Arkadaşlar, en az 5 kişi talepte bulunursa, sahaya iner, hissenin tüm tahlillerini, emar, röntgen ve ameliyatını gerçekleştiririm. (inşallah)
Printable View
Arkadaşlar, en az 5 kişi talepte bulunursa, sahaya iner, hissenin tüm tahlillerini, emar, röntgen ve ameliyatını gerçekleştiririm. (inşallah)
Dostum ne gerekiyorsa yap inmisken hatta spekin dalak ameliyatını da yapıver sana zahmet
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes sen Twitter'da yazıyorsun değil mi
Yok onu demedim takip etmek için dedim. Samimi bulmasam sormam kardeş
Bu arada, kardeş demesen iyi olacak.
Birbirini tanımayan ama ortak platformda tecrübelerine istinaden buluşmuş insanlar kardeştir, kötü niyetle değil tespitleri, farkındalığı yakın gördüğüm için öylesine yazmıştım. Demem sorun yok😃😃
Yok kirilmadim Estağfurullah. Sizin seviyenizde çok az insan burda veya geliyor. Sorun yok. Üzerine gitmeye devam silverline nın.
Evet elde var 1-Mastori
Sn.kemosabe üstad a da soralim
Silvr in hedefi 4tl olmalı. Yatırım tavsiyesi olarak yazmadım. Herkesin kazanması dileğiyle
Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
alalım tahminlerinizi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
Elde var 2-Ayhan Başkan. (abim benim)
Farklli bakis acilari iyidir. Forumlarda bunun icin degil mi zaten? Sabirsizlikla bekliyorum Sayin Izci!.. Bu arada Ustad Mastori benim adima karar alabilir yoklugumda, sormaniza gerek yok selamlar...Subata kadar sessiz olmayi deneyecegim bu kez, becerebilirsem... Izliyorum ve arkanizdayim, kolayliklar dilerim...Tum ortaklara bol kazanclar, selamlar, saygilar...
Teşekkürler üstad varlığın yeter
Elde var 3-kemosabe
Elde var 4-rovolver
izci bekliyoruz.zahmet olacak
Elde var 5-kimyacı hasan
Sn.izci hızlı reaksiyon gösteriyor bilinçli yatırımcılar
Sn. izci, 5+1 olarak lütfen..
Tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
6 arkadaşın desteği ile sahaya iniyorum. İnşallah hayırlı olur. Katılım desteği artarsa daha iyi olur. Lütfen listeye kendimizi ekleyelim.
Elde var 6-İCE MAN
Sn.izci hayırlı olsun inşallah. Allah utandirmasin. Bu süreçte elimizden gelen birsey olursa yardımcı olmak isterim. Malumunuz 2010 senesinden beridir silverline alır satarım. 2010, 2012 ve 2017 hareketlerini ve piyasadaki oluşumları yakinen takip ettim. Tekrar başarılar dilerim.
Beni de ekleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Elde var 7-Silverman
bir destek de benden
Arkadaşlar biz ekibiz. Hep beraber sahaya ineceğiz. Hepinizin bilgileri var ve sonuna kadar yararlanacağız. Ben sadece fitili ateşlemek istedim. Yoksa başka türlü insanlar bu hissenin değerini bilemeyecekler.
Elde var 8- METEHAN
Şu anda hisse hakkında bilgilendirme yapmayalım. Şimdi yaparsak, bu hisseye gönül verip hissede olmayanlar, tüh ya neymiş bu hisse, yarın geç kalmış mı olurum endişesi taşımasın. En azından pazartesi seanstan 1 saat sonra gibi sahaya inelim.
Benide ekleyin slmlar
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elde var 9- kageifuru
Baslangic fiyatimiz 2.25 zaman icinde yukari, asagi hareketler olacak. İnsallah hepimize hayirli olur.
Listeye destek bekliyoruz. Basari ekibindir. Simdi hedef fiyat yok, olumlu konusmak yok.
Sn.izci hedefte koyalım bence. Bu hisse gibi bir tahtanın hakkı neyse hedef o olsun. Bilancoya kadar tahminler analizler ve hedefin gerçekleşme oranı bizim başarımız olsun. Biz spekülatif hareketlerin peşinde değiliz. Şirket patronunun Demeçleri doğrultusunda realize olan gerçekler bizim için önemli olmalı. Geçmişte bu insanlar dergilere tv lere Demeçler verdiler hisse hep yukarı gitti. Ama sürdüremedi. Dolayısıyla bu bir sinerji herkes buna katkıda bulunsun. Liderlik sizde buyrun yürüyün destek bizden
Piyasanin bilmeyip bizim bildigimiz bir sey yok. Gizli veya insider trading hic yok.
Soru:
O zaman bizde olan ne
Cevap:
Bakan goz degil, Goren goz.