Son 12 ayın 10'unda düşmüş. Son 6 aydır da sürekli düşmüş. Buradan toparlar mı? Teknik düzeldi mi?
Printable View
Son 12 ayın 10'unda düşmüş. Son 6 aydır da sürekli düşmüş. Buradan toparlar mı? Teknik düzeldi mi?
0.25 defter değeri hangi hissede var batık değilse, aşağı doğru bir silkeleme çektiler oda piyasa düzeldi ise grafik gereği buralara kadar, şahsen ben düştükçe alıyorum ,buralardan aldığımı da uzun vadeli, temettü amaçlı aldım.satmayida düşünmüyorum. piyasa benim gibi düşünüyorsa bu fiyatlarda fazla durup ucuz fiyatlardan milleti başına bela etmez. Yatırım tavsiyesi değildir.
Uzun vadede Bu fiyatlar da zarar etmesi ancak olağanüstü bir durum var ise söz konusu olabilir.yoksa gerisi hikaye. 2000 li yıllara kadar %100 enflasyon da yaşadık. enflasyon dan korunmanın yolu parayı mala bağlamak.arsa gayrimenkul aklına ne gelirse.yani Türkiye kötüye giderse burası güvenli liman. Türkiye iyiye giderse yapılan projeler,kira geliri ve 0.25 defter değeri ile yine bedava.
Son 1.5 yıldır borsa yükselip rekorlar kırarken neden kağıdı baskiliyor lar. Benimde güvenim tam kağıda. Ytd.
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye de gayrimenkul de çok şişmiş bir balon vardi, bu balonun gazı alınacak beklentisi ile düştü.3.2 milyar lik ozsermaye gazını al . acımasız ol , hiç bir şirkette bukadar değil ama sen 1.6 milyarlık gaz al.geriye 1.6 milyarlık ozsermaye kalır yine defter değeri 0.5 olur.yine bedava
Mutlaka bir zamanı var kağıdın sabır la beklemek lazım.
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam zor.iyide gayrimenkul değer artışı bedelsiz oranını arttirmayacak mı?
Bedavaya dağıttığı lotları geri alması zor,ondan endeks yükselişine isteksiz davranıyor ama işin zor spek bozuntusu, istersen defter değerine bir bak da yaptığın merkepligi bir gör.😂