Ayhan Bey ben zaten kararımı verip hamlemi yaptım. Dediğiniz gibi herkes kendi yatırımından ve bunun sonuçlarından kendisi etkilenecektir. Ben aynı gemide olduğumuz için yorum almak istedim sadece. Malum kur tarihi zirvede.
Printable View
her zaman örnek veririm, pederden şahsıma miras 25 daire kaldı
4 tanesini satıp kendime market açtım, markette işler iyi gitmese de
her sene bir daire satıp hanımı asgari 2 tatile götürüp, otomobili yenileyebiliyorum
dışarıdan bakanlar gördün mü adam ne başarılı deyip, akşam olunca da hanım bacaklarını açıyor
daireler bitince ne mi olacak, sokayım memleketin tekerine, 100 sene mi yaşayacağım, benden sonrakiler düşünsün
ülkenin özelleştirme hikayesi budur, bizim hanım da ülkenin seçmeni, aktifler azalsa ne çıkar, aç bacakları..!!
Betimleme muvazzam
Alt soy üst soy yan soy
Hepsi var
Aslen eleştiri kuley yapmak zor
Bnm ilk baktığım kitlesel insanlar
Ne eğitim ne aile yapısı
Şeye inovasyon chip teknolocisi felan yapmaya musayit değil bu ka adamı ya inşaat çukuru ya tekstil overlok makinesinde oyalayabilin
Eleştiri güzel ama elde beş benzemez olunca
Buna mecbur kaliniliyo
O ka adamı çalıştıriyo ve doyuruyo olman lazım abi
Herkez Dr örtmen polis asker özel sektör byz yakalisi olamaz neticede
Neyse umalim daha iyisi olsun
Not
Ha su var
Kimse kıyas miyas yapmasın kendini akilli sanıp
Nası Kore yaptı diye
Onlar abd Menşei orda imalat yapan teknoloci
He He elma tilifon çok güvenli diğeri değil :-)
İkisinin sahibide aynı lan
Maksat millet laf gevelesin
Sıradan korelinin sıradan bizden farkı yok
Tek fark adamlara yatırım var o ka
Kim kimi yatirirsa
Olum yoksa kim niye 2 kat fiyata alsın tilifonu
Heee güvenli
Çoh güvenli çoh.
Bağa da güğenebilirsuz
O zaman Turkler, canim Fenerbahce gibi kapikule otesini canli gozler ile goremez artik,
ne dersiniz... Yillar once otele eur bedeli uzerinden giris yaptigim gunku kurdan odeme yapip isyan etmistim,
artik yakala.co haricinde otelde kalma imkani bile olmucak bu gidisle, canim ege otelleri hep pahalidir bilmeyenler icin...
Bu izinde 1 gun icin 229 liraya iki kisi kalayim mi diye cabalamaktayim aslinda... acaba napsak..