Daha çok diyecenn!!!!
Baharda yağan yağmurdan kış gelmez!!!!
Printable View
Benim de yüzün üzerinde tanıdığım Holanda'da özellikle ASML'de çalışıyor. İlk orta lise üniversite bedava. Çocuklar evlerden okullara yürüyerek gidiyor veya servis bedava. Mesai yok. Yılda 6 hafta tatil. Kendini kötü hissedersen kafa izni. Sağlık konusunda metodoloji ve alışkanlıklar çok farklı. Belki de doğrusu o, uzmanı olmadığım için yorum yapamıyorum. Bir uzman doktora görünmek istiyorsanız buna hasta değil doktor karar veriyor. Hamilyeseniz ultrason gerekmedikçe yok. Bizde biliyorsunuz her ay en az bir kere. Ama tüm bunlardan önemlisi, bir hukuki vakaya karıştınız ve haklı olduğunuzu biliyorsunuz, mahkemede beraat edeceğinize emin olabilirsiniz. Türkiye'de maalesef bu geçerli değil. Sizi bıçaklayan ölmediyseniz bir gece yatmaz. Evinize giren hırsız yakalanır 3-5 güne serbest bırakılır. Patronlar milyarlarca lira vergi kaçırır. Devlet her yıl af ilan eder.
Not: İngiltere'den işe kabul aldım. Ancak Türk Milliyetçisi olduğum için gitmedim.
ArcelorMittal ile Nippon şirketinin ortak girişimi ArcelorMittal Nippon Steel India'nın 4,68 milyar dolar değerindeki çelik tesisi projesi onay aldı. Hükümetten yapılan açıklamada, Hindistan'ın doğusundaki Odisha eyaletinin tesisi onayladığı bildirildi.
Odisha hükümeti, ArcelorMittal ile Nippon Steel Corp arasındaki ortak girişim tarafından inşa edilecek tesisin yıllık 7 milyon ton üretim kapasitesine sahip olacağını belirtti.