Şu bankof u terste bırakacak Bi kurum yokmu bu ülkede vay anasını be
Printable View
Şu bankof u terste bırakacak Bi kurum yokmu bu ülkede vay anasını be
Var olmasına var da ...
İşte orası muamma..
Bank of çorabını tersten giydirecek adamlar var. Ama piyasa düzenleyici otorite ortaya abuk subuk icazetimsi uygulamalarla insanların önünü kesiyorki. Görünce küçük dilinizi yutacak hale gelirsiniz. Bank of a bir nevi parası olan düdüğü çalar muamelesi yapıyorlar .
https://www.borsagundem.com/haber/ci...mlandi/1734230
Tonu 90 dolara gelir bu da süper fiyattır ateşi yaktılar bence
Çok hareketli bir hisse,kıpır kıpır,yerinde duramıyor.Çok da geniş marjları var.
Bilançosu geç kaldı,,bu akşam ya da yarın gelebilir.
OYAKC
DÖNEM KARI (ZARARI):1.017.059.709
ÖNCEKI DÖNEM KARI (ZARARI): 222.405.305
Güzel kâr...
Brüt kar marjı %35
Satışlardan net kar %25
Bu şirket depremden sonra en az 20 30 günde minimum Faliyet le çalışmıştırona rağmen kar böyle asıl kar bence 2.ç te
Cumhur kazanırsa portföyün birazını kaydırabilirim. Aksi olursa başka grup hisselerine bakarım.
Çimentolara bereket yağdı bugün,,,,maşAllah.
Dün tavanda 2 milyon lot varken,bugün kırmızı göstermesini tuzak olarak yorumluyorum.
35 üstü kapatırsa artık çanak formasyonu başlayabilir, önce 55, sonrası çanak boyu 80 olabilir. :halay:
Kışın işlerin yavaş olduğu ilk çeyrekte kar' ını 5 kat artırdı,,bahar yaz, işler açılırsa kaç kat artırır acaba?
ilk etapta akcansa , sonrasında cimsanın fiyatı ile esıtlenır..
Normal havalarda kağıdın uçması lazım ama ülke seçim tantanasından bir tütlü kurtulamadı..2023-2024 yılı Oyak Çimentonun en parlak yılı olacaktır.. 2023 yılı sonu 30-32 milyar ciro ve 10-12 milyar net kar bekliyorum..
Heybeyi doldurduk bekliyoruz.
YTD.
pd/dd 4.90 ama,,maddi duran varlıklar düşük değerlenmiş,,2020 de 1.5 milyar iken şimdi 2.5 milyar,,,3 yılda en az 10 kat artış var.
Gerçek değerleme halinde pd/dd 2 cıvarında olur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Katar destekli 1 milyon mülteciyi alabilecek Suriye'de konutlar yapma çalışmaları devam ediyor. Dün İçişleri Bakanım bunun temel atma törenini başlattı."
Aslanım benim,,bastır:) Bütün güney senin.
OYAK; çimento, beton, kâğıt sektörlerindeki şirketleriyle başlayacağı bu dönüşümü, diğer sektörlerdeki şirketleriyle de genişleterek, yenilenebilir enerji kullanımı adına önemli bir gelişme sağlayacak. OYAK, Grup Şirketlerinin tüketimine karşılık 1.000 MW'dan fazla enerji üretebileceği projeler gerçekleştirecek.
Oyak geçen yıl aldığı Güneş enerji santralleri kurma projesini adım adım gerçekleştiriyor..Toplamda 1000 MWp kurulu güçe kadar çıkacak bu GES lerden Ankara Beypazarı, Mardin Artuklu ve Adana yüreğir GES santrallerinin toplamı yaklaşık 200 MWp dır. Bu santraller sayesinde Oyak çimento en büyük maliyet olan enerji konusunda büyük avantaj sağlayacaktır..1000 MW a ulaşması durumunda ise enerji sektörünün önemli oyuncularından biri olacaktır..Yıl sonuna doğre Tahmin ettiğim 30 milyar tl ye yakın ciro ve 8 milyar cıvarı net kar, hisseyi üçlü rakamlara taşıyabilir..
Selam arkadaşlar oyakc ye sizce kanal istanbul da iş düşer mi ?
Düşmez,sadece güney,g.doğu,Suriye yeter,ihya bile eder.
Oyak,güneyi beton ağlarla örecek,,İNŞAALLAH.
İstanbulda favorim akçansa,bobet.
Akçansa ile Bobet,şu an Geri dönüşüme çimento beton yetiştiremiyorlar,,24 saat çalışma var.Benim semtimde,beton kamyonları cirit atıyor.Sokaklardan araba ile zor geçiyorum.
Hele İstanbul kuzeye bir taşınsın hele.
Akçansa Çimsa ve Oyak Çimento.. Bu 3 lünün bilanço analizlerinden en parlak olan OYAK çimento.. Karının büyük kısmı esas faaliyetlerden geliyor.. Çimsa nın ki Duran varlık satışından..
Bugün 40 ı geçmesini bekliyorum..
Düşen trendi yukarı kırdı,,,,"N"grafiği çizer mi beklentisi oluştu.
55 leri boşu boşuna görmedi.