Teşekkür ederim üstat
Printable View
Yok eskı yenı dıye bolunmez.Kar payını, sermaye arttırımı oncesı verıyor.O sızın dedıgınız kar payını bolundukten sonra vermesı.Kar payı 1 sene oncekı ılk aldıgınız yanı bolunmeden oncekı hısselerde yukludur.Yanı yenılerde kar payı olmaz eskılerde olur...BOLUNME OLMADIGI DURUMLARDA ESKI YENI DIYE BIRSEY YOKTUR.DOLAYISIYLA SIRKET KAR PAYINI VERIR GEÇER
KARISIK GELDIYSE NET YAZAYIM.SIRKET ESKI YENI DIYE BOLUNMEZ.KAR PAYINI VERIR GECER....ESKI YENI DIYE BOLUNEMEZ...OLACAK BUDUR.
Efendim ,her zaman soyledigim gibi kalkinma bankasi ; 3.kopru kanal ist ve 3.havalimani neyse odur.Kacinilmazdir. 1948 breeten woods sonrasi gelişecek ulkelerdeki projenin aynisidir.Sozkonusu beklenti bitmeyecektir.Ust orta,ust orta ilerlemesi bizi hop oturup hop kaldirmaya aday gozukuyor.Sevindirici olan kademelerin dolu ve ky nin ani kacis yapmamasidir.2 gun onceki varlik fonu uyeleri sarayda toplanmalarinin nedeni nedir? İs bankasi geliri hazine devrindeki tüzel kişilik kimdir? Kasikci sonrasi ingilteredeli arap fonlari neden hareketlenmistir.İngiliz medyasi neden kraliceye agir elestiriler yoneltmistr.Olasi tum fonlar yurt disi fon ibareli klnma bank lami ilgilimidir? Merkez bankasinin 2 baskani neden klnma ya amir kisi tayin edilmistirİ?lgili tum beklentiler bizi ocak brut çikisina kadar dizi izleme keyfinden dahada etkiliyecektir.Asla tavsiye degildir.
İş Bankası (İşCep) Cuma günü (26.10.2018)seans sonundan beri, alım ve satış emri verildiğinde ''işlem yapmak istediğiniz hissenin tahtası kapalıdır'' diye bildiride bulunuyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa, bunları paylaşmalarını rica ederim.
İşbankasından alım giremiyoruz salı sabahı açılsa bile biz geç alım gireceğimiz için ne olucak peki
KIMSEYE BIR TAVSIYEDE BULUNAMIYORUM NE YAZIK KI.SATMAYIN YA DA SATIN DEMEK SUC UNSURU OLUSTURUYOR.
BEDELLI VE BEDELSIZI BERABER VERECEK DIYE DUSUNUYORUM(G.MENKUL SATIS KARLARININ SERMAYEYE EKLENMESI BEDELSIZ DEMEK ANCAK COK KUCUK BIR RAKAM BEDELSIZ RAKAMI SU ANDAKI SERMAYI GOZ ONUNE ALDIGIMIZDA)
BU KADAR MALI TOPLAYANLAR BRUT TAKASTA MALI SATAMAZLAR DIYE TAHMIN EDIYORUM.DOLAYISIYLA BU KADAR MALI BOSALTMAK ICIN DERINLIGE SAHIP BIR TAHTA GEREKIYOR.O DA BEDELLI - BEDELSIZ SERMAYE ARTTIRIMI SONRASI PIYASADA MAL COGALINCA OLABILIR..NEREDEN BOSALTIRLAR BELIRSIZ BOLUNDKTEN SONRA 2 KAT GIDER YADA 4 KAT YA DA HIC GITMEZ BILEMEM..BELKI YABANCI FONLAR MAL COGALDIGI ICIN ALIMA GECERLER... BU BILINEMEZ...
AMA BEN KENDI STRATEJIMI KURDUM..BOLUNENE KADAR BURADAYIM.HICBIR YERE GITMIYORUM..
BASKA ARKADASLARIN NE YAPACAGINI INANIN BILEMIYORUM..
NOT : ıhtımal dahılınde oldugu ıcın yazıyorum bılgı olarak verıyorum...borsa kotasından cıkmak ısterse ( cesıtlı denetımlere tabı olmayacagını acıkladılar ama sadece spk denetımınden muaf degıl onu goremedım kı muaf olamaz zaten) hısselerın yuzde 95 ını toplaması ve cagrı kamuoyuna acıklandıgı tarıhten oncekı 30 gun onceden baslayarak agırlıklı ortalama fıyattan olması gerekıyor.......bu durum olsa bıle fıyatı yukarı cekerler kayıpları olmasın dıye..... son 30 gun benım malıyetımden dusuk olacagından (TAHMINIM ) hareketsız kalmayı yeglıyorum...durum budur..
NOT 2 : YAKIN BIR TARIHTE ESAS SOZLESME(ANA SOZLESME) TADILI HABERI GELMELIDIR.GELIRSE SERMAYE TADILI OLMALI ICINDE....
umarım acıklayıcı bılgıler oluyordur..
Sermaye artışları sonrası serbest marj yapar mı. Olur mu böyle birşey. Yoksa serbest marj kalktı mı.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir cok kisi nekadar kar payi alacagindan bir haber aciklayim bari. 1 lot a karsilik 0.01035 tl alacaksiniz. Yani 100lot 1.04tl (birliradortkurus) buna karsilik hisse fiyati 0.0105 tl asagi dusecek. Fiyat adimida 2 kurus oldugundan yuvarlama yapilacak ve 36.98 den kapanan hisse 36.96 dan kapanmis olarak kabul edilerek islemlere basliyacak.
Kisaca kar payi yok...
Paylasilan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.
En önemli temel taşımız !!!
orta yaş üstü tarım bölgesinde yaşayanlar bilir iğde agacı altında uykuya kalırsan ve ya şekerleme yaparsan uçuk kacık hayeller görürsun ve öyle uyanırsın ortada bir bedelli haberi yok bu hayaller nereden kaynaklanıyor. devletin bu bedelliyi karsılıyacak sermayesi ile ilğili bir yol da gösterinde zorda kalmasınlar..................
yarın kar payını veriyormuş.
Kalkınma Bankası 2017 yılı kar payı ödemesini yapıyor
Kalkınma Bankası kar payı ödemesini gerçekleştiriyor. Şirket yarın (30/10/2018) 1 TL nominal değerli pay için 0,0103575 TL kar payı ödemesi yapacak.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
daha çılgınlığa dönüşmedi.kynin hisseye ilgisi inanılmaz.Başka köyde her dakka yorum var.Burada hiçbirşey yok.Ky gidecek kağıt olduğunda buraya yazmıyor.Biliyorki bu sitede bir hissede yoğunluk artınca veriyolar milletin eline.
6 tlye inecek diyen birçok uzman ******** yüzünden milletin elinden alındı hisseler.şimdi 37 tl oldu.yarın 370 tl veya 3.7 tl olacağını kimse bilemez.ama artık ok yaydan çıktı.bu hissenin daha çok yolu var.
Efendim yol uzun.Nihayet elle tutulur aciklamalar gelmekte.2019 yillik cbaskani planninda banka ile olacaklar az cok aciklanmis. Okumaniz tavsiyemdir.Sürec uzundur. Herkez kendi kararini verecektir.Forumda bilgi alisverisi faydali olmaktadir.
kar payı diyip dalgamı geçiyorlar bir simit parası bile etmiyor. hissesi çok alanlara yanında da belki bir çay bedeva.........nazar degmesin.
0/0.1.03575 oranındaki kar payı ...nolu hes.2 iş günü sonunda yatırılacaktır diyor mesajda onu bile 2 gün sonra veriyorlar o da takasa takılmış
arkadaşlar hisse ile alakalı derinlik analizi paylaşacak arkadaş varsa yardımcı olabılır mı ?
kimler burada
bu hissede yorum ve analizler yapımcıya baglı paylaşan olursa da fena degil klnma hissesi yazı tura oyunu gibi biz oynarsak her iki olasılığın da gelme ihtimali var.yapımcı oynarsa onun oyununda olasılık yok.yazı isterse paranın her iki yönünün yazı oldugu parayı tura gelmesini istiyorsa yineparanın her iki yönü tura olan parayı kullanıyor yani olasılıka yer yok kaderler onun elinde....
Ben yeniyim bu hissede anlıyabildiğim lot az olduğu için ani tavan veya taban yapabiliyor ani para ihtiyacı olan için bir anlamda riskli
yeni öğrendiğim bir söz kar cebe yakışır kısa vadeciyse sizi üzecek miktarla çok riskli bence diye düşünüyorum ben beni üzmiyecek rakamla devam edeceğim inşaallah hırs çok kötü durumlara sokabiliyor yatırımcıyı diye düşünüyorum bu siteye üye olabiliyorsa insanlar kendi kararlarını alabilecek ferasete sahip diye düşünüyorum herkes kendi aklıyla hareket ederse üzülmez diye düşünüyorum kağıdın hikayesi var deniyor bunuda herkes kendi aklıyla tartıcaktır yoksa kimseye al yada sat deme hakkını kendimde göremem zaten okuyabildiğim kadarıyla bu suç teşkil ediyormuş herkesin yazdığı gibi YTD yazarak bitiriyorum
Değerli Müşterimiz,
KLNMA.E payının %1,03575 oranındaki kar payı (temettü) ******** no'lu yatırım hesabınıza 2 iş günü sonra yatırılacaktır. Bilgi; Vakıf Yatırım Şubeleri veya Bankamız Hisse Senedi (Pay) İşleyiş Esasları için tıklayınız. aradım bilği alamadı öglen tatili olmalı
hisse başı 1 tl mi 1 krş .
Bakiniz doc şahap kavcioglu akp e milletvekili bugunki yeni şafakta neye dikkat çekiyor; Gsyih (ulkenin bir donemde urettigi mal ve hizmet bedeli)
Çinde kalkinma bankalarina orani %20 almanyada %15 korede %16 dir.Turkiyede bu oran ise binde 2 lerde dir.Bölüne e kadar burdayiz.Asla tavsiye degildir.
borsa -1940 oldu ne oldu yine................
Çünkü sosyal medya da işi bildiği zannedenler defter değeriyle ölçüyorlar.Yükseldimi hiçkimse kalmaz onlardan düştü mü alayı türer bunların biz demiştike gelir.O arada işi bilen adamlar milyarları cebe koymuştur zaten .Almaya korktukları için çamur atmaktan başka birşey yapamıyorlar.Ben kimseye alın da demem satında demem ama bilmiyorsan susacaksın.Defter değerinden beyazla kıyaslama aptallığından vazgececeksin...
Dışardaki hisse oranı sadece %1. Hissenin kaderi sadece RTE 'nin nasıl karar vereceğine bağlı. Tek adam olarak bütün ipler onun elinde. Sermaye artırımı zaruri, fakat nasıl olacak belli değil. Hisse sunni olarak yukarda tutuluyor. 10.10.2018 de tavan çöktükten sonra bankaların ve aracıların payları yükseldi. Nasıl bir pozisyon alırlar, kestirmek mümkün değil. KY'nin eli zayıfladı. Burada teknik analizin bir şey getireceğine inanmıyorum...
al sat için ttn kapadım bu iniş ve çıkıştan etkilenmemek için en güzeli sisteme kapamak önceki hataya düşmemek. 551 lotu -10 sattık 15.küsurden dönüncü cesaret edip almadık sonra sattığım yerin üstünden 333 lot al aynı hataya düşmemek için al sat emrini kapa o ne rahat.bu defa kararlıyım...............zararını kurtaranlar gibi ....................
16,95 ten alan yorumuna pek benzemiyor gibi.ytd.
Venus E3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse çıkışa geçeli 2 ay oldu.2.3 hafta takip ettim en çok para girişi ve para çıkışı listesinde yer almadı hisse 15.10 dan beri ikinçi yükselişine başladı kim aldı kim sattı aldıgımız hissse **.....kadar ve ya sattığımız hisse **...kadar hiç haber yok bu hisse deniz dalgası gibi git gel yaparak her gün nasıl yükselir başka bir hisse iki gün yükselse ... .girmiştir diye yorumlar peş peşe patlıyor bunda ses seda yok bence bir arkadaşın yazdığı gibi bu hisseleri sülün osman alıyor galiba
gerçek şu ki sülün osman da almamış hep hayal satmış
Benim portföyümde şimdilik 9 hisse var ve ben hisselerin karlılık hesaplarını hisse başına yapmıyor, hepsini bir arada hesaplıyorum. Beni toplam kazanç veya kayıp ilglendiriyor. Bundan dolayı bazı hisselerde kendimi riske atıyor bazılarında daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Çok şükür son iki senedeki alım satımlarda şimdiye kadar zararda değilim. KLNMA ilginç bir hisse ve başkalarının bir şey yapmasına gerek bırakmayan, son derece fanatik, kendi kendini gaza getirebilen ve böylece hissede hareketlilik sağlayan KY leri var. Bu durumdan para kazanmak ve gerekirse riske girmek mümkün. Onun için tekrar fakat daha az miktarda alttan aldım. Duruma göre bu hafta içinde kısmi veya tam olarak çıkabilirim. Ayrıca hükümetinde ne yapacağı ve bunun hisse sahiplerini nasıl etkileyeceği merak konusu. Yinede çok kişinin canı yanacağı kesin. Borsanın kendine has ''tabiat kanununu'' kimse değiştiremez.
Sana etraflıca yanıt yazmıştım, ne yazıkki çıkmamış. Şu anlaşılıyor ki, bana hitaben yazdığın ilk yazında esas konuyu bırakarak direk şahsıma saldırı şeklinde yazman, bana senin tr.investing!in KLNMA sayfasında günlerce yaşanan seviyesizliği buraya taşıma niyetinde olduğunu götermekte. Yapmaya çalıştığın suçlamaların hiçbiri doğru değil. Neden bu yolu seçtiğinde düşündürücü.
Bu sebepten dolayı senin gibi birisi ciddiye almakta zorlanıyorum. Sana önerim, bundan sonra yazacaklarını bu sitenin seviyesine uygun, dürüst, medeni ve efendi bir şekilde yazmaya çalış.
hadi gel 60 lara iki gözümün çiçeği
çok düşük hacimli aşağı bastı dün alan ky bazı aracı kurumların satmasına izin verdiler yönü yukarı çevirdi büyükler aldı küçükler sattı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlık takasa göre yazıyorum
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla koktu bende çıktım, kalanlara bol kazanç dilerim ...
eyvallah :wave: