ana hisse de trade kaçınacaksın nefsini köreltmek için başka hisse taşıp onlarda trade yapmaya çalışacaksın :) ben kendimi öyle törpuluyorum :))
Printable View
Şu bedelsiz onayına fazla mı anlam yükledik acep. Her hissenin dinamiği farklidır ama Kozalda yüzde 2 bin bedelsiz onayı geldi artı bi de olumlu mahkeme kararı geldi hisse nerdedyse tabana gidiyordu. Açılışta yüzde 3 yapıp atlayanlarıın eline verip sonra bastılar aşağıya. Bu borsa alemi çakallarla dolu vesselam.
kesinlikle çakal dolu...bizim bildiklerimizi tahta yapıcılar da biliyor...o haberi satış fırsatı olarak kullanma ihtimalleri de tabiki var...arz gesanı olumlu etkiler mi ?? temel olarak arz ile europower çok güçlenir dolaylı yönden de gesan olumlu etkilenir...ama mehmet arkadaşımızın da bir kaç hissede örneklediği gibi fiyat olarak yansıtmayabilirler...tüm ilgiyi europowere de verebilirler..bu ihtimal de var tabi...yalnız patron europowerin arzı ile gesan da olumlu etkilenerek çıkışa geçecek demişti...ona inanmak istiyoruz...
dostum hisse diplerinde iken gerekirse yüksekten yerine konulabilir elbette...ama benim kötü bir huyum var sattığım miktardan daha az alabiliyorsam vazgeçiyorum almaktan...psikolojik olarak rahatsız oluyorum o durumdan...ikinci bir konu da tahta yapıcı beklediğimiz güzel haberleri de satış fırsatı olarak kullanabilme ihtimali var...300 tl bu hisseye zirvedir düşüncesini işletebilir...o zaman da %20-30 luk prim için çok riski göze almaya değmez...bu ihtimal de bardağın boş olan kısmıdır...dolu kısmı her haberin olumlu etkileyerek hissenin 300 leri aşarak yeni zirveler yapmasıdır...umuyorum ki ikinci seçenek gerçekleşir...
Şöyle bir endekste gesanı ekside tutmak için bir tarafını yırtan tahtacının bedelsiz gibi arz gibi durumlarda ne yapacağını kestirmek maesef zor...
Arkadaşlar bedelsızden birşey çıkmaz ,zaten bılınen durum !! Kaldıki yüzde 300 bedelsizden bırşey olmaz ,, bölündükten sonra fıyat düştü diye olumlu etkılenebılır ,, kozalla karıştırmayın orada muhtemelen önceden bılgısi olanlar hısseyı 600 lere kadar taşıdı ve haber düşünce malı piyasaya verdiler !!