Pico kırmızı kurdaleli adam ı biliyorsun demi :p
Hedef 2020 Ocak 250 cent.
Printable View
Aldığın anda fiyatı yaz. Sattığın andada fiyatı yaz buraya. Bir gün sonra sattım deme.. en kötü haliyle saatte bir herkes bakıyor. Seni takip edenlerde en yüksekten satıp en aşağıdan alırlar.
Buraya yazdıklarını eski yazdıklarınla karşılaştırınca zaten herşey belli oluyor. Yazılarını keyifle okuyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2383f82d5b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2383f82d5b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ca19962dd5.jpg
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Sen Kırmızı kurdaleli adamı Pico ya sor anlatsın. Yada okumaya devam et, yaşayarak öğren.
Her yazılan şeyi gerçekmi sanıyorsun. Bir de üşenmemiş yazıalnlardan seçip işine yarayanları yapıştırmışsın.
O yazdığım destek ve dirençleri neden yazmıyorsun? Dileyen dönsün baksın. MGM21 Ne yazdı ne oldu diye.
hani sen "takas uzmanıyım " kağıdın sahibi yok diyordunya. Bir bak bakalım, sadece dünkü takasa, cmbtn ve Mrshl ın tahtalarına kim ne yapmış.
Ebenizi emmeye deva edeceğim Spek ve spekin adamları. Madem ki 3 kuruş kazanmak için türlü numaralar yapıyorsunuz, karşılığını göreceksiniz.
Sana alış-satışı tahtalar çıktığı zaman dekontla göstereceğim. Birde ***o ya.
Şimdilik sadece yazdığım destek ve dirençlere bak yeter.
Takas uzmanı devrikikşi sadece son 4 güne bak, kim en ucuzdan almış? en yüksekten satmış.
50 olsun sana söz veriyorum yazmıycam...ayrıca sevgili zekadan yoksun biricik üstadım gördüğü yerde asla kalmaz dedim kendi söylediklerimide alıntıladım hatta
Ama sen zavallı ve hüsran dolu bir meczup olduğun için bunları idrak etmek zor aklın hem emmede sen emersin spek gömer böyle hahahahahahahaha
Bu kağıtta tek dileğim 2-3 kişinin şurdan aldım şurdan sattım nidalarından,havalarından, sataşmalarından kurtulup kendi yolunda ilerlemesi... Koskoca firma sanki 2 kişinin dediği ile yol alıyor... İnşallah kendi gücü ile bir yerlere gelecek...ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
OLAĞAN DIŞI ŞEYLER OLUYOR İNVEZTAS -9500 LOT AÇIKTA MUHAKKAK BUNU YERİNE KOYMASI LAZIM.:whistling:
İNVESTAS BUNU KAPATMAK İÇİN DAHA PAHALLIYA ALACAK BU GİDİŞLE.- DEKİ GARAN Tİ 12 BİN ARTIDA İT DALAŞI VAR.INVESTASA GARANTİ ÇOK KÖTÜ OTURTTURDU.:yahoo:
Garanti 13500
investas ------11000:)
Investas toplam da da -20890 lot
Invbenstas ın top lam zararı şu an 10900 tl
işbank 10000 tl
halk 6800 tl
ganti 9000 kar
fınans 7000 kar
oyak 5000 kar
ata 5000 tl kar
InvestaZ 11870 açık
-13500 açık toplam 23200 satş
10900 indi
Teknik analizden snlayan herkes desteği direnci yazabilir...
Ben çok anlamam. İhtiyacım olduğunda 2-3 dosta sorar onların fikrini alırım.
Alacak satacak pastasına baktığımda Kurum ismi yazıyor. MGM21 aldı sattı demiyor.
Bu kağıtta spek yok çapulcular var diyen benim.
2 veya 3 gün önce bu seferki çapulcu aynısı değil diyen benim. (Çimbetondaki bu sefer aynı kişi değil)
Bazı şeyler buraya yazılmıyor..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-5500 e ındi
-3500 e kadar indirdi bizum laz
En aktif senetler içinde mrshl 60 sanıyede 180 emirle 1 ci sırada
Laz -660 lot:)
-4000 lot oldu
toplam 136 bın lot işlem yapmış bizum laz
Ve 42.60 ı kırdı yolun açık olsun mrshl
-13700 lot 163 bin işlem bizum laz
Kimi özledim biliyormusunuz mardin bey lakaplı arkadaşı ve yorumlarını umarım.yakınlarda bizi görür ve grafikleri ile bizi bilgilendirir ve şenlendirir.
Sayın mardin lı ilanen duyurulur
Twıtır hesabım varda yok.sız ona mrshl ı hatırlatırsanız gelır grafık ve yorum yapar.en son sayın ıco onu 3 sene önce kızdırdığı için yazmıyor artık maalesef.bir hatırlatın size zahmet.
Bu arada bizum laz halen -12870 lot bakalım ne zaman kapatacak yada dostlarından ödünçmü isteyecek
Yapıkredi son dakka 11bin lot sattı ve bizum laz - den +950 lota geçti
Toplamda - 23 bin e çıkan laz kapanışta + 6000 ile kapattı.
198 bin lot işlem 9300 lot + kapattı net olarak bizim investaz
Bu arada sayın mgm21 ilk fantazim gerçekleşti.maddi sal olarak desdek atmazsan da manevi desteğin yeterli geldi:wave:
AOF si 41,625 olan mrshl.Uzun süredir ilk defa 41,78 kapanış ile ortalamasının üzerinde kapandı.Geçen seferde malumunuz 3-4 senedir(en yüksek hacim) çekemediği işlem hacmi yapmıştı.SON zamanlar da hep ilk lere imza atıyor.
SEVGİLER SAYGILAR
Bilgileri güncelliyelim ınvestaz 286 bin lot işlem yapmış 23769 lot almış toplam portföyü 34189 olmuş (40.77 maliyetli)
sayın Mardin yanlış hatırlamıyorsam başka bir forum sitesinde yazıyor.
selamlar sayın scharif07 .
aylıklarda alışa geldi..buralarda tutunursa iyi olur gibi..ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.