kervan 9 liradan arz oluyormuş. bir de tavan desen 10 lira düz hesap
ee bizim oylum 6 liralarda kalır mı hahahaha çok şükür
Printable View
Oylum Ülkemizin en yaygın marketçilerine ürün veren değil mi?
Oylum kervandan daha büyük bir firma değil mi?
Şaka gibi daha dün borsaya girecek olan şirketin değeri oylumdan kat ve kat daha fazla olacak....
bugün oylum borsaya açılacak olsa 5.20 den mi arz olur. 5 lira ne ya . ama bunu normal görüyorsa ne diyelim.
onu da geç ip nelik yapıyor , 5.30 - 5,75 lerden gezen kağıdı 3-4 bin aldık diye 5,17 leri gösteriyor.
hiç sesimi çıkarmıyorum, gönlüne göre davransın. boşverdim. ipneyle puştla uğraşacak vaktim yok.
Türkiye min en yaygın en büyük marketler zincirlerine ürün veren köklü bir firma..
Önü açık
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...529bfbf201.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spek bozuntusu yükselmeden dökemeyaceğini henüz anlayamadı
https://s12.directupload.net/images/201220/o828kgsm.jpg
üç aylık takas
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82f4975b28.jpg
Ya şundadır
Ya bunda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perisan etti. Bitti gibi sanki.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün a101 e gittim, dedim bizim firma ne veriyor, xroll adı altında 2 çeşit bisküvi gördüm, biri petibor diğeri finger muadili. Var mı benim gibi böyle araştıran arkadaş?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baktım özellikle, yanyana duruyorlar ve bariz şekilde bizimkinin fiyatı çok uygun, ortalama %30 daha uygundu diye hatırlıyorum. Buarada firmanın yeni yatırımlarını duran varlıklardan pek anlayamadım, bu firmaya hakim ortak var mı?SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar neye bulaştım ben böyle, var mı izah edebilecek
Nedir bunun beklentisi, sektör çok rekabetçi, bunu ayıran ne
Piyasa değerinin 150 milyon bile etmemesi, ayrıca Türkiye min en yaygın market zincirlerine ürün vermesi
Bir de ihracatı arttırması
Oyluma her baktığımda nedense aklıma hep yaprak geliyor
Mkk bin sayfasından aldım.
Bilgilendirme ve Yatırımcı Blokajı
MKK nezdinde sermaye piyasası araçlarına ilişkin kayıtlar hak sahibi bazında tutulmaktadır. Yatırımcılar, e-DEVLET şifreleri, MKK sicil numaraları ve şifreleri ya da TC. kimlik numaraları ve şifreleri ile hesaplarında bulunan menkul kıymetlere ilişkin bilgi alabilmekte ve işlem yapabilmektedirler.
Portföy durumu ve hareket bilgisi edinme hizmetleri, yatırımcıların hesaplarında gerçekleşen hareketlerin, portföy son durumunun ve hesap ekstrelerinin yatırımcıya otomatik olarak bildirilmesine yönelik "otomatik bilgilendirme" ve yatırımcıların hesaplarına ilişkin bilgilere ulaşabilmelerine yönelik "standart bilgilendirme" şeklinde verilmektedir.
Diğer taraftan, yatırımcı blokajı yatırımcının menkul kıymetleri üzerinde üye kuruluşun tasarrufunu sınırlaması sonucunu doğurmakta olup, tüm yatırımcıların söz konusu hizmetten yararlanma imkanı bulunmaktadır
https://i.hizliresim.com/Yz2abF.jpg
aylık takas
Sessiz sakin biryer bulmuşken şuralarda biraz dikileyim. Bilançolar böyle kuvvetli gelmeye devam ederse uv dede yatar kulağımızın üstüne çift rakamları görene dek bekleriz..
Ürün yelpazesi genişlemeye devam ediyor. Borçlar azalıyor. Duran varlıklar ve özsermaye düzenli olarak heryıl artıyor. Kapasite artışı bilançolara yansımaya başlayan oylum tam bi bebek şirket olarak degerlendirilebilir. Düşük sermaye ve dolaşımda az lot olması kuvvetlenen bilançolarla astronomik rakamları görmesi büyük ihtimaldir diye düşünüyorum ve akgrt hissemin yanına 4,13 den bismillah diyerek portföye alıyorum. Uv dede (enaz 5 yıl sonrası için)20 tl üzeri görebileceğine inanıyorum. 3,50,,4,50 arası benim için aylık düzenli toplama alanıdır.
Bim ile yapılan yeni anlaşmada 900 gramlık karma isimli gofret satışı yapılacak.. 8000 mağazaya bu ürünlerden satılması ciroya müthiş etki eder.. Fiyatı 15 tl civarı olacak.
Kapa düşen bu haberle tavana yapışması lâzımdı. Sıkıntı yok bekliycez. Bu saatten sonra daha kim satar OYLUM? Tüm ortaklara hayırlı olsun. Bence müthiş bir haber. Ve davamı gelecektir diye düşünüyorum.
Selâm olsun oylum yatırımcısına
Yanılmıyorsam borsada ki piyasa değeri en düşük gıda şirketi.
Kayserili arkadaşım; kendini çok güçlü ve akıllı sanıyorsun ya... heh işte o sandığın şeylerden başkalarında da var.. Bizde cephane çok.. Sen devam et bu kafaya
Birileri istesin bu şirketi, tkuru, yaprak gibi uçurur.
Çünkü lotu az üstelik oran olarak şirketin piyasadaki dolaşım oranı %85 civarı..
Ürünleri 50 000 mazaya dağıtma hedefleri var.. Nasip artık.
Yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşümdür.
İstanbul'da 2-3 milyona normal bir dairenin satıldığı bir ortam da , yılda 10 milyon kar etme potansiyeli olan ve piyasa değeri 100 milyon olan GIDA şirketi.. baskıla bakalım Kayseri'li arkadaş.. tahta da 38 yakmakla olmuyor o işler.. akıl ve mantığın önüne bir yere kadar geçebilirsin..
Bim haberinden sonra,şok marketler haberinide pç etti oçları
50 000 markete dağıtım hedefi
Çok yakında gerçekleşecek sanırım:))
Yarısı kadar bile kâr yazamayan kristal kolanın piyasa değeri oylum neredeyse oylumun iki katı...
Kar/piyasa değeri kıyaslandığında; oğlunun 20-25 bandında olması lazım
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşümdür
Beklentilerin aksine hareket ederek baskılamaya devam ediyorlar
Sanırım müthiş bir çıkış öncesi son baskılar bunlar...
Yatırım tavsiyesi asla değildir
oylum oylum selvi boylum.. çok naz ediyorsun Kayserili komşum.. sal gitsin gittiği yere :))) hayır diyorsan ki buralar da tutmaya devam edicem.. peki komşum Sivas'dan selam yollamaya devam ederim bende :)))
Bana göre minimum olması gereken birim fiyatı
Oylum=yaprak
Yatırım tavsiyesi değildir