endeks ile alakasi yok
siddetli yabanci satisi devam ediyor. en cok yabanci cikisi olan hisselerden.
Printable View
Kesin sızıntı vardır
Genel kurulda “bizde sızıntı olmaz” diye üfüren abi nerde ??
Adamlar bu yıl için kar-ciro hedefi de vermedi
Alenen “ben çalar oynarım, sen de yutkunursun ve sana açıklama yapmam “ diyor
Yerse…
Genel kurulda sorulan sorulara cevap geldi mi ??
Pandorra kafasını toprağa gömdü ve zaman geçiriyor
Sayin Balikci
Ercan Kumcu katiksiz oc dur , acik acik dediginiz gibi yapiyor . Calarim , git mahkemeye ver nasil olsa ispatlayamazsin demis zaten ustu kapali . Sizinti olmamasi mumkun degil ama kotu bilancolar sene sonlarina saklanir, bu ceyrek yine suphe uyandirmamak icin gecen sene ustune bi yuzde 30 koyarlar 500 civari getirirler ilk ceyrek , Gubre fiyatlari 5/6 ya katladi iste milleti de su enflasyon ortaminda yuzde 30 kari arttirdik diye uyuturlar. Baksana yatirim firmalari bile ne dogru duzgun ciro verio ne kar hedefi , bu sirketin temel analizi de Teknik analizinde oldugu gibi barbut atmak . Bu arada bakma sen yabanci cikiyor ediyor gozukuyor da son ceyrek oncesi de aliyor gozukuyorlardi onlara bakmak anlamsiz . Ya bu kadar ince calan firmadKi hirsizlar keriz mi sana bana takastan ongoru yaptirsin , millete bakiorum telegramda yok su almis yok bu satmis bi sey yorumlamaya calisiyor . Bu sirkette Tek gercek var o da haysiyetsiz onursuz patron ve Onun yardakci yoneticileri
hisse fiyat hareketleri nasilda gecen yildaki 4C oncesi hareketlere benziyor :drunk:
bizde mal mal seyrediyoruz :drunk:
sadece bir ceyrekte 600-800m arasi kar gelicek ve hisse boyle surunecek
hadi canim sende, buna kim inanir?
Kadir Inanir :drunk:
1C kar beklentileri:
Deniz Yatirim 681m
Garanti Yatirim 847m
Ziraat Yatirim 882m
Yatirim Finansman 390m
Fiyat hareketi 200-300 gelecek gibi ama tahminimce 500 civari ismarlama bi bilanco gonderilir , bazi mallar da gider kar ettiler bunlar zanneder Telegramda orada burada over sirketi . Gecen bi tane sigir a diyorum patron caliyor diye , bana diyor sermayesinin 2 kati kar etmis patronlardan iyi mi bilecen diyor . CiZgileri takip eden dunyadan habersiz adam dolu bu sirket tahtasi ve geneli.
Hepimiz biliyoruz da neden buradayız. CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.