Talya inşaat bu senede yalan oldu bu şirkete çöreklenmiş çeteden yönetimin haberi yokmu koç ailesi göz yummaz bunlara
Printable View
Talya inşaat bu senede yalan oldu bu şirkete çöreklenmiş çeteden yönetimin haberi yokmu koç ailesi göz yummaz bunlara
Yine dedikodular almış başını gidiyor talya imar izni falan feşmekan ufak bir hareketlenme iki gündür var yine klasik 21 tl bas geri bekle bir yıl mı yoksa bilemiyorum malı kaptırıp ters köşede olabilirim
Hacimle beraber fiyat artışı ... Biraz daha yükselince iyi bir haber gelir ve düşer diye tahmin ediyorum.. Klasik maaltın insider oyuncu hareketleri gibi duruyor..
Umarım yanılırım ve uzun soluklu temeli olan bir bir yükselişin başlangıcıdır.
Kaç yıldır alternatif yatırım araçları yerine paramızı bu firmaya bağladık.. Artık aradaki farkın kapanma zamanı..
Talya için danıştaydan olumlu bir karar çıkarsa kendi özsermaye ile bu inşaatı hallederler muhtemelen divan antalya olur 400 milyon tl defter değerine ulaşır şu anki değer 100 milyon tl bu şartlarda bu fiyatlarda kalmasının imkanı yok gibi veya yeniden değerlemeye girerki süper fiyatları görebiliriz yeterki koç grubunun aklına gelsin şirket vede hissedeki çantacılardan kurtulalım kalın sağlıcakla
18.20 bakalım bir tavan yap
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ay sonu bilanço geliyor onamı oynuyor acep
Namussuzlar yine birilerini mal sahibi yaptılar
Bugüne kadar hep aynı hareketler ne bekliyorsunuz ki
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Borsa endeksinin çok sert düşüşler olmadığı sürece trendin daha devam edeceğini tahmin ediyorum, TL bazında yeni bir zirve yapabilir diye düşünüyorum..
Otobüsten inen ve yeni binen yolcular var, önemli olan şöförün inmemesi diye de bir benzetme yapayım..
Sayın arkadaşlar şirketlerin bilanço açıklama tarihlerini ara, sıkıştırılmış dosyayı aç, excel bul vs ile uğraşmayın. Gerekli çalışmayı yaptım. Her cihazda ayrıca uğraşmadan aşağıdaki linkten direkt bakabilirsiniz:
http://www.borsanalist.com/bilanco-aciklama-tarihleri
Bol kazançlar.
Kaç kişi uzuncu oldu yazıklar olsun koç ailesine babalarının vefat ettiği talya hisseyi üç beş çakalın eline oyuncak ettiler senelerdir
Bilanço geldi bakıyorum
Yöööö kimse kalmadımı kağıtta
ıkı ay önceki alımlarımızın uzerine geldi..
seviye 17.54..
bu seviyenın uzerinde kaldığı muddetce ek alımlarla burada olacağız..
cuma.da 18.70 den ekledik..
belki de söylenenler dogrudur..
2019 turizm yılı olacak..
2019 turizm yılı olsada MAALT ın faaliyeti var mı ki.. kasada para full. faaliyete gerek yok. talya-divan falan filan gerçekleşirse eyvallah.. zaten kasadaki para ile sadece hisse fiyatı 25 liralara yaklaştı.. keş para yani. diğerlerinden biri gerçekleşirse siz düşünün artık... :)
tarihi hacim yapıyor.
Eskiler döküldümü
19,75 ağırlıklı ortalamada biraz patinaj yaptı, bu işlem hacmiyle geri gelirse olumsuz olur teknik açısından.. Her zamanki yükselt boşalt hareketini deniyor da olabilirler..
15 yıldır bir grup var kağıtta, finansmanı buldukça biraz hareket edip basıyorlar..
Zurnanın zırt dediği yere geldik senaryo aynımı görücez
Vay şer?????ler aynı senaryo
hisseye çöreklenmiş şebeke.. agam bizimle dalga geçiyi.. öyle veya böyle 3 vakte kadar vakit var ve vakit dar... oynaşmayın.. mal gaptırırsınız... :)
Eyyy Sermaye Piyasası Kurulu.... Firma yöneticilerinin bilançoyu erken sızdırmaları ve insider hareketleri hakkında suç duyurusunda bulunun lütfen..
Bilmem kaçıncı sürükle geri bas hareketi bu..
böyle birşeye gerek var mı ki. zaten belli. mesela hiçbir haber gelmese bile 6 aylıklarda 12-14 milyon kar göreceğiz.. para stabil.. ama bir divan-talya haberi gelirse... ooo zaman neyse ne.. kasada 130-150 milyona varan nakit var.. bölün sermayeye arazileri ve varlılklar hariç 25 lira keş para hisse başı.. siz düşünün artık...
Bu amk kağıdı ne yapıyor böyle.. 10 senden fazladır inatla bekliyorum hep aynı
Sizin otelinizi de ruhsatınızıda arazinizde divanınızında kiradan gelen paranzında a..k...m. bıktırdınız bizi
İki günlük yükselişi geri verdi sermayesi kadar kar açıkladı geri basıyor borsacı niki yazan arkadaş çok haklı
8 aydır bekliyorum 6 sene bekleyebilirim sorun yok.Evim arabam vaktim ve ölürsem malıma sahip çıkacak eşim çocuklarım var sıkıntı yok beklemeye devam.Duydunuzmu ağalar.Vur kaça gelmedik yatırım yapmaya geldi o nedenle fazla ıkınmayın salın hisseyi yukarı.
Hani borsa uzun vade idi süslü ekonomistler anlatırlar senelerdir bekliyorum al sat yapsam daha çok kazanmıştım
Komple zarardayım eski arkadaşlar bilirler senede bir 21 lere getir sonra bas aşağıya yeter artık daha ne kadar beklicez herkesi mağdur ettiler koç lara yazıklar olsun kağıdı üç beş çakalın eline bıraktılar kalın sağlıcakla
Kusura bakmayın forumdaşlar çok sinirlendim bunlar bu netfork ağını kurmuşlar küçük yatırımcıyı perişan ediyorlar
Hırsızların eline düştük bu ne ya bi kağıt çıktığı yerde stabil kalmazmı
bence de gerekli başvuruları yapın.
aynı hareket maresin kira sürecinde de oldu
ilk önce noluyor dedik
satan sattı
zaten millet kaçacak deil arıyordu 15 temmuz sonrası
sonra haber düştü
kiracı çıkıyor dendi yine anlamadık allah allah felan
sonra ooooooo bi kira sözeleşmesi çıktı ki
ballı ekmek kadayıfı
ama herşey fiyatlanmıştı.
bu şirkette muazzam bi haber sızması var
Bu şirket koç ailesinin radarında değil sekiz on kişiye bırakmışlar şirketi körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali oysaki vehbi koç maalt otelinde vefat etti koç ailesi için bu otelin anlamı çok büyük koçların toplam cirosunda hiç yeri olmayan bir yatırımları koçlar için tüpraş/arçelik/tofaş önemli
Yirmi yıldan uzun süre borsadayım böyle tezgah vede netfork görmedim koç diye yatırım yaptım forumdaki eskiler bilir bu tip hareketleri ALİ KOÇA yöneticileri şikayet edicem