pili bitti artık...
Printable View
pili bitti artık...
Pili neyin nasıl bitti bir aciklasaniz güzel olur. Pili bitti dediğiniz hisse endekse göre yaklaşık %8 artı ayrışmış durumda, ve dün gün içinde bu ayrışma %10 ların üzerine çıktı bir ara
Bugün ne olur bilinmez, ama son üç günlük performansın hakkını yememek lazım, sarky bir yana diğerleri bir yana :)
Arkadaş sattı gitti
bir daha girmesi imkansız [emoji3064]
Girebilseydi 11 TL nin altına indiğinde girerdi
Giremediğine göre korkak...[emoji2960]
sarky zaten satanı içine zor dahil eden hisse
Arkadaşa Geçmiş olsun [emoji24]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden ALCAR-BRYAT-ALGYO-ÇELEBİ vb. Bist'in güzelleri idi.
Onlar orta yaşa geldi.
SARKUYSAN yeni yetme güzellerin arasında?.......:ok:
bu kadar az temettü vermesi ilginç...sermaye arttırımı mı yapacak acaba...
Millet uydu kaldı.
Şarj tamam mı? Çaya devam mı?
Hele bir durun kahvaltımı yapayım aç karnına çay hele de demliyse beni ters düz ediyor. Çaycı neden almıyor yada alıyor da bize haber mi vermiyor. Ölçü nizam herşey yolunda gibi hisse de saat gibi teknik çalışıyor.
Vay mına mına 3 audır filtre kahve için geldik çaya bile razıyız ama yeni demlenmiş olsun dedik. Çaycı onu bile çok gördü koydu önümüze haşlamayı ama karşımızda hemşin çayı gelde çık işin içinden
SARKUYSAN
1972(49 yıl önce) yılında,
ticari hayatımızın önemli merkezlerinden olan Kapalıçarşı'da altın ticareti yapan sarraf ve kuyumcuların öncülüğünde kurulmuştur.
İsmi, kurucularının mesleklerini ifade eden SARraf, KUYumcu ve SANatkar kelimelerinin ilk üç harflerinin birleştirilmesinden türetilmiştir.
Şirketin; ülkemizde tamamı halka açık çok ortaklı ilk başarılı kuruluş olarak, sanayileşme tarihimizde özel bir yeri bulunmaktadır.
Gebze ve Darıca Bölgesinde sahibi olduğu 175.000 m2 yi aşan açık arazide yer alan 90.000 m2 yakın kapalı alanda, elektrolitik bakır ve mamulleri, bakır boru , bakır lama ve emaye bobin teli üretimi yapan kuruluşun başlangıçta 10.000 ton / yıl olan üretim kapasitesi bugün 220.000 ton / yıla çıkarak bir dünya ölçeğine ulaşmıştır.
41 yıl bekledik bu noktaya geldik. Vatandaşın biri, 13.15 den 5 milyon lotu aldı bir kenara koydu.
Şimdi dökülenleri de toplayabilirse toplayacak ve bu pastadan kendi payını alacak.
Ciro=pd olması için inşallah çok bekletmez.
Çaylar demli olsun....
Kıyıdan kıyıdan ne güzel gidiyosun:)
İnşaallah
Bir haber çıkacak beklentisi ile çıkarıp eskiden de yapıldığı gibi çakmazlar ...
Çaksalarda çıktığı değdiği yere gelmesi uzun sürmedi.
Bizler hissenin
temel bilgisinin sağlam
Bakır ile elektrikli otomobil ilişkisine
Nükleer enerji ve birçok alanda ilgisine
İhtimalen Hanönü ne
uzun vadede karlılığına
Temettü ve bedelsiz verimliliğine
yatırım yapıyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir
ki zaten tavsiye etmeğe gerek de yoktur.
Ayın 9 unda genel kurul var. Çaycı hesap verecek.
Ellerin sağlam olması lazım.
Bakalım yönetime kimler girecek.
merhaba arkadaşlar ortaklar herkes mutlu Yolumuz açık kısmetse çok güzel günler var önümüzde Belki bu yılın flaş kağıdı bu olur kimbilir Görüntü öyle Ayrıca niye kavga olsunki burda çok değerli arkadaşlar var biliyorum Ben sn Çaycı"ya çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sevgür beye de çok teşekkür ederim Görüntü şu ki yeni keşfedilen kağıdımız bayağı dikkat çekmeye başladı Yakında satıcı bulamıyacaklar Güzel günlerde görüşmek üzere sevgiler
kavga sadece tahtada var. Forum da dostluk ve mutluluk var. :) Bugünkü alışlar 13.15 de çok yüksek miktarda tek basamakta gerçekleşen alımın devamı gibi ve iştahlı bir alıcı var ortada elini bugün gösterdi, artık açık oynayacak belli ki, şimdiye kadar satan hep yanıldı :) bende kısmen sattığım için kısmen yanıldım diyebiliriz. Bütün ortaklara bol kazançlar, ayaklarımız biraz yerden kesildi, dikkatli uçuşlar dilerim :)
Çaycının tüm baskılarına rağmen kağıdı tutamayacağını söylemiştik, 40 yıldır canımızı çıkardı kanımızı emdi. Eh yeter gayli.
Bu işler çaycının iyiliğinden değil. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Cuma günü genel kurulda çaycı titreyecek.
Kimin malını kime peşkeş çekiyor göreceğiz.
Arkadaşımızın iki msg var ikisi de çaycıya övgü. Çaycı buralarda bile medet arayacak noktada...
arpacı arkadaşım bu şirkrt tesadüf burda deyil bugünkü duruşuda Ayrıca ben kimsenin adamı deyilim daha öncede belirttim Sevdiğim senetlerden biride budur belkide en sevdiğim hisse Sevmediğim hissede bırak konuşmayı bigün dahi durmam enerjimi tüketmem Doğru yerde olduğumiçin çok rahatım Zannederim büyük çoğunluk benim gibi düşünüyodur
Günaydın Hacı bey. Allah kabul etsin. Genel kurullar öncesi Çaycı adına genel kurula katılmamız veya telefonda vekalet vermemiz ricası olurdu. Dikkatimi çeken olay artık aranmıyoruz. Demek ki Sayın Çaycı gerekli gücü toplamış. Saygılar ve hayırlı işler bol hayırlı kazançlar.
Çaycı ayağımıza adam gönderip vekalet aldığı çok olmuştur. Biz de veriyorduk Ehven-i şer diye.
Evet artık küçüklerden vekalet ihtiyacı yok. Malı götürdü.
Iki gün sonra bakalım neler anlatacak.
Say'ın surungen
bizler fire versek de kırk Yıldır buradayız. Bazı arkadaşlarımızı yıldıra yıldıra elindeki malı Aldı, bizide baskılaya baskılıya elimizdeki malı azalttı ama yine de buradayız. Illa başına birinin vurması gerekiyormuş. Vurdular işte. Yıllarca piyasa değerini 50/100 milyon dolarda tutu. Bizleri bezdirdi Malı topladı şimdi Haklarımızı helal etmiyoruz.
bu kağıdın sürücsü çok inatçı kaçak güreşirdi 2, 3 gündür çok sert hareketler yapıyor küçük bir beklenti için bu hareketi yapmaz diye düşünüyorum beni tuzağa düşürdü beni tokatladı yatırımcısını sabırtaşı yaptı sattıklarımı geri aldım bir süre seyirci kalmak istiyorum bakalım sert hareketlerin nedeni neymiş tahtayı çok ısıttı yazdıklarım kişiye özeldir..
sıcak tahta eskilere iyi yenilere kötüdür. şu güne kadar yapılan hareket bile tahtacının işinin ehli olduğunu kabul etmeye yetecek veriyi bize sağlıyor. 8 ile 10.5 tl arası hareketler öğrenmeyi bilene çok şey öğretti, bu fiyatlarda da yeni şeyler öğreneceğe benziyoruz. Şimdiye kadar hem bilgisel hem de finansal sermaye anlamında güzel şeyler kazandırdı. bu saatten sonra benim kazanımlarım daha çok bilgi ve tecrübeyle ilgili olacak belli ki, dünkü hareket beni düşürmedi, ama hissede pozisyonu güçlendirmek konusunda dün çok çekimser kaldım. Bugün ise açık oynadı dediğiniz gibi ama geçmişten kalan paranoyalar yine pozisyon arttırmama izin vermedi. 15.5 altına inip dinlenmediği sürece ben yarın değilse haftaya, haftaya değilse gelecek ay, gelecek ay değilse gelecek sene hisseden düşerim :)
Genel kuruldan gelişmeler hakkında bilgi verebilecek kimse varmı.
Dostum nasıl bir bilgi bekliyorsun?
Kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir. Çaycı kendi gibi bir uyanık başkan seçiyor adam söylediklerimi ya hiç okumuyor ya da yarısını okuyor. MKK ya şikayet edince biraz hizaya geldi.
Eh %400 Luk artışın hatırına fazla yuklenmedim...
Hanönü için bilgi olursa kap a bildiririz merak etmeyin dedi.
Kayıtlı sermaye %100 artırıldı bunu da istediği zaman kullanırlar.
Yurtdışından iyi para kazanıyoruz merak etmeyin dediler.
Yatırım amaçlı gayrimenkul leri değerlendiriyoruz gelişme olursa açıklarız.
Böyle sıkıntılı bir dönemde iyi gidiyoruz.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...78b7702aa15faf
Genel kurul tutanağıni buradan okuyabilirsiniz
Akfenin istirakinin sahasi..
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Helal Sarıkız sahipleri. Unlarını eleyip eleklerini duvara asmışlar herhalde. Altı gündür selam veren yorum yapan yok. Öyle olsun . Herkesin beklentisi genel kurulmuş. Oldu bitti tamammm. Hayırlı ramazanlar.:)
Varsa bir soru hemen cevaplayalım :) hazır ve nazır buradayız ama ses edecek çok birşey yok, herşey yolunda iyi bomba gibi bir bilanço ilk çeyrekte gelecek zaten, ben şahsen düşüşleri değerlendiriyorum. Ama şu aralar sarky dışında genel piyasa sancılı zor. Diğer dertlerimiz (hisseler) daha büyük olduğu için pek sarky de sesim çıkmıyor. Gerçi dertli olduğum hissenin forumu da şimdilik dutluk olduğu için orda da çıtım çıkmıyor. Potansiyeline güvendiğim, ucuz ve sürekli düşme eğiliminde yeni bir hissede güzel bir pozisyon oluşturmaya çalışıyorum.
Sarky de seans içinde aktifim ama ufak lotlarla :)