%99 yat. fin. citiye çalışıyor. Birçok hissede teyit ettim.
Samata bugün sürekli bastılar 2-3 gün süzüleceğe benziyor.
Printable View
ALANLAR
ak 202,637
vakıf 106,668
şeker 66,105
garanti 59,189
meksa 35,798
bizim 23,299
anadolu 21,577
turkish 11,001
qnb finan 10,345
alnus 10,000
.
.
SATANLAR
a1 capital 169,500
yatırım 147,846
ziraat 76,447
gedik 56,001
sanko 32,000
tacirler 23,685
deniz 20,807
teb 13,908
halk 6,192
(bunlar net takaslar bilginize.yoksa deniz 520,771 lot işlem yaptı bugün. suyu bulandıranların başını o çekti)
Sanırım elimize verme operasyonu devam ediyor dimi.Devam edeceklerdir vermeye büyük ihtimalle
Olsa da alsak.Gömdük hepsini buraya bekliyoz.gitmesin artık aşağı yaa
gönlüne göre olur inşallah starex. kasayı komple bu kağıda basman kötü olmuş. ben bugün 1.27 den biraz daha aldım azda olsa. ortalama bıraz daha düştü. almayada devam... spek bugün bilançoyu fiyatladı.fırsat bildi. şimdide beklentileri söndürmek için kara bulutlar gönderebilir. açığa satışın yavaşlatılmış yavaşlatılmış halini yaşıyoruz. dönecek illaki bir yerden. y.t.d.
Nasıl baskı kuracağını şaşırıyor tabi samattaki ky inatçı kolay kolay dökülmüyor bakalım patron efendi daha nasıl baskı kurmaya çalışacak düştükçe ilave eden avantajli olur diye düşünüyorum tabi çıkışa geçince satmayı bilmek gerek,zaten millet satsa spek hisseyi yukarı taşır
metro sabah sabah 80,250 lot aldı uykum açıldı. bakalım dağıtacakmı onu yoksa baki mi?
Metro o kadarcık lot için girmez devamı olacakmı bakalım
şeker yatırım deniz ak satıcı ..yapıkredi sanko iş ziraat halk vakıf alıcı.. bi süre sonra unutun bu yazdığımı değişebilir çünkü
şeker 97,825 yatırım 66,232 lot satışta. bugün A1capital 0 işlem
dün 1,27 den aldıklarımı 1,32 den verdim . al sat çok keyifliymiş sn. tiger
metro sabahki aldılarını 1,30 lardan dağıttı. şimdi 1,25 ten tekrar toplamaya çalışıyor. eğer bu spek değilse;speğin buna izin vermemesi lazım normalde
Samat tahtasına sabah bakacaksın 1.12-1.25 aralığında alacaksın.3-4 kademe karla çakacaksın spegin eline kaçacaksın başka kağıda.o gün bir daha uğrama sabah tekrar gel.Boyle kağıda böyle yatırımcı.Bunu yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Bende böyle yapıyorum artık.
dün baktığımda cıtı nin 467,280 lotu vardı , şimdi yine baktım 569,045 lot gözüküyor. biz citi satıyor diyoruz halbuki almış. citi niye bu kadar alıyor ben anlam veremiyorum. varmı fikri olan. belki absürd olacak ama yabancı ortakmı geliyor yoksa
Samatın bedelli yapması lazım bence. Bu finans giderlerinden anca böyle kurutulur. Tabi bedelli onayı için de hissenin yukarılara götürülmesi lazım.
Takas alabilir miyim gökhan bey büyük ihtimal yatırımın alışı ve satması önemli
Benim ilgi mi çeken de hacim niye hacimli bu kadar
fena satış geldi biraz evvel. 1,23 ten yine alma fırsatı verdi valla.
Bunun adına yükseltip yükseltip eline vermek demiyorlarda ne diyorlar acaba.sabah yükselttiler akşam döşediler
1.295 maliyetle bekliyoruz ama maalesef boşuna.operasyon bitti. Düşüşe devam
Hepmi salak olunur bu borsada yaş. Lanet olsun nerden girdik bu işie.Çırpındıkça batıyoruz
Sen daha iyi yorumlarsın gökhan ne bileyim.hep başladığı yere dönmedi mi bu kağıt
ALANLAR
gedik 113,211
deniz 91,478
sanko 55,602
yapıkredi 45,644
metro 31,192
vakıf 30,919
ziraat 27,875
ak 21,807
turkish 19,502
meksa tavcirler ıcbc bizim halk sırayla 17 17 16 14 bin lot
SATANLAR
şeker 245,425
yatırım 227,820
iş 51,955
alnus 10,000
alan yatırım 2,268
ıng 1,463
global 295
başka satan aracı kurum yok.
Dolardan büyük neden buna. Borsa çakılıyor bu da düşüyor tabi
kağıdı karartmayın beyler. yok bedelli artırım yok dolar yok düşecek bilmem ne.sürekli bu kağıdın beklentili olduğunu hatırlatmak zorunda bırakmayın beni. 2, çeyrek muhtemelen ciddi kar açıklar. (diyanet ihalesi,seçim bereketi,belkide oy pusulası ihalesini alacak bilinmez).açıklanan zararla birlikte negatifliğe dönen ky sayesinde(-ki işin doğası bu) bilançoyu fiyatlıyor. vede beklentiler önceden satın alınır derler 6 aylığı önceden satın almak isteyecek bakalım ne zaman başlayacak buna. daha kurunun satışları olacak,11inde açığa satış yasagı kalkacak. bi durun...madem düşecek satın alttan alın ortalamayı düşürün alla alla.blöf yapmayın lütfen.yıllardır sövdüm olduğum yerde patronunada speğinede gelmişinede geçmişinede. çözdüm ben bunları bunlar al sattan anlıyor bunlar. tiger biliyor burdada yazdım 45bin lot sabit tutuyorum. onu hiç satmaya niyetim yok çoook beklicem onla. birde 15-20bin lotla al sat yapıcam artık. ilk ikisinde başarılı oldum. şimdi 1,23 ten 5bin lot daha aldım satmak için. eğerki düşerse duruma göre 2-3-5 kademede bir alıma devam edicem. bu kadar basit. yıllardır trene bakar gibi baktım yanıldım. herkese bol kazanç.
Bedelli kötü birşey değil. Hem bedelli onayı için hisse fiyatını yukarı çekmek zorundalar. Finansal gideri olmadığını düşünürsek hisse fiyatının oluşacak karla ederi 7 TL civarında çıkar ( 2017 verilerine göre 10 f/k ya göre hesapladım )
Not: Samat da bedelli ile ilgili birşey yok sadece mesela dedik yani :)
1,21 kırılırsa soluğu 1,12-1,08 de alabilir diye düşünüyorum... ytd..
Yükselişin devam edebilmesi için 1,32 üzerinde kalıcı olması gerekir... ytd
Bugün ya 10 günlük rüya bitecek yada yoluna devam edecek.... grafik onu diyor... ytd
Çok fena indi, bu düşüş nerde durur acaba