resmen algı bozmak, çökertmek ve baskı kurmak isteyen bir grup var ve bir şeyler ağırlarına gitmiş olmalı.
unutmayın 5.400'ü de gördük sıkıntı yok.
ilk hava saldırısı geçti sığınaklardan çıkabiliriz..
Printable View
resmen algı bozmak, çökertmek ve baskı kurmak isteyen bir grup var ve bir şeyler ağırlarına gitmiş olmalı.
unutmayın 5.400'ü de gördük sıkıntı yok.
ilk hava saldırısı geçti sığınaklardan çıkabiliriz..
elbirliğiyle bir hissenin içine ancak bu kadar edilebilir. artık söz bitti...
şirketten ses seda çıkmayana kadar böyle...
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.
son gülen iyi gülermiş ve açılıştan ziyade kapanışı önemsiyorum.
dün yazdığım ve beni korkutan rsı sonucu geldi.. açıkçası çok şaşırmadım şimdi dipte 3-5-15 dklıklarda uyumsuzluk arıyorum .. bi nüve var ancak daha da artması ve saatliklere sıçraması lazım.. bekliyorum.. 15 dklıkta minik bir cyhper ihtimali de var.. 5,78 deki tepkisi önemli..
5,78 e değerse cyhper oluşur o sebeple o rakamı yazdım.. illa ki o seviyeye düşecek anlamı çıkmasın gerçi şu ana kadar en dip 5,83 yaptı ..
sn mühendis uyumsuzluk gedik yatırım ve ona takılan ata yatırımdaki oyuncudan kaynaklandı.
hisseyi resmen çökertecek ve baskılayacak şekilde sattılar. karşıdan aldılar mı bilemem lakin bu oyun daha çok su götürür.
gedikteki yatırımcının az malı kaldığını düşünüyorum.
ata'da ise daha satılacak 150 civarı bir mal var.
ata ayın 13'ünden salı günü 103.000 lot 5.750 ortalama ile aldı bu malı veriyor.
aynı şekilde 5.02.2018'de 130.000 lot 5.800'den aldı.
233.000 -83.000 = 150.000
o da biter ve gider inşallah..
maliyetlere gelince satış dalgası bitti ve durulduk. şimdi mal sahiplerinin aksiyonu önemli.
aslında kademelerdeki satışlara bakınca dünkü seviyelere uzak değiliz.
hissenin patronu iş ve öğleden sonra BGC, CS gelirse ne ala...
anlık pasta paylaşabilir misin sayın HAK
https://i.hizliresim.com/5DG9Nq.png
mühendis dostum, mesaj atacaktım ama kutun dolu.:p
16-17 saat diliminde 80-81 değerse elektriği veririm.
olur mu acaba= olursa kafadan hedef =
6,29-39
şu an kullandığım pc de filtre olduğu için ne yazık ki koyduğunuz resmi ancak cepten görebildim... bir çıkış beklentiniz var sanırım benzer mum yapısından dolayı..
açıkçası kağıt bugün düştüğü yerden bi dip çalışması yapmaya çalışmış gözüyor ikili dip gibi bir yapısı var sanki .. ancak pozitif uyumsuzluğu biraz daha fazla olsaydı daha iyi olurdu.. rsı ın son hali beni çok tatmin etmedi açıkçası.. kaldı ki yarın cuma haftalık kapanış.. tahta yapıcı çok seviyor cuma kapanışlarını..
mesaj kutusunu hallediyorum şimdi, fark etmemiştim teşekkürler..
Bu yatırımcı kitlesi ile +%2.5 endekste günü en düşükten kapattı. Alkışlıyoruz.
Gedik ve Ata yatırımdaki arkadaşa da helal olsun...
Bu işlemlere yol veriliyorsa, asansör hareketler oluyorsa....
116.000 lot 5.870 TL ortalama ile alıcı gözüken Meksa'ya da inanmıyorum...
teknik ne diyor onu da bilenler yazsın...
yine geldim sizleyim. sizi yanliz birakmayayim
yatırım tavsiyesi değildir
ben böyle bir sey görmedim endex tarihi sıçrayışı yapıyor bizimki kıpkırmızı
yatırım tavsiyesi değildir
bugünkü kapanışı ve grafiğin son haline bakıp canım sıkılınca, kurcalarken böyle bişey fark ettim..
bu çemberleri çanakları fincanları genellikle emekli dayılar çok sever o sebeple ismini böyle koydum..
formasyon kurallarını da içine yazdım..
https://i.hizliresim.com/MdaLng.png
bugün mal sahipleri gelip bu gidişata son vermeli..
benim 6,11 hedefini 6,05 le geçiştirdiler bundan sonrası için 5,63 e kadar inip , test edip o seviyelerden tekrar gelen bir tepkiyle yeniden 5,95 i 4. kez zorlamasını beklerim böylelikle üst sınır 5,95 olan yükselen bir üçgen oluşmuş olur.. kırılması halinde 6,40-6,50 aralığı hedef olur..
bu senoryoda 5,60lı seviyeler kritik olacaktır. dönüş sinyali oluşması gerekir..
bu teorik bir tahmindir.. malum hayaller hayatlar..
Vay arkadas girdigimiz hisseyi kurutuyoruz. Hayirli olacaksa bol kazaniriz umarim. 5.92 maliyet var. Bekleyelim biraz bakalim. Herkese bol kazanclar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçici vergi beyannamesini bile cuma kapanışa yetiştiremediler.
Malum süre pazartesiye uzatılmıştı.
Buradan hareketle 2017 yılı bilançosunu da 12 Mart'tan önce göremeyiz.
Yönetim kurulu başkanının basın açıklamalarından tutun yeni iş ilişkilerine kadar her şey sürencemede kaldı.
Böyle olunca da kısır döngüden uzaklaşamadık.
Gedik yatırım hızlı yükselişi sindiriyor demiş.
Beni bir gülme aldı...
Her seans bir umuttur...
Haftalık Hisse Yarışmamıza 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1730365
Bu sirket sermayesi insan olan ve en kolay ulasilan ozkaynak olmasindan dolayi ilgimi cekiyor..surekli bi yerlerin guvenlik ihalelerini kazaniyor..buyume potansielli..ama takip eden arkadaslarin fikri onemli..uzun vadeli kazaniriz die dusunuyrm
Bugün ani düşüşe direniyor. Bir şeyin kokusunu almışlardır yoksa düşüşte herkesten önce reaksiyon vermeyi sever.
Güvenlik kaldı mı? Devlet kadroya almadı mı taşeronu? Sadece özel şirket güvenliği kaldı..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an henüz kamuya geçişler tamamlanmadığı için iptal edilmeyen sözleşmeler devam ediyordur.
Alış kademleri boş, satış kademleri dolu ilginç geldi...
Düşük gelen vergi dairesi karına rağmen iyi kapandı.
Bence arkadan beklenen başka bir haber var.
İhale haberi olabilir.
Mesela Afganistan teklifinin üzerinden bayağı süre geçti. Neden olmasın.
Ya da MAİ- TANITEK'ten bir ihale...
alıcı/satıcılar dengeli, gedik hepsini satsa da gitse...
bugün beni şaşırttı açıkçası.. ne kadar dayanacak bakalım..
güne iyi başladı, aşağı gitmek istemiyor.
Şubat 20 oldu, 15 milyon verip ortak olduğu ve 2018 ciro ve karlılığı için büyük önem verdikleri şirketlerden tek bir haber yok. Peki hedefler nasıl yakalanacak?
33 milyon dolarlik afganistan havalimaniji bildirdiler simdi kapa
İhale Bedeli
33.307.589,52 USD
125 trilyon civarında maşallah.
meğer buymuş sıkıntısı.. bu haberle 5,95 üstüne atamazsa iş gartley e gider ve ancak 6,05 in üstüne atarsa bozulur..
Yurt dışında 33 milyon dolarlık İhale almak, haber akışı bile hisseyi çıkartmıyorsa, çıktığı yerde tutmuyorsa vay halimize. Yazıklar olsun.
Ben 5.63 diyordum ama bu başka bi şey.. geçmiş olsun..
Cok pis düştü ya.
Arkadaşlar Afrin nedeniyle tüm hisselerde düşüş olduğu için teknik ya da rakamsal olarak değerlendirme yapmak doğru değil.
ben bu fikre katılmıyorum sn Hak..
bugün %10 düşen kağıtta oldu % 10 çıkan kağıtta... aynı afrin aynı endeks.. bana göre teknik her zaman çalışır ama görebilirz ama göremeyiz ..
benim görebildiğim iki grafik atıcam buraya birazdan.. biri akguv biri dolar, bu fikri açıklamak için.. baştan şunu diyeyim ;bu düşüş fake..
https://i.hizliresim.com/VrDvAR.png
https://i.hizliresim.com/Z937L0.png
doların 0,786 düzeltmesini görünce bir kelebek formasyonu oluşabilir bunun için doların 3,80 civarı olmasını beklemiştim bugün yaşanan; dolara 3,80lik bir hareketin yaptırılması diye düşünüyorum.. ama bundan sonra doların 3,68 e kadar çekilmesini beklerim.. dolar 3,68le haftalıkta da trendine değmiş olacak çok önemli bi dönüş olacaktır..
doların çıkışı demek endeksin düşüşü demek .. endeks düşüşü demek, düşmesi gerekenlerin düşmesi demek.. akguv da bunlardan biriydi.. ancak resmi biraz büyük gördü.. bu ip gibi düşüş dip çalışması yapmadan dönemez benzerini daha önce yapmış ( pembe çember içinde )
ben bunu bir gartley formasyonu olabileceğini tahmin ediyorum.. 5,10-09-08 seviyelerine değerse şayet gartley oluşmuş olur ve hedeflerine gider..
şayet dolarda ve akguvda bu senaryoları görmezsek ben de tekniğin olmadığına ikna olurum..