https://www.hisse.net/topluluk/showt...94#post7046594
:rules:
https://www.youtube.com/watch?v=DEJI...eacefulCooking
Printable View
bizim borsadaki sorunun trend sonlanmaması sorunu olduğunu bilmeyen yeni yetmeler ülen ben burda yazıyorum diye hazır bilgi veriyorum diye ağzınız köpürüyor..kendime dopik açıp haftada bir sallasam daha mı eyi..
İsrail ordusu, İran'dan atılan bazı füzelerin engellenemediğini açıkladı
İsrail ordusu, son bir saat içinde İran'dan fırlatılan füzelerin bir kısmının engellenemediğini açıkladı.
Ordudan yapılan açıklamada, İran'dan İsrail'e bir çok füzenin ateşlendiği ve bunlardan büyük kısmının engellendiği ileri sürüldü.
Halka talimatlara uymaya devam etmesi uyarısında bulunulurken İç Cephe Komutanlığı sığınaklardan çıkılabileceğini açıkladı.
İsrail'in Kanal 12 televizyonu, ABD menşeli THAAD balistik füze savunma sisteminin de füzeleri engellemek için devreye girdiğini aktardı.
Haberde 8 civarında füzenin ateşlendiği, bunlardan 2'sinin açık alana düştüğü ve işgal altındaki Batı Şeria'da da alarmların devreye girdiği belirtildi.
İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, füzelerden kaynaklı herhangi bir yaralanma vakasının bildirilmediğini, 4 kişinin sığınaklara kaçarken kendisini yaraladığını aktardı.
- â İsrail'in İran'a şiddetli saldırılarıyla başlayan çatışma
İsrail, 13 Haziran'da İran'ın farklı kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef olan geniş çaplı saldırılar düzenledi.
İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda ölürken, toplam sivil kaybı 224 olarak açıklandı.
İran ordusunun İsrail'e balistik füzelerle yaptığı misillemede 24 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.
Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülke İsrail'i kınadı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İsrail basını, ABD'nin Gazze'de 60 günlük ateşkes önerdiğini yazdı
İsrail basını, ABD'nin Hamas'la esir takası ve Gazze Şeridi'nde 60 günlük ateşkes teklif ettiğini yazdı.
Israel Hayom gazetesinin haberinde, "İsrail'in, ateşkes ve alıkoyduğu Filistinlilerin serbest bırakılması karşılığında Hamas'ın elindeki İsrailli esirlerin bırakılmasını öngören ABD teklifi üzerinde çalıştığı" ifade edildi.
ABD'nin önerdiği ateşkesin 60 gün süreceği, bu sürede saldırıları sonlandırmak için müzakerelerin yapılacağı ve esirlerin serbest bırakılacağı iddia edildi.
ABD'nin saldırıların sona ermesi ve Gazze Şeridi'nin yeniden inşası konusunda katılımcı tarafların tamamını ciddi şekilde garanti eden bir formül önerdiği öne sürüldü.
Gazete haberinde Hamas'ın ABD'nin teklifini kabul ettiğini iddia etti.
İsrail, Hamas ve ABD'den henüz konuya ilişkin açıklama yapılmadı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 10 Haziran'da yaptığı açıklamada Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması müzakerelerinde "önemli bir ilerleme kaydedildiğini" söylemişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
teknik konuşalım yahu..var mı o tecrüben..
8500 krılmalı diyeli kaç ay oldu biliyor musun..8 ay oldu..
bunu diyemeyen ya da bilmeyen teknik bakmasın ensesini şaplaklarım..
önce bunu izah edeceksin bana..sonra dil uzatacaksın yorumuma..hırt
17.06.25 Salı
XU030YVADE , 10436-10590 gördü ..10477(uzlaşma 10485) kapattı. -%0.14
Alemin şorterlerine tebrikler :)
Stajyerim Portföye yeni bir GM atandı. 2000 li yıllar . Adam ilk işi odaya girdi VESTL-MGROS u olmayan fon ya da portföy olmaz dedi. Ben bizim birinci fon yöneticisine dedim ki ayvayı yedik. Her öğlen bebekte taksimde lüks yerlerde yemek yiyen ekip şirketteki tabildota talim olduk 6. ayı göremedi zaten abimiz. Kimin neyi ne kadar bildiğini Allah bilir.
Senin yazıları okudukça bizim müdür aklıma geliyor. Kızmaca darılmaca olmasın. Bu da sana karşı son yazım.
Sen şu 9600 lerde benim beklediğim oluşum gerçekleşirse bu kafada ol bak neler gelecek başına. Beni bir ömür boyu unutmazsın. Herkese iyi akşamlar.