Borsaya yeni giren ky'ler kâr al yapıp,acaba dolar hazır düşükken maldan çıkıp dolar mı alıyorlar?:p
Printable View
Borsaya yeni giren ky'ler kâr al yapıp,acaba dolar hazır düşükken maldan çıkıp dolar mı alıyorlar?:p
19 unda glp den verdiği faiz oranına çekme ihtimali var bana göre. Doları böyle yakalamışken şansıni dener.
Almanya'da enflasyon yine sıfırın altında çıktı.
Ülkede ısınma amaçlı kullanılan yakıtın fiyatı yüzde 37,2, taşıtlarda kullanılan yakıtın fiyatı da yüzde 10,7 oranında ucuzladı.
Ama kıskanmaya devam ediyorlar.
Vayy beah geçen hafta dolar haftaya yüzde 10 düşecek deseydik tüm forum zopayla kovalar dolar 15 olcak desek herkes evet battık bittik deyip yanımızda yer alırdı sorgusuz sualsiz. Bazı şeyleri söylemeye dili varmıyo insanın ve bu sebepten pek çok değerli üstad yazmayı bıraktı foruma . En kötüsü de onlar bilgileriyle para kazanmaya devam ediyor ve bu bilgilerini ihtiyacı olan insanlarla paylaşamıyorlar bu baskıdan dolayı. Ortalık yeni yetme finans uzmanı geçinenlerle doldu. Ama adil olan piyasa çok geçmeden veriyor herkesin payını tabii ki . Durmak yok yola devam, herkes bildiği işi yapacak...
Cüneyt Arkın'li bir kumar filmi vardı eski. Konusunu kabaca hatırlıyorum hatalı da olabilir.
Bu baştan çok kaybediyor, sonra sen en baştan başla bunun sırrını bulursun diyorlar. Neyse bu kahvehanelerde tavla filan oynarken zar kırık geldi gelmedi tartışması oluyor, tartışma uzayınca bir sakallı dede var o üstatdır ona git diyorlar. O buna sırlar veriyor veya eğitiyor vs sonra boğazda evini geri alıyor diye hatırlıyorum.
İsmini bilsem tekrar seyredeceğim, yerli güzel bir kumar filmiydi.
Geçen gün Google Earth'de dolaştım, Bermuda'yı da gezdim.
O arada okyanusların tabanını inceleyince, buruş buruş olduğunu gördüm, ya bu dinyanın ahı gitmiş vahı kalmış her gün deprem olmadığına şükretmek gerekir dedim, duvardan nerede ise patlama sesi geldi.