Açıklanan kar hissede bu kadar zamandır yaşanan düşüş sonrası yükseliş için bir neden.
Kaçınılmaz yükseliş en az % 7 olabilir.
Printable View
Hadı hayrlısı 15.250 geri dönmez inşallah
hayırlı olsun arkadaşlar , bilançoda 30 milyondan aşağı gelmeyeceği anlaşıldı artık , bu dakikadan sonra zulum bitmişdir
hamsi ne zıpladı bre, %10 yaptık vira bismillah
Maşallah çift haneli artışlı kapat da guldur yuzumuzu
ya hacı işte böyle
Tavana kıtlıyomuş
senın alahına kurban tlmannnn ben kacar tum gecmıs gunlere dır zararım cıktı full kredılı 1453 7 bın lot grısmıdtım oglen
bilanço seans arası geldi ama bu kağıt hareketi seans açıldıktan 10 dk sonra yaptı. tam bir hamsiymiş
şerefli halen neyin peşindesin insanların maliyeti var anasının gözü gibi...
pili bitti mı ne
Eğer burdan da düşürürsen dahada yatırımcı bulamazsın kansız kağıt
15,9 da kesici vardı. iki sefer 84 ten geri döndü. sanki birileri çıkmasını istemiyor gibi. yoksa 2. dalga çıkışında kesin kesiciye girerdi.
garanti yatırım tahtaya çok pis veriyor. adeta düşürmek için ugraşıyor
25 geriledi. daha da bu namusuz gitmez bence. ytd...
yeni yolcularını da aldı 14.50- 15.85 arasından
bu kâğıdın 22 ye ulaşması ıcın en az 4 haber lazım aynı gün içinde :]
bu hisseyi el altından kimbilir kaçtan sattılarsa adamlar 15 üstüne atınca kıyamet gibi satım yaptı. görende %500 primli zanneder.
bilançoyuda yedı liman
bide bu kâğıdı alanlar cok hayırlı bir iş yapıyor sevap işliyor her yıl kardan 700.000 tl diyanet vakfına bağışlıyor sirket
helal tülüman. ne zaman alsam kazandırdın... salarsa tekrar girerim
bakın zararda olan arkadaşlar. prensip gereği halka arzdan kesinlikle kağıt almam. bunu da trade amaçlı alıp sürekli tepkilerde sattım. en son bugün aldım onu da şundan. dün arayıp şirketi ana avrat verdim kalayı. onlarda gerekeni yapacağız dediler. baktım bugün bişeyler olacak gibi 14.44 den aldık şükür yukarıdan verdik. elinde olanlar bence sürekli arasın şirketi. tepkinizi gösterin. ben hiç bir şekilde zararım olmadığı haldeyken aradım sövdüm saydım...
yenı gırcekler bekleyın ata nın 50 bın lotu patladı 1570 den o aksam kapanısa gerı vercektır onun satmasını bekleyın
benım bılgıhım ata o malı bugun tasımaz ya satcak yada hısse gerı doncek yukarı
sole 80.000.000 tl param olacak bu kâğıdı 500 binlere kadar götürmezsem
dedıgım gıbı olcak dıkktlı olunnnn
Gelen kar rakamıyla orta vadeli hedefim 23-25 bandı .y.t.d.
Birazdan eksi olacak galıba :-(
Ata daki dallama baba parası yiyor heralde.
Adamlar hisseyi tamamen ele geçirinceye kadar baskılayacaklar bugün net bir şekilde belli oldu, çoğunu topladıktan sonra çıkmaya başlar ne kadar zaman geçer allah bilir...
senin bu bayat nomraların beni öldürcek,az daha eğilirsen benim çomak görüncek
Grafik cok bozdu bugun de 15 ustune atamazsaa dedim ata satinca alin sattimi disardayim goremiyorum
yavşamağa ,gevşemeğe başladı yine 15.00 üstü atması lazım ,yoksa yine aynı terane