Çok kastı 25 için son ana kadar ama olmadı:) 26 kapatan kimse teşekkürler
25-26 farketmez ama çok inat etmişti 25 e süzme oç
Printable View
Çok kastı 25 için son ana kadar ama olmadı:) 26 kapatan kimse teşekkürler
25-26 farketmez ama çok inat etmişti 25 e süzme oç
Ek 22907
Artık nereye kadar gider bilemem :)
Kendimce yazmamaya söz vermiştim ama dayanamadım.
Kağıt 26-27 olmuş. 27 den alıma başlamış eşleşmede.27 de satışta sadece 55.000 lot var. Muhtemelen kağıt 27-28 belki de 28-29 kapatacak.
ama pat diye biri gelip 26 ya 205.000 lot satış gönderip 25-26 yapıyor. mübarek bari 27 ye yaz. Belki kapanışta alacak adam
Anlaşılır gibi değil cidden
T.C.
NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ
İL GENEL MECLİSİ
İL GENEL MECLİSİNİN 2019 YILI
AĞUSTOS AYI OLAĞAN TOPLANTI GÜNDEMİ
TARİH : 01.08.2019 Perşembe
SAAT : 10.30
TOPLANTI YERİ : İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası Toplantı Salonu
12-) İlimiz Merkez Koyunlu Köyü 458 ada 2, 3, 4, 5, 6 ve 7 nolu parselde yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanıp onaylanmayacağı konusuyla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Çeşitli İşler Komisyonu ile İnceleme Araştırma Komisyonu Raporunun görüşülmesi ve oylanması.
13--) Gelecek birleşim gün ve saatinin belirlenmesi.
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu ay il özel idaresi toplantısında 12. Madde olarak Brko arazisi imar durumu görüşülerek oylanacak.
Serkan Bey,
Burası Türkiye kanunlar hakkı ile uygulanmıyor. Dinamiklere göre hareket ediyor yöneticiler. O zamanın dinamikleri ile şimdikiler farklı. O zamana onaylanmaması anormaldi. Hakkınız olan bir imarı alamadınız ama bu sefer olacak gibi.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir üstadım der ki borsada olacakları fiyat belli eder. Brko’nun fiyatı ve hareketleri birşeyler olacağını belli ediyor.
Reddedilen imar başvurusunu kanun ve prosedürlere göre istediklerini sanmıyorum. Sonradan bazı akredite kurumlardan danışma ve imar çıkması ile ilgili danışmanlık ücreti verdiler toplamda 160 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve sonrasında çevre bakanlığına başvurdular. Bu gelişmeler sonrasında imar çıkması gerekir diye düşünüyorum.
Bence şu an kimse yarın ne çıkacağını bilmiyor. Kesin çıkacak olsa şu an tavana kilitleyip mal beklerdi ama yukarıları boş olmasına rağmen almıyor
Yarın çok çok kritik. Hayırlısı. Herkes bol bol dua etsin
Tavana kitlede kaç hisse alacak ki Serkan bey. Diyelim 100 bin hisse. Ama yavaş yavaş götürerek daha fazla hisse alabiliyor.
Serkan Bey
Yarın güzel haber gelir demişsin. İl özel idaresi çalışmasını açıklayayım. Her ayın ilk haftası il özel idaresi toplantısı oluyor. Toplam beş iş günü sürüyor genelde. Brko son gündem maddesi olarak görüşüleceği için haftaya Çarşamba günü görüşülerek gibi duruyor. Dolayısı ile yarın toplantı başlar ama haftaya kalır. Meclis toplantıları bitikten sonra valilik onayına gidiyor kararlar. Genelde ayın 20’si civarında da Web sayfasından yayınlıyorlar.
İl özel idaresini arayarak Birko’nun imarının durumu hakkında önceden bilgi almak da mümkün.
Gözaltında teknik çalışır mı bilmem ama 28 de boşluk oluştu malesef. Bakalım doldurmak isteyecek mi?
itiraz olursa ne olur süreç nasıl işler bunun hakkında bilgi vermemişsizni itiraz olursa ne olur
Oblak hep negatif noktalara odaklanma hocam. Önce geçsin sonra düşünürüz.
Çok negatif düşünceden Cinali 25 kr’dan sattı çıktı hisseden. 31’den satış imkanı verdi adam onu kaçırdı.
Senden nötr yorumlar ve bilgiler bekliyoruz.
alyagmı aldı sonra sattıgına pek inanmıyorum arkadasım burada yanlızca imarla ilgili eksik bilgi paylaştın ben tamamladım özel idare imzalansa bile bir süreç var o süreçte onaylan kısma itiraz edile bilir mesela sanayi bakanlıgından onay geldi diye herkes sevindi sonra ne oldu orada son gün itiraz oldu il önce milete aldırdılar sonra kucaga bıraktılar gönül isterki bu hisse 5 olsun
alyagmı aldı sonra sattıgına pek inanmıyorum arkadasım burada yanlızca imarla ilgili eksik bilgi paylaştın ben tamamladım özel idare imzalansa bile bir süreç var o süreçte onaylan kısma itiraz edile bilir mesela sanayi bakanlıgından onay geldi diye herkes sevindi sonra ne oldu orada son gün itiraz oldu il önce milete aldırdılar sonra kucaga bıraktılar gönül isterki bu hisse 5 olsun Konu: ALYAG - Altınyağ
kiliTTasi
Cinali ne tesadüfki sende alyag ve göz altı pazarında cirit atıyorunuz cinali arkadas senin iyi arkadasın zaten yatırm tavsiyesi degildir
Oblakbulut,
İmar işlerinde bir ay askı süresi var tabi ki. Bu süreçleri daha önce yazdık zaten.
İlave bilgi için teşekkürler. Senden negatif bilgiler yanında pozitif bilgiler de bekliyoruz.
Genel kurula katılmış olduğumuz Alyag tutanaklarında var. Oradan bakıp da iyi yakalamışsın.
Finali sattı ve artık bu hisseyi takibi de bıraktı sanırım. Çok çalıştı bu hisse in.
Evet Cinali arkadaşım arada sırada da görüşürüz.
Oblakbulut hisse için öngörün nedir? Sen içeriden daha iyi bilgi alabiliyorsun.
ben kimseyi tanımıyorum yorumlarık kendi şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi degildir
Sayın kiliTTası,
bugüne bir haber yok sanırım. Önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz. Kapanış 30-31 olup 30 kapayacak gibi
Serkan Bey
Gündemde son maddeye koymuşlar Brko’yu, dolayısı ile en son toplantı günü oylanır muhtemelen. Genelde toplantılar beş gün sürüyor. Bu ay da beş gün sürer ise Salı-Çarşamba oylanır büyük bir ihtimal ile.
sen onaylanır diyorsan kesin olur yatrım tavsiyesi degildir
Serkan Bey
Oblakbulut daha önceden içeriden bilgiler veriyordu. Ben hiç içeriden bilgi vermedim. Herkesin edineceği bilgileri verdim. Sayın Oblakbulut ne diyorsa onun gerçekleşme ihtimali daha yüksektir. Dolayısı ile gözünüz kulağınız Oblakbulut’ta olsun.
Bir ay önce 2023’e kadar beklersiniz, Bu hisseyi size kim aldırdı demesi tesadüf olmalı. Yazdıklarından etkililenen Cinali sattı ya hisselerini.