Ortam müsait.Bence artık topukla...
Ortam müsait.Bence artık topukla...
Hazır ortamda musaitken topuklayalim.Kalanlara bol kazançlar....😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede ne zamanında yapıldı yada açıklandı ki. İstikrarlı bir hisse olmuş olsaydı şimdiye tahsisli olmuş, hisse 1,20-30 lari test etmişti. Belirsizliği bilerek yaparak sabırları zorluyorlar. Bu fırsattan istifade yukarı aşağı hareketlerle kazanıyorlar. Önümüzdeki hafta süreç için kritik zamanlar. Ya d*****n kuyruğu kopacak ,yada yeni mağdurlar aramıza katılacak. Temennimiz şirketin tahsisli için yerli yabancı yatırımcı bulmuş olması yönünde. Eğer itibar kazanmak ve yatırımları geliştirmek istiyorlarsa , kasaya para girmesi için boş durmamalilar.
Yalan mı soyluyorum Yiğit kardeş, eğer tahsisli olumlu olursa patlamayacak mı? Olursa patlayacak, olmazsa içimizde patlayacak. Zaten şunun surasinda kaç gün kaldı, ak kara belli olacak. Sirket tahsisliyi açıkladığından bu yana illaki bulasanlar olacak. Siz daha iyi biliyorsunuz şirketin yapısını... Zaten şirket sahipleri aklı başında olsa şirket hisseleri bu halde olur muydu. Tabi zaman azaldıkça insan tedirgin oluyor, en azından zarar olacaksa daha az olsun, ondan kaçıyorum diyorum...İnşallah tahsis geeceklesir ve herkes kazanır tek isteğimiz bu...ytd
Mevzuati bilenlere soruyorum.tahsisliyi yapamaz ise 22 subata kadar kurul ucretini yatirmazsa spk nin bu konuda firmaya bir yaptirimi bir cezai muidesi varmi.y.t.d.
Bunun bir cezai mueyyidesi olacağını düşünmüyorum. Olsa da bunun ky ye karı ne olur ki? Kimin kolunu kesmişler, adamlar trilyon götürüyor, SPK 20.000 TL ceza yazıyor...ytd
500 inek ortalama 6000 tl fiyattan 3 mio yapar. 44 mio nün yanında devede kulak..bu kadar bekledik bakacaz artık, akla kara haftaya belli olur. Son gün olan Cuma ya da kalmaz bence haber gelmesi.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben çıktım hisseden,tahsisli işi iyice midemi bulandırdı,diğer tahtalarda yüklü satımlar yapılıyor,ak yatırım 1 milyon sattı ,egchy de 3 milyona yakın hisse satıldı,acaba tahsisliye paramı arıyorlar ? Yada şirketi bilen birileri tahsislinin olmayacağını düşündü ve hisslerini satıyor,bilmem artık
16 Şubat günlük takas
Ek 15302
Vaybee, tam kumar kağıdı olmuş be, tahsisli olacak mı olmayacak mı, para girecek mi girmeyecekmi, nitelikli yatırımcılar varmı yokmu
Kimse güvenemiyor, şu in çıklarla kimlerse malı götürenler oldu. D*****n kuyruğu kopacak bakalım 44 milyonu kim gömecek bu şirkete,
Bizim çiftlikteki sağmal inekler ne olduysa, satıldımı, yerine yenileri kondumu, hiç haber de gelmiyor. Denizli'de oturan kimse yokmu şu çiftliğe bi bakıversin, nasıl olsa ortağız, nedir ne değildir yerinde duruyormu, eskide değildi ama çiftliği tadilatamı aldılar, yıkıp yenisini mi yapıyorlar, ancak böyle bilgi sahibi oluruz. Yoksa bize bilgi gönderen yok. Doğa tarımın Çiftliğinin reforme edilmesi üretimin tamamen durdurulması hayvan ırklarının değiştirilmesi kararı kafamı kurcalıyor, bunlar peyderpey değistirilebilirdi, neden bu kararı aldılar acaba,
Bakın artı yatırım 10 dan 30 milyona tahsisli sermaye artiriyor ve şahıslar belli, bizimkiler ortada yok ve belli değil.
Diğer şirketlerlerin durumu tamamen içler acısı, Son kozlarmı çekiliyor yoksa, olmak yada olmamak, Egeli varmısin yokmusun. Bunlar oyunmu gerçekmi göreceğiz.
İsabetli bir yorum yapmissiniz.riski alabilen malda bekler benim gibi risk almaya cekinenler uzaktan izler.ama tarihler cesurlari yazar.tahsisli belli olsun nakitim hazir fiyat araligi gozetmem.belki artik borsada cok para kaybetmeninmi diyelim tecrubeninmi diyelim verdigi bir korkaklik mevcut bende.ama 44m az bir rakam değil bu parayi bu hisseye baglayacak adamin büyük beklentisi olmasi gerekir.gecmiste grafiksel olarak zirveleri bayagi yukarda.herkese iyi tatiller.y.t.d.
Daha önce de belirtmiştim. 44 milyon yerli, yabancı ve kendileri almak şartıyla da olabilir. İsle of Man yılbaşından önce sessiz sedasız paylarını sattı.Onu tekrardan kullanabilir. Şirket doğa tarımda büyük baş hayvanları satmış olabilir. Yatırım holding te yüklü işlemler olmakta. Bunları düşünürsek kaçıyorlar mi yoksa para mı ayarliyorlar arasında kalıyoruz malesef.
Hazır hisse de eski günlerine nazaran yukarı yönünü cevirmis ve yatırımcıların dikkatini çekmişken, kasaya girebilecek yüklü parayı eğer iptal ederlerse bir daha sittin sene kimse yüzüne de bakmaz.
Ve bu tahsisli oldu varsayalım.6 aylık süreçte de öncelik 1-1.50 arası git geller, sonra 1.50-2 aralığına hisseyi çekip, sürecin dolmasına paralel malı dagitabilirler, kim bilir belki de daha yukarıları hedef alabilirler. Hayali bile güzel görünse de bunu gerçekleştirmeye yürekli bir patron göremiyoruz malesef.Bizleri yanilt bir kere de patron!
Tahsisli gerçekleşirse benim naçizane tavsiyem sağımlık inek ve damızlık inek işine ilaveten çerkez tavuğu kars kazı ve gezen tavuk işine girmesidir.Hem gezen tavuk dan alınan yumurtaları pazarda tanesini 1 tl den satıp ciro arttırabilir.
Zemheri ayında kazları kurutursa karlı havanın soğuğunu yiyen kaz eti çok lezzetli olur.Bu kazları lokantalara satabilir.
Olurda tahsisli gerçekleşmezse saygıdeğer patronumuza tavsiyem sığırları hayvan pazarında satıp sigortalı adam akıllı bir işe girmesidir.
7 yildir borsadayim spk onayi almis bir sirketin tahsisli veya bedelli sermaye artirimindan vazgectigine ben sahit olmadim.fakat spk basvurusu olupta surec neticelenmeden vazgecenlere sahit oldum.burada sirkete karsi bir guvensizlik oldugundan insanlar ve piyasa konturpiyede kaliyor.karar vermede zorluklar yasaniyor.herkes icin bir tecrube olacak surec.hep beraber izleyelim bakalim.y.t.d.
Arzu Hanım doğru söylüyor sanırım. Risk alacağımıza nakitte kalıp haber düştüğünde olabildiğince alttan almak daha mantıklı sanırım. Gerçi geçen tavanı 15-20 sn de yaptı ama... Bir de olayın farklı bir yönü var... 44 MİLYONU tek kişi alacak diye bir şey yok. 10 milyon patron alir, 10 milyon patronun adamı alır, 4 biri alır, 20 yabancı alir. Patron birilerine aldırır. 6 ay satamama şartı olmasaydı zaten bunları konuşmuyor olurduk, tahsisli kesin gerçekleştirdi... 4 ay önce tahsis için genel kurul kararı çıkmış, SPK onaylamış, bu kadar işlem bu kadar zahmet. Sen gel ben tahsisliyi yapamadım, nitelikli yatirimci bulamadım de... Böyle bir şey aynı zamanda şirket itibarını da küçük düşürür. Demek ki kimse bu şirkete güvenmiyor ki bu şirkete ortak olmak istemiyor gerçeğini ortaya çıkarır. KİSACA BENCE BU SİRKETİN SON SANSİ. YA BATACAK YA CİKACAK... YTD....
Herşeyin bir ilki vardir....
Öncelikle bayan değil erkeğim.rumuz sizi yaniltmasin.rumuzun bende aci bir kazigi oldugu icin oyle bir rumuz aldim.
Suan full baska bir senetteyim 3 aydir bekliyorum onu.tahsisli belli olsun komple egelideyim.y.t.d.
Ayrica tahsisli olayi netlesene kadar yorum yazmayacagim burada sadece takip.sebebi ise senette olan arkadaslara karsi saygisizlik olmamasi icin.zira elimizde olmayan bir senete yaptigimiz yorumlar insanlari etki altinda birakabilir.kimsenin vebalini almak istemem.herkes risk analizini yaparak ona gore karar verebilecek kapasitedir diye dusunuyorum.y.t.d.
Kusura bakmayın, isim Arzum olunca....
Arkadaşlar aklımda şöyle bir soru var. Şimdi şirket tahsisliyi toptan satis pazarında yapacak. Diyelim ki 24 milyonu satıldı. Dolayısıyla yeni sermaye 46 milyon olur. Yanlışım.varsa düzelttin. Yani demek istediğim şu ki. Her ne kadar da şirket 44 milyon tahsis yapacaksa da bunun belli bir bölümüne alıcı çıkabilir tamami satılacak diye bir şey var mı ki????
Diyelim ki 24 milyon satıldı, SPK illaki 44 milyon satacaksın der mi bence demez. Bilgisi olan paylaşır mı???
Spk onayı vermesi yeterli degil örnek tektu vb herhangi bir ceza vb yok olsa ne olur en fazla 93.000 en az 25.000 tl öderler
Cok degil niyetleri 4 gün sonra belli olacak umarım bu sefer yüzümü kara cikartir
Geleceği düşünülen 44 mio TLnin nerelere aktarılacağı yönündeki planlamaları KAP ta yayınlamışlardı ki benim düşüncem bu para hazır. Aklıma takılan bir ince mevzu var..Bazı arkadaşların da yorumların da görüyorum.Firma zaten Tan Egeli nin. Neden tahsisliye kendisi katılsın ki. O zaman Spk ya başvurusu farklı olurdu. İç kaynaklardan karşılanmak üzere bedeli sermaye artışı yapılmaz mıydı o zaman..O yüzden benim düşüncem bu paranın tamamen yabancı kaynak olacağı yönünded.İnşallah da öyle olur.Hatta bir firma bu parayı basarsa dadından yenmez.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar ben bu hisseye tahsisli hikayesiyle girdim.onaylanınca çıktım.bu işin bu kadar uzaması olumsuz tarafı.
eğerki tahsisliye katılımcıyı bulmasa onaylanmadan önceki spk.yazısına vazgeçtik diyerek açıklamayı ona göre yazardı.
hissenin yuzde 95 i piyasada olması rağmen formun sessiz olması olumlu diye düşünüyorum
yt.tav.değildir
Tahsisliden vazgeçen bir hisse buldum. 20.06.2016 da genel kurul kararı ile SPK ya başvurulmuş,, 25.10.2016 tarihinde SPK onaylamış, sonra 28.10.2016 tarihinde tektunun patronu M Ali Yılmaz vazgeçmiş tahsisliden. Alın size örnek... Neden vazgeçmiş. 1 YİL SATAMAZ SARTİ GETİRMİSLER VE 1 TL NİN ALTİNDA SATİLAMAZ DENİLMİS... HİSSE 60 KURUSLARDAN 90 KURUSLARİ GORMUS SPK ONAYİ İLE, TAHSİSLİDEN VAZGECİLİNCE HİSSE 60-70 KURUSLARA GERİLEMİS... 2. ORNEKTE ATLAS (18.12.2015) Haber Linki: http://m.borsagundem.com/haber/tek-a...lamasi/1131230
Selahaddin Bey soyisminiz yabancı gelmedi bana? Bir akrabaliginiz var mı Tan Bey ile?
Tektu da planlar farklıydı. Aritmetik ortalama 0.66 iken 0.70 den başvuru yapılmış. Spk onaylamış ama 1 TL ve 1 yıl satmama şartı koymuş. Burada patron 65 milyonluk alım yapacağını bildirmiş. Ama şartlar işine gelmediğinden vazgeçmiş. Eee 0.70 den onay verilseydi ,süre de olmasaydı malı yikacaklardi yatırımcılara...
Biz de ise kim yada kimlerin alacağı belli değil. Zamanında İsle of man'i 0.3xlerden ortak ettiler, %100 aldı çıktı fon. Yine böyle bir yabancı fon bulabilir. Aklını calistirirsa tabi.
yarın sabahki açılışa kadar bir haber gelmezse beklenti iyice azalır salı gelmezse geçmiş olsun derim ben çarşamba da gelmezse hep beraber cenaze namazını kılalım derim ben şirket bir şekilde bilgilendirmeli yatırımcıyı hala bir haber yok şu kişiler başvurdu şeklinde herkesi ayın 23 une endeklemek sayısal oynamaktan bir farkı yok tutarsa ihya eder tutmazsa çöp ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son güne kadar bekletme isteği açıkcası beni kuşkulandırıyor.Anlaşma olsa beklemenin bir mantığı yok.Son gün gelecek olan bir nitelikli yatırımcı bulamadık veya anlaşamadık gibi bir haber hüsran olur.Son ana kadar ancak anlaşma olmayınca beklersin.
Tamcık bu kezde ters köşe yapabilir mi?Bizim beklentimiz artık yapamaması.Devletin kurumlarının onu gerekli adımları atmaya zorlaması ve şirketini büyütmeyi şart koşması yönünde idi.Vicdanda adaletde bunu emrediyor.Aslında daha adil olan don gömlek bırakıp kayyum atanması ama mutlak adalet ancak mahkeme i kübra da olur.
Zaman daraldıkça benim umudum azalıyor ama hiç farketmez ant içtik bir kere.Ya batıracak bu şirketi yada hakkımız olanı verecek.
TAN EGELİ, EGELİ YATİRİM HOLDİNG PAYLARİNDAN 2,5 MİLYON TL LİK SATİS YAPMİS, KAP HABERİ VAR... ACABA BİZİMKİNE KAYNAK Mİ YAPTİ???
holding 2017 bütçesini açıkladı zararda baya bir düşüş var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 CAMİS TANESİ 6000 TL DEN 1,8 MİLYON DA ONLAR YAPAR....
Kanser ettin bizi TAN EGELİ...Açıkla bir an önce ne olacaksa olsun en azından sagligimizdan olmayalım...Tahsisli olumlu olsa bile kesin kanser teşhisi koyarlar bize....ytd
Arkadaşlar içimden bir his tahsisli ile ilgili olarak ihraç belgesinin alındığı ve işleme başlanacağı haberinin geleceğini, ama tahsisi kime yapacaklarını bildirmeyeceklerini söylüyor... Bunlar tahsis bitene kadar kimin aldığını söylemezler. Kafaya koymuşlar ya Kanser edecekler ya bizi ondan😎😎😎