Kimse yazmıyor ne olduysa sessizlik
Printable View
Kimse yazmıyor ne olduysa sessizlik
Yazmasi gereken bilgili arakadaslarimiz isbankin hisselerini toplamak icin calismalara basladigini bazi seylerin burda soylenmemesi gerektigini yazanlar malesef ceza almis o yuzden yazamiyormus
Tavan tavan giderken usta cok oluyor son derinnnnn bi sessizlik
Bütçe görüşmelerı nıhayet bu akşam bıtıyor ,bundan sonra her an bızım tasarı meclıse gelebılır .Sabırla, geleceğıne ınandığım devır tasarısını beklıyorum ve seçıme kadar geleceğıne ınanıyorum.....
Hikaye bir sey cikmayacak
ya çıkarsa...!
2019-1 gün
2650 tl ye eşleştiren yatırımcı.vereceksen ver kardeşim yazıyorum 2750 ...10 adet.her gün...ALIŞ...:wu:
isbtr nin dolaşımdaki pay adedini bilen var mı arkadaşlar?teşekkurler.
https://i.hizliresim.com/grVrP0.jpg
toplam 29.000 adet hisse var. Dolaşımdaki pay tabloda % 25,78 demek oluyorki 7477 adet dolaşımda hisse bulunmakta
A grubu 1.000 adet dolaşımda % 24,02 yani 240 adet
Peki yakamoz hocam.İşA da Kurucuya göre daha az lot var.Yani işA daha değerli diyebilirmiyiz?
Ben kirucuda daha az lot var biliyordum..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A da toplam 1000 adet kurucu da ise 2458 adet toplam.
Özür dilerim ama İŞA 1000 lot, İş kur 2458 adettir
Isb toplam 29000 adet
2660 eşleşme
2720 eşleşme
sövsem mısralara sığarmısın
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri eşleşmeler sayesinde alış kademelerine bakmış gibi.
yazdık 2761 veremedi emri çekti. 1 tane zor aldık
ama olsun kurucuyu kaptık 35,000 den:bravo:
yazıp durma tahtacı kaptıracaksın hisseleri boşuna yazıp emir çekme vereceksen ver:wave:
48 den alis gecen iskuru 35 den almışsın helal
Sayın Aydın bey aldığınız işkur hayırlı olsun.
Buda şunu gösteriyorki seyirci olacağımıza bazende alıcı olmamız gerekiyor.
Tıpkı benim bu yıl 1040 TL den İş B aldığım gibi.
( Not: Aman ha yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin. Kendi alım satım kararınızı kendiniz verin.)
çalsın davullar zurnalar halay çekmeye az kaldı.....seçimde yaklaştı.bütçe görüşmeleride tamam.her halde bir el atar hükümet gariiiii:halay::halay::halay:
:halay::halay::halay::yahoo: haydeeee.
:yahoo::halay::halay::halay: sen ola yavrum sen ola..çalsın sazlar vursun davullar...
Ne oluyor, bı gelismemi var ? Bı haber bulamadım.
Bizimkide kurucunun eteginden bir tutsa ya
Isbank diger hisselerinde alim yonunde bakalim neler olucak
Aydin ozen 35 den iskuru aldiginin fotosunu atsana veya hangi kurumdan aldin onu de yeter
Istat sen olsan ekstre atarmisin ?
Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
Istat sen olsan ekstre atarmisin ?
Ben olsam atarım.
Ekstreyi atsa ne değişir atmasa ne değişir. Alana da satana da hayırlı olsun...Biz işimize bakalım derim...İş bankası 5 milyar dolarlık bono çıkarıyor. İştiraklerinde alış emirleri var....Birşeyler oluyor. Bilgisi olan aktarırsa sevinirim...ytd.