Kademeler nasıl? Paylaşana teşekkürler.
Printable View
Kademeler nasıl? Paylaşana teşekkürler.
Gine eriyor o eridikce ben ediyorum🙁🙁🙁🙁🙁
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne yapmaya çalışıyor anlamadım yavaş yavaş aşağı iniyor biranda yukarı vuruyor yukarda toplanan malı süpürmek için mi acb
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu marka 2008 yilinda olusturulmustu ...
bakan beyin marka olusturana alana kurana vs tesvik verecegiz aciklamasi ile es zamanli patent kurumuna basvurarak bu markayi koruma altina altilar..
yurd disinda rusyada vs bu marka ile isler donuyor..
bu markayada 3-5 milyon tesvik gelse iyi olur:)
iş:45674
garanti:29045
ziraat:15998
yapı:8991
halk:8063
satanlar
deniz:34244
marbas:27599
gedik:13940
sanko:6859
ak:5884
vakıf:5780
a1:3582
ekstra 5 milyon tesvigi kucimsemeyin sakin.. sermayemiz 5 milyon...:)
devlet baba 10 milyon verirse ne ala...!:)
birisi ısrarla kafasına vuruyor tahtanın gitmesine istemiyor sanki...
Acemsah abi saf turizm tavan hani seninki tavan olmadi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortalama :9,668
fiyat:9,38
kahraman beycigim...degerli kardesim
tavan olmasini istemedigimi yazdim daha sabahtan...
cunku tavan olsa yarin belli 11.300 e dokunup geri gelecektik..
bu sabahki borsanin genel havasini hatirlayiniz...
derimod bu kapanisi ile tum teknikcilerin ilgisini cekti.. yarin ki kapanis insallah 10 uzerinden olmasi cok daha saglikli olacaktir biz orta ve uzun vadeli yatirim yapanlar icin...
velhasil golden croosa hic bir teknikci dayanamaz... rallye girmis bulunuyoruz..
seninkimi uzin benim ki mi yarışinda degiliz... Allah sana bol bol gani gani kazanc vere..
orta ve uzun vade de her sekilde biz traderlerden fazla kazaniriz... Derimodda da bu boyle olacak..
yarin 10.72 rakami onemli...uzerine atarsa bugun gelmeyen tavan yarin gelir..:)
ama biz tavan tavandan ziyade her gun %3-5 sindirerek gitmesini tercih ederiz...
yarin icin traderci kardeslerimiz dinlenmis nefesleri guclu halde uflerlerse tavan olur.. seni de bekleriz...!
Yarın ki tavanımız 11.36 kısmet bakalım. Acemşah üstadım allah razı olsun sizden...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üç istanbul....
3 haneli rakamlarimi mujdeliyor acaba...patronun bogazdaki yalısından.:)
Ek 13718
Acemsah abi bugün sana destek attım ama 10 Lara gelince benden bu kadar dedim.Devam ederdim ama safturda a1 ile işim vardı .şimdi o düşünsün .knfrt 15.50 den 16.90 verdim 17.05 elektrik kesintisi sen her zaman bir numara adamsın.Aramizda eğlenceli bir rekabet var.
Bugün Derimod degerlemesinde speklerin genel bir operasyon yaptığını izledim.izocam-cmbtn-aslan-knfrt hepsinde genel bir operasyon yapım çıkıyorlar.Haber kaynaklı çıktığını düşünmüyorum.bol kazanc
Ahmet bey seni not defterine aldım.Bakalim kim haklı cikacak
Ahmet bey senin gibi konuşanlar sonra pişman oluyor ben olsam büyük konuşmam .Ben dedim safkr tavan olacak sizde derim tavan olacak .Şanslı ben çıktım bazen şans olacak
Sabah daha hisse 1.96 da yazdim[emoji2] [emoji2]
Kahramanbey
borsa bazen bir seydir
ama
bir yarış degildir.
hakli veya haksiz cikma yeri hic degildir
haset etme de degildir.
Hatalar insanlar icindir, hatalardan ders cıkarmak gerekli.
Icinizdeki derimod pismanliginı ve benim gibi icinizdeki derimod aşkını görebiliyorum.. Yoksa sizin gibi traderin ne işi var bu sayfada... Hatanin neresinden donersen kardır..
yarın derimoda donmeni bekliyorum.. geldiginde de kimse neden geldin demez...!
Kirmızı pabuclar ruyalarina giriyor icin icine sigmiyor ya 20 lere vurursa.. korkuyorsun uyuyamiyor o kırmizi pabuclarin esiri olmak istemiyorsun ........
ama seni icine cekiyor bu......
,......... derimod...!
Haydi bol kazanc...Goreyim seni... !:)
Bıçak ,köpek.ayakkabi kitap,istemem ama aşağıdaki kırmızı ayakkabı dikkat cekici
Ben asla derim tavan olacak demedim demem de. Bu bir... siz asla ve asla bu salladıklarınızı yapmıyorsunuz bu da iki... Ben Acemşah'ı takip ediyorum ve o kadar güzel para kazandım ki hayal bile edemeyeceğim miktara geldi.. Siz de takip edin rahat edin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşte adam dediğin böyle olur teşekkürler abicigim.
Yav Ahmet bey doğum tarihin 1972 ise saygılı olalım abi eğlence dünyası bugün varız yarın yokuz.Tabiki derimdeki işlemleri ben yapmıyorum.Derim dün verdim dedim.Benim aramda tatlı rekabet var.para kaziniyorsan Allah benden çok sana versin .Doğru hissedesin ben sadece teknik ve derinlik işleminden tahmin yürüttüm.sansa tuttu
Baştacısın canım kardeşim. Renk katıyorsun bunu bil yeter...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arladaşlık nasıl ekleniyor tşk
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusra bakmayın arkadaşlar bugün kimse zarar etmemiş olsun karlar cebinizde olsun.tavanlar serisi olsun .
Xx den öncesi ve sonrası,,,
Kırk yılda bir hisse dedim 30 tane arkadaşlık isteği var .kusura bakmayın arkadaş olalım ama ne Alcan yarın abi demeyin .Bende para yok arkadaş ben eğlencesine takılıyorum.hisse isteyeceginize kayseriden sucuk gönderim arkadaşlar .hiç yoktan kesin kayseriden size gider ama hisselerde ciddi zarar yazarsanız.