SİHİRLİ KELİME 1TL oacak yav.1 tl oacak 1 tl oacak 1 tl oacak 1tl olacak 1 tl ocak 1 tl olacak 1tl.oacak. bende diyomku SATMAYIN 1tl oacak
Printable View
SİHİRLİ KELİME 1TL oacak yav.1 tl oacak 1 tl oacak 1 tl oacak 1tl olacak 1 tl ocak 1 tl olacak 1tl.oacak. bende diyomku SATMAYIN 1tl oacak
1 tl yi bilmem ama 50 kuruş olur artik
Buna sebep olan sütü bozuklar acunda dahil ,corcocuklarindan ciksin, hastane parasi etsinler
Air düşüncen nedir acaba küçük yatırımcı zaten zararda satarmi ki
Pazartesi salı şekillenir yeni fiyatlarımız ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç güne mine hanımda istifasını açıklar olur biter, artik asyabank gibi tuvalet kagidi yaparız
Bu tahtada ki salak ky hiçbir tahta da yoktur hocam hatırlarsınız kağıt 38 kuruştan 57 hemde hacimli yaptığında sevinmiştik altlar boşken mal bir kynin serbest satış vermesiyle dmino taşını itelemis ve 42 kuruşlara düşmüştük veren de finans yatırım idi ben bu hareketleri gördüm hocam bu tahta da speke güvenirim ky ye guvenmem kendimde ky yim ama güvenmem o yüzden yarın tabana çakarlar bu kağıt 54 60 arası dengelenir diyorum orada biraz yatay mi yapar yoksa kağıdı 91 lere kaldıran oyak tekrar mi kaldırır bilemem ama bildiğim birsey var ben yaklaşık 2 yıldır bu tahtadayim ve acundan cektigimizin yarısı kadar da tahtadaki ky lerden cektik hocam şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu işler çocuk oyuncagimi kustum oynamiyorum ...bunlar iş adamı iş yapar para koyar para kazanırlar...yıllar önce bu oyunlar aslan çimento da oynanmisti..spk onaylamamis hisse fiyatları yarı fiyatına inmiş akabinde tekrar başvurmuş ve fiyati bin tllere kadar yükselmişti...