Kimseler kalmamış...
Printable View
Kimseler kalmamış...
Evet kendi hesabıma göre ederine gelene kadar bir yere gitmek yok.
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorduğunuz kişinin 22 ocak 2020 gönderisi:
Normalde portföyümün %20si olan hisse günü %16.46 artı kapatınca çok mutlu olmam gerekir ama egser öyle bezdirdi ki beni 4.09 dan 4.70 e kadar bütün kademelerden satmama rağmen içim rahat değil. Bu kadar işlem hacmine ve el değiştirmeye rağmen haftayı 4 ün üzerinde tamamlayamayacağız gibi geliyor.
Yorumsuz...
2018 yılında 70 milyon faaliyet karı var. Şirketin finansal borcu yok ve piyasadan alacaklarını toplayıp borçlarını öderse stokları ile birlikte 160 M kasada para olur. Üretim yapan ve ortalama %30 brüt kar marjı %13 net kar marjı olan bir şirketi yıllık net faaliyet karı çarpı 10 olarak fiyatlarım. Fakat bu şirkette kar dağıtımında %20 imtiyaz olduğundan 8 yıllık net faaliyet kar marjına göre hesaplıyorum ve hisse birim fiyatını 7.5 TL olarak hesaplıyorum.
Sn.Gogos,
Daha önce bu iletimle ilgili soru sormuştunuz ve ben de cevaplamıştım. Hala konu hakkında soru işaretleri varsa kafanda bana direkt sorabilirsin. Cevaplayabileceğim bir soruysa seve seve cevaplarım.
https://resmim.net/f/wE1BhG.jpg
aylık takas
Neler oluyor böyle??
Bence bayrak-flama hareketini önümüzdeki 1 haftada yapacak...temennimiz yukarı olsun tabi...
tekrar takibime aldım
batık65.
Cuma akd çok güzel..haftaya güzel olacak gibi..
İlgilenelim bu arkadaşla biraz..
YTD
SallıYorum
5.60 hareketini bekliyordum..ama yeterince yararlanamadım çünkü dışardaydım...
5.65 artık tepe oldu bence bundan sonra aşağı...
https://s19.directupload.net/images/200225/ljlhbojt.jpg
haftalık takas
4.70 ve 4.60 ta tutunamazsa hızla 4,hatta 3.90 lara gerileyebilir..dikkat!
Ben büyük bölümünü despc ile degistirdim. Kararım şimdilik doğru görünüyor. Kalanları da yok sayıyorum, elbet birgün bu hisse de hareket edecek.
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya 4.90 lara dönmeli ya da 3.90-4.06civarına..buralar uygun değil.Bu kaos ortamında aşağısı daha mümkün gibi.
sabah 4.06 ya alım girmiştim, 3.98 den verdi...şu an iyi,bakalım doğru mu yaptık zaman gösterecek.
Son zamanlarda doğru işler yapıyorum...
Egser'de temettü,bedelsiz vb. bir beklenti var galiba...oyuncu aşağı bırakmıyor.(toplantı tarihi ve temettü bildirimini bekliyor sanırım)
Bizim patronu belli süreden beri takdir ediyorum,hisseye sahip çıkıyor.
Oyuncu mu yoksa patron mu sonunda "pes" etti galiba...
şeref...in hissesi,küfür yemeden rahat etmiyorsun değil mi?
Merak ettim bu hisse her başını kaldırdıkça tepesine vuranı...ısrarla 2.82 kapatmaya çalışıyor adi..
4.50 den 2.70 e bu gün 8. gün...5.65 lik tepeden düşüş ise %52..çok insafsız.
Petrol fiyatları dip yaptı buna bağlı olarak önümüzdeki dönemde doğalgaz fiyatlarında bir indirim olursa şirket için en önemli maliyet kaleminde ciddi tasarruf olur ve kar marjlarında bir miktar iyileşme sağlayabilir yoksa inşaat sektörünün durumu iyi değil.
yahu bu ne satma iştahı? 100 lot 2.55 e pasife alış girdim anında verdi...nereye kadar satacak ?17 şubattan bu yana bir gün hariç sürekli satış...tepki sıfır
derinlik görmüyorum ama demek ki kademeler boş.
Egser 4.50 üzerine çıksın hepsini satarım demiştim,nitekim 4.56 sonrası epey sattım,5.10 larda da,hatta 5.60 tan bile sattım,ama ne yazık ki hepsini satamadım ve geri alırken de acele ettim,2.50 leri bekleyemedim.Oysa şu an elimdeki hisseleri ikiye katlamış olacaktım.Şimdi muhemelen 2021 den önce kar açıklamaz.