Bazı dönemler parayı koruma dönemidir. Fırsatlar bitmez.
Printable View
Daha önce de belirttiğim gibi... En iyi hangi yöntemi uygulayabiliyorsanız, o sizin için en doğrusudur.
Yaıtırımcılık hazır giyim herkese uyan bedenlerden çok, terzi işi gibi bana göre...
Bir başlık vardı Haftalık yarışma yapılan...
Burada organize olabilir miyiz? İşe yarar mı bilmem.
Belki çeşitli vadelerde kullanılabilecek göstergeleri öne çıkartmamıza yarayabilir.
Ama sizin gibi portföyün %10 ile yüksek risk/yüksek getiri hedefli yatırım yapanla,
bütün portföyü min.risk ile yönetmeye çalışanlar arasında adaleti nasıl sağlayacağız?
Atıyorum herkesin 10.000 TL si olduğunu varsaymak ve stoplar, hedeflerle yarışıp,
en azından akşam kapanışta karşılaştırmak gerekecek.
Veya KV/OV/UV kategoriler...
Ben araştırmaya sevk edecek her şeye varım.
Valla ben sadece borsaya yatırım yapıyorum maaştan artanlari vakıfbank ari hesabı var günlük oraya atıyorum 50 günlük EMA ya yaklaşanlari fk pddd ve grafiğe bakarak alıp unutuyorum bu düşüşte yapamadım ama öncekilerde yaptim kriz zamanı satip her %5 düşüşe alarak ortalama yapıyordum. Yaşlandım galiba bu sefer cabuk olamadım kağıtlarını yazdim buraya acsel büyüyecek ismen temettü algyo dolar zengini mal zengini temettü kozalar nakit zengini altın fiyatları son 2 gündür hedef girişim inceliyorum ucuz ve iştirakleri kârlı
Bu arada hedefi dükkanın sahibinden gördüm ekseri dert görmesin mahsulü bol olsun
Aynı şeyden mi söz ediyoruz bilemem ama...
Zihnimdeki şu arayışı çağrıştırdı bu ifade...
Ki ilk fırsatta bunu yapmak istiyorum...
Katmanlı sinyal stratejisi...:
Bir ekranı sırf aşağıdaki kriterlere ayırmak istiyorum.
-USDTRY sinyali,
-XU100 sinyali,
-XU30 sinyali,
Söz gelimi USDTRY güçlü bir al veya Endeks güçlü bir sat sinyali üretti komple portföyü boşaltacak bir kodu çağırsın.
Belki her gün işe yaramaz ama...
3-5 yılda bir büyük düşüşlerden korusa yeter.
Tabi bu çeşitli periyotlar için grafiğini incelediğimiz enstürmanın görünümüne çarpan olarak da kullanılabilir.
Aynı sinyal sektörel grafikler için üretilip, hissenin ait olduğu endeks sinyali de grafik görüntü için bir çarpan olarak kullanılabilir...
Vb...
Bir ara daha anlaşılır bir dille yazarım bu pek de açıklayıcı olmadı gibi...