YF 15’inde 2.25 milyon dün Global yaklaşık 2 milyon aldı. İki firmada da hisse yok. Nereye gitti bu hisseler? Birisi açıklar ise memnun olurum.
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
YF 15’inde 2.25 milyon dün Global yaklaşık 2 milyon aldı. İki firmada da hisse yok. Nereye gitti bu hisseler? Birisi açıklar ise memnun olurum.
Sent from my iPhone using hisse.net
https://i.postimg.cc/jC0hTFdW/IMG-20190117-WA0025.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cep to cep,mal zaten paketti,Murat ta inat etti satmadı, patronlara maliyet 1.01 desek adamlar ihya ama trene binecek yolcuyu cezbetmeleri gerekiyor,haber,bilanço vs vs göreceğiz, hesaplar bu sefer büyük bence sindire sindire olacaktır dediğim gibi adı bile para basmaya benim için sebep Merko,kopar gider inşallah..İyi seyirler YTD
Bugün ky mal almış. Ama önemli bir satış olmamış. Galip ağa bugün oyuna girmemiş. Bu da hissenin daha yukarı potansiyeli korunuyor demektir. Yarın açılışta biraz aşağı verip sonra yukarı çekebilir. Galip ağa nin elinde çok mal var. Buralardan satamaz. Yukarı çekip öyle satabilir ancak... Bakalım ne olacak.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın lucky7 teşekkür ederim...
Bu kagitta herkesin kendine göre bir hesabı var ve var olmalıda. Yatırım ortakları malı denize virmanladı global de metro veya şekere virmanlar bir cepten bir diğerine her hareketinde mal verdim her geri gelişinde de fazlasıyla yerine koydum bu hareketlerde para kazanamiyorsa yatırımcı bu kağıda bulasmasınlar spek bu kağıdı götürecek sen haber olmadan kimse gelmez buraya ozdgy nibas adese gibi hareketlerde beklemesin yatırımcılar.salcayida İthal eder olduk 25 bin ton hayırlı olsun seneye kim tarlaya fide ekecek bekleyip göreceğiz bakalım yeni bir iş koluna geçeriz derler bir parmak bal sürerler yarasin şifa olsun deriz.vangd ile bir birleşme olabilirmi fiyatlarida esitlediler bekleyip göreceğiz.ytd
1.41den vermiştim. 1.32 den parça parça almaya başladım. 1.21 e kadar almaya devam. 1.19 altı kesin stop. Niyeti kötü demektir. Bugün kim alıp satıyor acaba...
https://i.postimg.cc/zvMNXVy9/IMG-20190118-WA0045.jpg
1.08 maliyetli vardı 45 000 lot spege 1.57 den gecirdim :kahkah::halay:
https://i.postimg.cc/C5rzBPKx/IMG-20190122-WA0020.jpg
1.57 ye 58 yazdım
https://i.postimg.cc/Dw7kXn9r/IMG-20190124-WA0002.jpg
Satan yerine koyamadı,bir kez 1.31 yaptı o hariç,Murat hayırlı olsun....
1.6 dan girdim hiç bisi bilmiorum bakalım nolcak :)
Ya mutlu yada filozof olursun[emoji1] Murat ın maliyet 1 tl civarı ona kıyasla mal elinde....
Hayrını gör....
Murat'ı buldun mu cumartesi Taksim'de.?ben buldum tanıştım selamı var sana lakin sürekli isminin anılmasından pek memnun değil burda, tahtaya geri gelip alım yapacakmış avod ve ykredi den çıktığı an burdayım gine dedi,bu arada senin maliyet kaç lucky7 merak ettim.? Senin murat tan eksiğin yok fazla varmış.?
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osmanlı alımım devam ;) gözüküor mu takas atın da bakalım
https://i.postimg.cc/VNB4KGhm/IMG-20190125-WA0004.jpg
Tşkler lucy
Bu arada murat kim ki
https://i.postimg.cc/bwLGy4sZ/IMG-20190125-WA0005.jpg
Benim tahminim Murat buralardan basmaz...
Murat bu kağıdın küçük yatırımcısı olsa gerek herkes Murat'ı arıyor murat sizi gökyüzünden seyrediyor dur.gülerek bırakın muradı bu kağıdın sonu ne olacak onu tartışalım olağanüstü genel kurul talebi yok galip Ağa'nın o nedenle olağan genel kurula karar bekliyecegiz şirkete neler değişecek kimler yönetime girecek kimlerle yollar ayrılacak hangi şirket alınacak hangi şirketle birlesilecek hangi sektörlere yatırım yapılacak bunlara bakalım burda ne adamlar gelip yazıp gittiler kimilerine inandık kimileri bizi kandırdı olsun ginede şirket eskisinden daha iyi bir duruma geldiğinide unutmamak gerek.ytd
Bırakın onlar düşünsün,hepsi bir oyun sıkmayın kendinizi,tecrübelisiniz ihtiyacınız olanı satın TLalın rahat edin,spegin işini kolaylaştırın,2.11 i bir haftada gösteren,bedelliden mallandılarda,neler göstermez ki...
Verebilmesi için bence en az 3 yapması lazım,temel ve haber destekli oradan basacak ki ortalama olsun YTD Bu da uzun bir operasyon gerektirir yatırımcıyı fiyatlara alıstırıp...ytd
Mutluluk kollektif,ben en çok Murat ın sabredip haketmesine seviniyorum,kader hissedaşım...
Hocam iyi bak lucy mi?gerçi tlfnn azizliğidir,alındım biraz da...
https://i.postimg.cc/4N6VLMLm/IMG-20190125-WA0016.jpg
Satarım,Roma yıda satarım,kaldırda al...
https://i.postimg.cc/0NYNPRSw/IMG-20190125-WA0017.jpg
Al 80binide al hayrını gör 2.11 vermedim...
Açalım yolunu....
Bu güne dek neden elimizi korkak alıstırdık,de mi Murat?Sana da sebep oldum satamadın,aramız bozuldu buradan iletişim kurar olduk...Gem işi iptal olmasa geri gelmezdi kanımca neyse eski mevzu...
Galip in kağıtlarında metro almaya başlamışsa sona yaklasildi demektir. Önce diğer hesapları kullanır. Metro alıyor algisi yaratıp basmaya başlar... Tabi farklı da olabilir. Aman dikkat...
Üstad artık şirket zaten Galip in sayılır en büyük sermayedar oldu bence firma allanıp pullanıp yeni birine satılacak...YTD
Borsa değeri satış rakamına referanstır mutlaka.. YTD
Olabilir kardeş... Zaten o kadar lotu kolay kolay çıkamaz...
Bu şekilde alım yaparak kimseden mal alınmaz belki birilerinin elimdeki yüklü malları almak için yapıyor da olabilir orasını bilemem ama 1.60 kademesine 400 bin lot alis girmek ya verin artık yada daha alacağım votu toplayamadim demektir.veya 1.60 üzerinde iki kademe mal koyup satmak yabunu yapıyor veya istese 10 demedeki satıştaki lotları bir anda alsa en az dün 300 bin lot alırdı ama almadı veya o lotlarda kendisinin olduğu için cizmedi bu kadar bu kağıdı gostere göstere de götürülmez burası vangd tahtası değil burda meri teyzenin robotu bile gelse gün sonu Zarar eder.burdaki yatırımcının elleri nasır tutmuş fırsatını bekliyor.yazdıklarım beni bağlar ytd
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Watercity düşüncelerime tercüman olmuş sunuz tşk ederim.Evet birazda eski patrondan bahsedelim babadan kalan bir şirketi nasıl yöneteceğini bir türlü öğrenemedi nerdeyse hazırı tüketip sifirlayacakti yaşı kadar geçmişi olan bir şirketi, kendiside bundan sonra ne olacağını bilmiyordur bu işin salça üretmekle olmadığını şirketi ayakta tutmak için ne gerektiğini bundan sonra Galip abisinden öğrenir artık.insallah ytd
Fırsat 0.80 krs.tan mal almaktı değerlendirdik çok şükür satıp satmamak keyfe keder,şirketteki sıkıntı çözülemez değil...Tarihi zirvesi 5,eller nasır falan değil yılda en az iki kez %50 fiyat marjı var bunun, 2 hissem var stratejim primli yi sat primsizi al.2.15 sattım uçamayan kuşu bunu aldım düştükçe aldım ki 2. kurum 0.80 de bekleyelim giderken alırsınız deyip speğe çalıştı ...
Amcam çizemez mi,anasını bile beller,acelesi yok,isterse basar 0.80 ede döner ...Çok patronlu şirket çoguda yaşını almış yabancı, satsınlar kurtulsunlar birisi alıp hayrını görsün inş.100trilyon ciro az bi uğraş mı?YTD
Kimse kimseye akıl vermesin herkesin aklı kendine 1 di şimdi 1.60 alan alır,satan satar.Ben şirketin ortağıyım ellerimde nasır değil mantıklar farklı bu hisse beni şimdiden emekli etti çok şükür...
Galip almasaydı 80 kurus fırsat olmazdı zannımca malın elinde patlardı.galibe dua et bence
Formeti sattım merko aldım zararım %30 formet tavan bende zararı al sattan cıkarıcam
69 dan 40 binsattım aşagı gelicek zaten ordan alıcam
Burayı kesinlikle spek ve patron takip ediyor ve bunu bugün kanıtladım rahatsız olduğunuz belli oldu.gelelim bugünkü alıma metro nun yapamadığını global çok güzel yaptı on kademede 450 bin lotu nasıl toplandığını gösterdi.fakat hala kağıda küçük yatırımcı ilgisi yok belki daha buna vakit var veya daha dökülmesini beklediği lotları bulamadığından fazla gözönünde olmak istemiyorlar zamanı geldiğinde Mynet, Facebook,Twitter Borsa sayfalarına buralara haber düşürürler bu aldıklarını kime satacaklar . Düşüncelerim beni bağlar YTD.