'' hayır çıkarsa normal seçimler ne zaman ???? ''
2019
evet çıkarsa ?
erken seçim var sonucu mu ?
Printable View
'' hayır çıkarsa normal seçimler ne zaman ???? ''
2019
evet çıkarsa ?
erken seçim var sonucu mu ?
kaçtı yine
Her secim oncesi bir yerlerle kavga etmek neden acaba? Milliyetci duygulari kaşıyıp buradan oy devsirmeye calismak kimseye en önemlisi bu devlete en ufak katki saglamaz. Aksine ekilen nefret tohumlari ilerisi için hicde iyi bir gelecek gormeyecegimizi müjdeliyor !!! bize.
SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesi, her konuda kavga çıkararak 2 ye bölerek %50 ye ulaşmak için oy toplamanın Türkiye'deki adı; siyaset oldu.
rumenige..
Hisse.net'i izleyici olarak takip eden, beni de tanıyan, iyi de akp'li olan bir arkadaşım akşam yemeğinde cepten aradı... Balıkesirden.. Bu topiği de okuyormuş.. Bu topik fikrinin değişmesine sebep olmuş, onu söyledi.
Niye değişti fikrin dedim..
İki şey anladım dedi, birincisi bu referandum parti seçimi değilmiş, memleket meselesiymiş, bi kere evet dedikten sonra 5 sene sonra değiştirme şansımız olmayacakmış, ikincisi de topikteki evet savunucularının sokaklardaki, televizyonlardaki evetcilerden farkı yok.. çok cahiller, cahilce laflar ediyorlar dedi, anlatamıyorlar, ikna edimiyorlar, konuyu teröriste, vatan hainliğine çekiyorlar dedi.
Sonuç: Kaybedeceksiniz.. Evet çıksa da Kaybedeceksiniz.. Hayır çıksa da..
british'in şu yukarıdaki sorusuna verdiğin cevaptan cehalet aktığının farkında mısın..
başkanlık gelince asgari ücretten emekli olacak gençlerin maaşı artacak mı ?
emekli olduklarında 490 lira maaş almayacaklar mi ? :kahkah:
cevabımı anlamamışsın British normal seçimlerin 2019 da olduğunu bilmiyormuş onu düzelttim
arkadaşının olayın memleket meselesi olduğunu anlaması ilk aşama olarak güzel
şimdi arkadaşın bir de batının neden hayır diye direttiğini anlarsa
o da evetçi olur
şimdilik iyi yolda yani
Anlamak istemiyorlar ... görmek istemiyorlar
yine cevap yok .
ben sen bıktım !
Batı hayır diyor fetö hayır diyor, o hayır diyor bu hayır diyor diye evet oyu istemek Kilis akp il yöneticisinin dediğinden farklı değildir.. Gözümüzdeki yeriniz de onun yerinden farklı değildir.
Sonuç: aynısınız aynı.. Allah (sırf bu söylemleriniz yüzünden) bu dünyada da verecek cezanızı.
hayır çıkarsa 2019 da dedin.......
evet çıkarsa ?
boşver.
ben yine yapıştırmaya devam ediyim:)
Terorun bitmesi icin evet.., 14 senedir tek basina iktidar olan baskasimi?
SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok abla uranüsten geçmiyor onun dolmuşları karşı sokakta :)
Senin gizli planlardan haberin yok.. senin eline bir lolipop vermişler, batıydı, fetöydü, pkkydı, onnar da hayır diyordu diye diye yalayıp duruyorsun..
Hele birisi de işi Türklük, Müslümanlık meselesine kadar yalamış.
Yaladığınız lolipop bitince, geriye sadece elinizde sapı kalacak.. haberiniz yok.. farkında bile değilsiniz..
http://i.hizliresim.com/AL385X.jpg
Lolipop'un sapı burada.. İyi okuyun...
Halk oylamasına sunulan Anayasa taslağı onaylanırsa;
1-TBMM`nin yasama ile ilgili tüm yetkileri Cumhurbaşkanı`nca kullanılabilecek,
2-TBMM`nin denetleme yetkisi olmayacak,
3-Cumhurbaşkanı Olağanüstü Hal Yasası da dahil olmak üzere her türlü yasama yetkisini kanun hükmünde kararnamelerle kullanabilecek,
4-Cumhurbaşkanı herhangi bir denetime ve onaya gerek duymadan yardımcıları da dahil olmak üzere tüm bakan ve üst düzey yöneticileri atayabilecek,
5-Anayasa Mahkemesi`nin 15 üyesinden 12`sini doğrudan Cumhurbaşkanı seçecek. Böylece en üst yargı organı bağımsızlığını ve tarafsızlığını kaybedecek,
6-Yargının tayin edici kuruluşu olan Hakimler ve Savcılar Kurulu`nun çoğunluk üyeleri doğrudan veya dolaylı olarak Cumhurbaşkanı tarafından seçilecek, dolayısı ile bu kurul da Cumhurbaşkanı`nın talimatları doğrultusunda iş yapacak.
Yani tüm yetkiler tek elde toplanacaktır.
Halk oylamasına sunulan yeni Anayasa değişikliğinde TBMM`nin denetleme yetkisini belirleyen mevcut Anayasa`nın 87. Maddesi`nden "Bakanlar Kurulunu ve Bakanları denetlemek, Bakanlar Kuruluna belli konularda kanun hükmünde kararname çıkarma yetkisi vermek" bölümü çıkartılarak TBMM`nin denetleme yetkisi tamamen ortadan kaldırılacaktır. Yine mevcut Anayasa Madde 98`de yapılan değişiklik ile de "Meclis araştırması belli bir konuda bilgi edinmek için yapılan incelemeden ibarettir" denerek TBMM yalnızca yapılanlardan bilgi alan bir kuruluş haline dönüştürülecektir.
kimin projesi sizce?
https://twitter.com/Cenk_Coruh/statu...50775031439368
müller'cim , yine cevap yok, yine cevap yok ....
etrafından dolaşmalar
kıvırmalar
karın ağrıların
çok önemli ,vatan,millet,Türklük,terör ,ekonomi meselelerini çözeceğini ! varsaydığınız bu anayasa değişikliğini neden 17 nisanda devreye sokmuyorsunuz ?
2019 a kadar neden bekliyoruz ?
seçimin 2019 da olması ile bu değişikliğin alakası nedir?
sen cevap yazma. zaten yazamıyorsun.
burayı okuyanlara bir fikir versin diye yazdım.
Mr. Bean dediki :'' TEK adam olacak ama PATRON siz olacaksınız; patronun millet olduğu yerde diktatörlük olmaz ''
Kandırıkçı seniii :)
http://mrbean-website-cache.s3.amazo...-bean-grey.jpg
trollerde çoğaldı nedense, hisse netin üye sayısı sahte hesablarla yakında milyonu bulur...Yaptığı iş temizse, dogru ise bir adam saga sola kıvırmasına, yalana dolana ve sahte hesablara ihtiyacı olmaz...
İBB başkanı Topbaş, (daha şimdiden) İstanbul için özel bir yasa talep ediyor..
Yani İstanbul'a özerklik istiyor..
Gerekçesi de daha rahat çalışabilmek miş... miş.. Özerk bir İstanbul ve boğazlar.. ?? Memleketin boğazını kesmektir bu.. Kimin işine yarar özerk İstanbul.... Batı'nın.. Sevr'cilerin... Türkiyenin zayıf düşmesini isteyen terör örgütlerinin...
Şimdi batı, terör örgütleri hayır diyor, onların yanında yer almayın diyen evetçilere soruyorm... EMİN MİSİNİZ.. ???
Yarın bir gün İzmir de isterse, Diyarbakır da isterse... Adana da isterse..
Osmanlıya gidelim diyenler, sizi (beylikler devleti olan) Selçukluya götürürler... Farkına bile varmazsınız..İşte o zaman ne ÜNİTER devlet kalır, ne de TEK VATAN, TEK MİLLET, TEK BAYRAK kalır...
Ne kalır geriye... LOLİPOP'un sapı kalır...
Evet çıkarsa bu isteklere cevap verecek yetkilere sahip bir Tek ve Anayasa ile yetkilendirilmiş bir Adam olacaktır...
İşte gizli gündemlerden birisi.... ( Sizin ya da batının gizli gündemi... FARKETMEZ... Sonuçta bir çok gizli gündem var..)
" ? zınısım adnıkraf ninekilheT "
yazarken hayırcıları kırmayacak kelimleri özenle seçiyorum ama zorluyorsun daha normal genel seçimlerin tarihini bilmiyon ama burada benle siyaset tartışması yapıyorsun.yukarıda Delikan da seviyeyi düşürmüş.Bir evet diyenlerin yazısına bakın bir de hayır diyenlerin anlayacaksınız olayı
Dün meral Akşener nigde de konuşturulmak istenmedi..Nedense valiler pkk paçavralarının gösterilerine dokunmuyorda hayırcıların toplantılarını engellemeye çalışıyorlar...Korkuyorsunuz o yüzden kral çıplak diyene tahammülünüz yok..görünen köy kılavuz istemez..Yaptıgı iş temiz olan, dogru olan, böyle bizans oyunlarına ihtiyaç duymazdı...
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...esaji-1748103/
Bu insan tek devlet, tek millet diyor yersen....arabça, lazca, kuş dili, boşnakça unutulmuş nedense...
öğlene menüde makarna var .
https://www.facebook.com/PARLAsGRAND...55010785390340
bu adam kim ? neyi eleştiriyo? ben anlamadım .:)
müllergiller bu mu dur ?
https://www.facebook.com/tutamtilsim...c_ref=NEWSFEED
hissenette bilem reklam dolu..yetkili ve sorumlu cumhurbaşkanlığı için evet deo...Demekki rte cumbaba olurken yetki ve sorumluluktan kaçmış....bu o anlama geliyor...:hah: cumbabayı da mecliside millet seçiyormuş, yuh artık ben uzaylılar seçiyor sanıyordum bu zamana kaddar..:hah:
kendim kelimeleri özenle seçiyorsam karşı taraftan da bunu beklerim düzeysiz yazılara asla cevap vermiyeceğim
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...iyeti-1748620/
Yeni Türkiye bu işte....