7 gole yarın bi %7 yakışır ama nerdeeee
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
7 gole yarın bi %7 yakışır ama nerdeeee
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu borçsuzluk kağıtlarını alıp uefaya göndermekle ilgili bir haber gelmedi. ne yaptılar acaba? yönetim maaşları ödemiyorsa istifa etsinler.
bu galibiyet bide üstüne borçsuzluk gelirse hareket eder bizim kartall :whistling:
KAP: BJKAS [ ] BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/754698
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6a02b988327fa1
Net Dönem Karı veya Zararı -206.359.830
2.5 İşletmenin sürekliliği
28 Şubat 2019 tarihi itibariyle Grup’un kısa vadeli yükümlülükleri dönen varlıklarını 596.771.231 TL aşmıştır, geçmiş yıl zararları 750.365.592 TL ve toplam özkaynakları da 715.669.532 TL tutarında negatife dönmüştür ve söz konusu durum, Türk Ticaret Kanunu (TTK)’nun 376. Maddesi’ne göre de borca batıklık olarak değerlendirilmektedir ve Şirket Yönetim Kurulu’nun TTK’nın 376. Maddesinde belirtilen tedbirleri almasını gerektirmektedir.
Bu durum, Grup’ un sürekliliğinin devamına ilişkin ciddi şüphe oluşturabilecek önemli bir belirsizliğin bulunduğuna işaret etmektedir. Grup yönetiminin bu duruma ilişkin planları ve tedbirlerine aşağıda yer verilmektedir.
i. Grup, farklı banka ve kurumlardan kullanmakta olduğu kredilerini konsolide etmek ve ortalama vadesini yıllara yayma çalışmalarında olumlu şekilde ilerlemekte olup, söz konusu çalışmaların tamamlanması ile kısa vadeli yükümlülükler ile dönen varlıklar arasındaki dengesizliğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.
ii. Vodafone Park Stadyumu bünyesindeki loca, VIP/1903, kombine ve bilet satışları beklentiler paralelinde gerçekleştirilmiş olup, Grup’a pozitif nakit akışı sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir.
iii. Profesyonel fubol takımı 2018/2019 sezonunda Avrupa Kupalarında mücadele etmiş olup, UEFA gelirleri yaratma imkanına kavuşmuştur.
iv. Grup bünyesinde yer alan Kartal Yuvası operasyonları, özellikle profesyonel futbol takımının başarıları, Vodafone Park mağazası başta olmak üzere yeni açılan satış noktaları ve gitgide gelişen yönetim organizasyonu paralelinde ciddi bir ivme kazanmış olup bu performansın ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceği öngörülmekte ve dolayısıyla bu alanda Gruba ilave gelir katkıları gerçekleştireceği beklenmektedir. Grup ayrıca Kartal Yuvası operasyonlarının halka arzını planlamakta, dolayısıyla yaratılacak kaynakların etkin kullanımı vasıtasıyla gelir yaratım kapasitesinin daha da arttırılmasını hedeflemektedir.
Sonuç olarak, yukarıda sunulan tahminler de dikkate alındığında, Grup yönetimi Grup’un kısa vadeli yükümlülüklerini karşılaması esnasında önemli bir nakit sıkıntısı çekmeyeceğini öngörmektedir. Dolayısıyla, finansal tablolar işletmenin devamlılığı ilkesi prensibine göre hazırlanmıştır.
Halka arz güzel haber ama tık yok amk çocukları