Tabi hiçbişey bu gerizekalı şirketin bu kadar düşüşüñe mantıklı gelmiyor
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tabi hiçbişey bu gerizekalı şirketin bu kadar düşüşüñe mantıklı gelmiyor
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birgün kuvvetli bir alış gelir, şemsiye açıkçıların bir yerine kaçar inşallah🙀🙀🙀
Bunu yapsa yapsa galip yapar :):) simdi Herkes tepki verecek bana hakli olarak ama bu hareketi ondan baskasi yaptiramaz herkalde suanda :):)
[attach=confıg]10955[/attach]
12721 lotu tek kalemde aldı ama hala eksiyiz ve endex artı
Nasil zengin oldugu belli degil mi :):)
Bu hafta bir kere yesil goreyimm be ayiptir vicdansizlar...
Ben bu seviyelerden ufak ufak destek atıyorum, sizde buyurun))
Ben yeşerttim, devamı sizde;))
Ek 10979
istus ben sabah aldım 7 ve 7.01 den son kurşunlar ile :)
arkadaşlar bu işlemi ben yapmıyorum , hisse kiralama uzun suredir olan bir şey , yeni değil.. uzun vadeli tutacağım için beni etkileyen bişey yok vadeliye yatırmış gibi hissenizi kiralayan size faiz ödüyor.
bunu kurum kendisi için mi yapıyor fikrim yok , arayıp sordular daha önceleri ve kiraya vermiştim . maliyetimi düşürüyor tabiki kiraya vericem.
açığa satan düşünsün , bir gün bi yakalanır siz o zaman görün başına neler geldiğini .. bırakın satsınlar açığa , bunun bir de geri alışı var .
unutmayın ünlü , yıldız holding vb kurumlar topladıkları malı satmıyor , dolaşımdaki mal gitgide azalıyor , açığa satış yapsalar keşke bir grup da , bi yakalansa şöyle 3 gün tavan çekeriz ..
valla arkadaşlar bende zırnık kalmadı... Hepsi bu salak hissede...Aysonunu nasıl cıkarıcam onu dusunuyorum:) :)Hatta bir miktar satıp halkb alayım mi diye dusundum sonra kıyamadım bunca zaman bekledim diye..Ama keske kıysaydım...
Geçen hafta 2 tane dandik kağıt yerine (BIZIM-GUBRF) 16.70 den NEtaş satıp 10.86 dan SAHOL aldım... NETAŞ yerine bu dandiklerden birini değiştirseydim, çok iyi olacaktı...
Ama hala anlamadık işte ucuz domates çürüktür, ucuz hisse çürüktür...ömür törpüsüdür... vs..........
hayırlı olsun masu,bizimden mail geldi ısrarlarıma dayanamayıp cevap yazmışlar..."Sirketimizin KAP acıklama yapmadığı herhangi bir olağanustu durumu yoktur.Hisse fiyatları guncel piyasa kosullarına gore degerlenmektedir." demişler...
Güncel piyasa koşullarına göreymiş.borsa 70-110 giderken güncel piyasa yokmuydu ya.2013 te bugünkü müşteri sayısının yarısı kadarına satış yaparken 40 milyon kar yazmışsın.bu sene kalkıyorsunuz zarar dayız.kim inanır buna.lanet olsun temmuz sonu 35k kar varken satmadık ta şimdi 40k zararla oturduk bekliyoruz.şemsiyenin sadece butonu dışarda kaldı.
[IMG]http://imageturko.com/?di=L5WR[/IMG]
Bumu piyasa koşulları alsınlar musait b.yerl..ne mnte etsinler
Su hisseden bir kurtulayımmm lokma dokturucem...AMK hepsinin serefsizler...Omrumuzu yediler...
Aselsana mı geçsek acaba🤕🤕
:):) cok pis silkeledirler ama... :):) daha ne kadar devam edecekler bakalım...
Selamlar
Derinlik atma imkanı olan paylaşabilirmi
Alt kademelere yüklü alış yazıyorlar ve sonra Or...Evl.... kendi alışlarına vererek hisseyi düşürüyorlar🤬🤬💩💩💩
abi nasıl bir bataklıktır bu...cektikce içine cekiyor...
Ek 11059
bizim eşşek dünden razı düşmeye
Bu duruşuyla oldukça defansiv görüntü sergiliyor gibi😬🤔🤔
Ek 11073
hacime bak indiğe yere bak
[IMG]http://imageturko.com/?di=LYNF[/IMG]
önce daraltıyor sonra skyr..
Abi bunun duru ne zaman tavan tavan yapsa sevinemiycez...deneyimli arkadaslar bir yorum yapabilirler mi...tesekkurler
[IMG]http://imageturko.com/?di=B5G2[/IMG]
sona gelindi gibi
Insallah Sayin mardin,yoksa kolu birak kafayi kesicemm...
taaa 8.40 larda yazdım ama yeni bir dip 2018 ocak ayına kadar sonrası mart ayına kadar oyalanma ve eğer bilançoda düzelme varsa mart sonrası çıkış , eğer bilanço düzelmemişse çöp edene kadar basacaklar belli oldu ..
artık hisse 2 tl ye düşşe niye diyebilecek durum yok o derece saçma bir hal aldı
Tesekkurler kennym
stoplos fiyatından bu tarafa atılan grafiklere bakıyorum hep şurdan dönebilir veya destek dedikçe aşağı fıyatlıyor hisse kendini 7 nin altı olmasın iştedik burdan dönebilirmi derken üstelik genel piyasada bozulunca sanki primli de realize var misalı 7altına bıraktı. Mezarcı ülker murattan hisse için tık yok.kerevit bile dönüş yapmış.
Bizim çer çöp hisse gurubunda değil mezarcı sanki üstüne devamlı toprak atarak gömdükçe gömüyor. Dipsiz kuyu gibi aşağı verdiriyor. Alalım dedikçe ben çöpüm havası verdiriyor.
Nerden dönecek sorusuna cevabı yine mezarcıdan gelecek güzel haberler belirleyecek gibi VİCDANI VARSA.
Kasım ayında 17 günlük zaman diliminde CİTİ sanki bilinçli bir şekilde 440 bin lot gibi bir hisse satmış. 9 DOLARLIK BİZİMİ 1,5 DOLARA veriyor .ŞAKA MI? Satıldığı gerçek fiyatta ortada.
Yabancı bilmediği veya taviz almadığı hisseye yatırım yapmaz. CİTİ gibi Bıyıksız yabaniler gerçekten böyle zararlı pozisyon alsalardı. ki MEZARCININ YEDİ CEDDİNE DÜYAYI ZİNDAN EDERLERDİ O YEŞİLLER İÇİN.
Mezarcı kendi hisselerini dip fiyatına sattırarak piyasayı dahada aşağı çekerek neyin peşinde hisseler yabancıda olmadığı kesin gibiyse baskı yaparak ky de kalan lotların peşine düşmüş görüntüsü oluşturduğu aşikar.