Alıntı:
'Bir zamanlar çayır, koru ve dere,
Dünya ve her sıradan manzara,
Bana
göksel ışıkla giyinmiş,
Bir rüyanın ihtişamı ve tazeliği gibi görünürdü.
Şimdi eskisi gibi değil; — Gece veya gündüz,
nereye dönersem döneyim , Gördüğüm şeyleri artık göremiyorum.'
İnsan ruhu önceden vardı, bedensel-dünyevi hayata girince yavaş yavaş ilahi olan unutuldu. Çocukken bölük pörçük hatırlanabilen, büyüyünce tamamen kayboldu.Alıntı:
'Ey mübarek yaratıklar, birbirinize yaptığınız çağrıyı duydum ; Görüyorum ki
, gökler sizin yıldönümünüzde sizinle birlikte gülüyor;
Kalbim sizin bayramınızda,
Başımın tacı var,
Mutluluğunuzun doluluğunu hissediyorum, Her şeyi hissediyorum.'
'Görüntüsel parıltı nereye gitti?
Şimdi nerede o ihtişam ve rüya?'
Bunu da öne çekelim, kehaneti böyle yapmaya çalışıyoruz.Alıntı:
'Doğumumuz sadece bir uyku ve unutuştur:
Bizimle yükselen ruh, hayatımızın yıldızı
başka bir yerde battı
ve uzaklardan geldi:
Tam bir unutkanlıkla değil,
Ve tamamen çıplaklıkla da değil,
Ama ihtişam bulutları sürükleyerek geliyoruz
Tanrı'dan, O bizim yuvamızdır'.
6 saat önce, şiiri tekrar okudum ve düşüncelere daldım. Uyumuşum. Uyandım ve tekrar şiiri okudum. Sanki bir cümleyi anlayıverdim.Alıntı:
Bir, iki, üç, dört ve beş yaşlarındayken ben, henüz ben değildim. Beden denilen kalıbın içinde, oluşum halindeydim. Nereden geldim? Başka yaşamlardan mı? Başka dünyalardan mı? Kim bilir?
5 yaşına kadar, beden kalıbının içinde oluşurken, belki milyarlarca yıldır süregelen, belki onbilerce yaşamın yok edilemez geçmişi, bu oluşumun nasıl olacağına karar vermek için iş başındaydı.
Koyu cümle, geçmişimizdeki belki onbinlerce yaşamın içinde; gelecek korkusu olmadan dosdoğru ve dik duruşlar, mertlik, yiğitlik, cesaret, dürüstlük, yüksek ahlak, kısacası şan ve şereftir.
Geldiğimiz yere, kökenimize bakınız, dünyayı getirdiğimiz yere bakınız: Korku ve Yalan İmparatorluğu'nun içinde, ölüleri kıskanacağımız günlere geldik.
Sadece İsrail yok olmayacak. Korku ve Yalan İmparatorluğu da yıkılacak.
Yeni kehanet geldi...
Bu aşağılık mahluklar yapar bu pisliği.Alıntı:
#SONDAKİKA
Açık istihbarat kaynaklarında, İsrail'in Tahran'a taktik nükleer silah atacağı haberlerinin, Çin tarafından teyit edildiği bilgisi dolaşıyor.
https://x.com/s_turpcu/status/1934640075486216598
Linkte video var...Alıntı:
Şerafettin Turpcu
@s_turpcu
YRP genel başkanı Fatih Erbakan, lafı gediğine koymuş!
“AKP li belediye başkanlarını yargılamazsın, CHP'li belediye başkanlarını siyasi heveslerin için linç ettirirsin, böyle hukuk olmaz!
İmamoğlu ile Özdağ'a yapılanlar ahlaki ve hukuki değil. #TelAviv hukukudur! Reddediyoruz”
Terror Alarm
@Terror_Alarm
🚨🇮🇱🇮🇷🇫🇷 Former Israeli Minister Ayelet Shaked suggested that Israel might consider opening a military exhibition in Tehran instead of Paris, following the French government's decision to build black walls around weapons systems displayed by Israeli companies at the Paris Air Show.
DeepL ile çevir
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
🚨🇮🇱🇮🇷🇫🇷 Eski İsrail Bakanı Ayelet Shaked, Fransız hükümetinin Paris Havacılık Fuarı'nda İsrailli şirketler tarafından sergilenen silah sistemlerinin etrafına siyah duvarlar örme kararının ardından, İsrail'in Paris yerine Tahran'da askeri fuar açmayı değerlendirebileceğini öne sürdü.
Tel Aviv yeniden vuruldu. Eş zamanlı Tebriz de vurulmuş.
Osman Atalay
@atalay_osman
·
13sn
Rusya 🇷🇺 ve Çin 🇨🇳 tüm vatandaşlarına derhal İsrail'i terk etme çağrısında bulundu.
Politic Türk
@politicturk
·
1d
Donald Trump:
Fransa’nın şov peşindeki Cumhurbaşkanı Macron, Kanada’daki G7 Zirvesi’nden ayrılıp Washington’a “İsrail ile İran arasında ateşkes sağlamak” için döndüğümü yanlış bir şekilde söyledi.
Şu anda Washington’a neden gittiğim hakkında hiçbir fikri yok ve bu kesinlikle bir ateşkesle ilgili değil. Konu bundan çok daha büyük.
Tel Aviv'e 4-5 füze isabet etmiş. Tv görüntüleri feci. Ayrıca Kudüs de vurulmuş. Gece demir kubbe devre dışı haberleri vardı.
İsrail taktik nükleer silah kullanabilir. İran'ın elinde, denemesi yapılmamış olsa da nükleer silah vardır, İran da karşılık verebilir.
Hindistan Büyükelçiliği, İran’daki tüm Hindistan vatandaşlarına ve Hindistan kökenlilere derhal İran’dan ayrılmaları ya da Tahran dışındaki güvenli bir bölgeye geçmeleri çağrısında bulundu.