Yeni saflar bu hisseyi aldıkça ne bu hisse gider ne de biz zararımızı çıkarırız
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni saflar bu hisseyi aldıkça ne bu hisse gider ne de biz zararımızı çıkarırız
Girilecek zamanla ne alakası var. Her galibiyet sonrası bir kağıt düşer mi? Bir spor hissesi neyi fiyatlar?? Bir şirket neyi fiyatlar? Karı zararı değil mi? Dün şampiyonluk şansı ipten dönmüş bugün neredeyse eksi kapatacak. Keşke 10 yeseydi gevurun takımı. Lanet olsun bu hisseye yaptığım yatırımlara. Fener yenseydi bugün en az +10 u vardır.bundan en ufak şüphesi olan yok. Keşke yenilseydi de en azından fener yatırımcıları para kazanır. Başarıdan nasiplendirdi.
83 den yüklü alıs verdik gelmiyor
Aynen katılıyorum
83 de kac lot bekliyor goren var mı
vermedi tuh
Herkesin gönlünden geçen olsun.iyi akşamlar.ytd
Gün sonu. Umarım fazla ky atlamamıştır.
https://i.hizliresim.com/azn8pz.png
Spor hisselerinde bir baski var.. gs 5 atti eksi kapadı ts deplasmanda kazandi eksi kapadı..
Spor hisselerindeki baski iddiasina veya tezine dayanak " beklenen duzenleme" olabilir mi? Baskan bir iki ay icinde dedi. Son zamanlarin en cok dillenen konusu kuluplerin borclari... Acaba kadük kalmis spor yasasi mi geliyor diye sesli dusunuyorum. Velev ki oyle...Bu baskiyi gerektirir mi? Tek silahim sabir artik ne cikarsa bahtimiza :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=N4NKhttp://imageturko.com/?di=UR9C
Kardeş 4 lü rakamlarda alanlar da senin gibi konuşuyordu
Realist sıkma canını,ben geçen hafta aldım.3 olmayacağını bilemeyiz.aha bura dibi diyoruz büyük bir hediye veriyorlar.Biz gideriz başkaları gelir.Sonuçta birileri kazanır birileri şöriğini çeker boynu bükükleri oynar.Selamlar.YTD
Not:önemli olan zamanında girmek yazdım.Bana sorun hangi hisseye zamanında girdin.Giremedik..Bu gün süpriz bi sonuç olsa iyi olurdu😊YTD
Daha nolsun,gençlerbirliğinden süprizide yakaladık mı😊YTD
Başakşehir de berabere puan farkı lider ile kaldı 3
Ayağının dışı, canımın içi..[emoji4] Şimdi daha bi anlamlı oldu..
Bugün arkada iki bahanesiyle uğraştı, geri gelip onları halletti dedik.. Bakalım yarın ve devamında ne türden şeyler üretecek..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oooo Sayın gainerde burdaymış😊YTD
herkese saygılar...gençler birligi tebrikler....:bravo::bravo:yavaş tan toplanıyoruz ..yarış başladı puan farkıda kapadı gibi...biz fener maçındakı futbolu devam ettirsek şampiyonluk hayırlısıyla kaçınılmaz olur...
Sende hoş gelmişin Sayın gainer,hisseyi bugün alan arkadaşlarda hoş gelmişler.Allah herkesin kalbine göre versin.Varsa nasipte elbet bir şeyler olur.En güzel gece sizlerle olsun,iyi gclr.YTD
Evet puan farkı 3 e indi yarım kesin ekside kapatırız 😅😅
Şaka bir yana güzel oldu. Başakşehir yavaş yavaş devreden çıkıyor. Güneşin doğuş hareketi başladı. Hava karanlıktan kızıla döndü. İnşAllah aydınlık günleri görürüz.
3000 cik lotla aranizdayim arkadaşlar hiç bir araştırma yapmadan daldım hisseye en ucuz bu kalmış spor hisselerinde umarım ufak ta olsa bişeyler kazanırız.
Sizden tek ricam var eğer bi ışık varsa hissede lotlarimi artırmayı düşünüyorum. ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. ...
Perşembe günü için, dikkat, fener çok hırslandı, farklı yenerse, - 4 olur
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maç değil, kasaya maddi olarak ne giriyor..Buna bakmak gerekiyor..Kasaya giren yoksa bize de yok.Bilmem anlaşılıyor mu😊YTD
kasaya dünyalar girdi 1 senedir bir cacık olmadı başkan...senin tez çürüdü fosil oldu...ağaların elinde oyuncağız biz, keyfine göre kağıdı karıyor, dağıtıyor, topluyor, elinden çıkarıyıor, geri topluyor falan.....başarı, kasa girdisi, bilanço, teknik meknik hikaye...
Sayın sunnyfunny;yav bu kasaya girdiyse para ne bitmez borç varmış😊YTD
Borç dünya, geçen açıkladı Fiko işte...1.7 milyar TL..
O değilde, ben artık şampiyonluk gelse onuda pirimlemeyeceği düşüncelerine sahip olmaya başladım, inancım kalmadı yani...Siz ne dersiniz dostlar?
Dün akşam gazeteci ve yorumcu turgay demir galatasarayın %99.9 avrupa kupalarından men edileceğini iddaa etti. Mart ayında belli olur dedi. Gs mali yapası ve bir önceki yönetimin uefa ya yanlış bilgilendirmr yapması söz konusu imiş. Bu durumda 2. Lik de önemli hala gelir.
böyle o.ç olduğu sürece bu kağıt bi yere gitmez bu kadar aç bi spek yoktur heralde
Aylardır söylüyorum bunlar gibi aç orman çocuklarını görmedim kağıdın içine ettiler bukadar olmaz isteseler 6 dan 7 den pazarlayabilecekken 3 lerden her isteyene mal vermelerinin mantıkla alakası yok.Birileri aralarında sidikmi yarıştırıyor anlaşamadılarda kavgamı ediyorlar anlamadım gitti.İki kere şampiyon olmuş Ş.L de başarılı olmuş bilançoda kar getirmiş hisse buralarda olamaz bu kadar hikayeyi çöpe atmalarının sebebi nedir vallahi aklım almıyor aklıma tek gelen şey borsanın daha önce görmediği kadar büyük Orman Çocukları olmaları geliyor. YTDeğildir.
Kağıt şampiyon olsada gidecek gibi değil... bu hafta resmen 8 puan aldı ama hala cuma günkü kapanış fiyatında.. hiç önemli değil.. elimdeki kagıtları emekli ikramiyesi niyetine saklarım acelem yok..
ya hala kâğıtta yabancı olduna inanan VARMI yabancı altında city den malları kim satıyor sag cepten sol cebemi koyuyor zerrre güven bırakmadı lar..
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
city satıyor, iş yatırım topluyor...mal boşaltıncada tam tersi oluyor..bir cepten bir cebe doğru tespit...bu adamların yatırımları bu 2 kurumda..tahminim 12-20 milyon arası lotları var buradaki ağaların...ayrıca yabancıların bu kağıdı şampiyonlar ligi 2. -3. hafta oynandıktan sonra terkettiğine inanıyorum...tamamen spek ve biz bizeyiz...fazla ruh olmadığı için yeni yatırımcı da düşmüyor...
BEN AÇIKÇASI BU TEMPONUN ŞAMPİYON OLSA DAHİ SÜRECEĞİNİ, ONU BİLE PİRİMLEMEYECEĞİNE İNANMAYA BAŞLADIM..ne dersiniz?