Ağırlıklı ortalama 2.42... Pes yaw...
Printable View
Ağırlıklı ortalama 2.42... Pes yaw...
Sattığına üzülenler buyurun sofraya...
Düşerken devre kesici uygulandı. Spk ve bis izliyor sanırım...
Alnus tahtanın anasını halletti.Fonlar bu sefer iyi bastılar sanırım
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,61 - 2,00 arasi %30 eder !!
Nasil bir piyasadir bu piyasa.
Kurtlar sofrasi degil, vampirler sofrasi !!!!
22 Mart a kadar aciga satis yasagi getirildi Cusan tahtasina !!
Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8. maddesine uygun olarak şirket sermayesinin %25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 5.000.000.-USD olan, 1 yıl süreli Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Üst Düzey Yöneticileri için "Yönetici Sorumluluk Sigortası" poliçesi imzalamıştır.
bu habermi aşağılara taşıdı
Aciga satis yasaklandi 22 sine kadar.
Acigi kapatma zorunlulugu ile ilgisi yok.
Umarim hissede olanlara olumlu yansir.
2,2 milyon lot aciga satis olmus
2,00 ile 2,60 arası boşluk çok fazla
kağıt bu saatten sonra 2,00 altını pek görmez diye düşünüyorum
birkere harekete başladı, iki üç günlük hareketleri duraklarıda gösterdi
bu durak aralıkları
2,00-2,20
2,20-2,40
2,40-2,60 şeklinde
grafik kendini gizlemeyemiyor hile yapamıyor ancak bu haber ne ya anlayan varmı. Kime ne için para aktardılar.
"Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 4.2.8. maddesine uygun olarak şirket sermayesinin %25'ini aşacak şekilde toplam sorumluluk limiti 5.000.000.-USD olan, 1 yıl süreli Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Üst Düzey Yöneticileri için "Yönetici Sorumluluk Sigortası" poliçesi imzalamıştır."
anlayan birisi lütfen izah etsin
Sen pek matematik bilmiyorsun sanırım açığa satanlar olduğu için hisse bu kadar sert düştü şimdi bu adamlar daha fazla açığa satamıyacakları için ki 15 gün ayrıç açığa satılan malın günlük maliyeti olduğu iiçn gerçe alıcı burdan alımı sürdürürse bu açığa satanlar ne yapacak dersin biraz düşün bakalım yarın panik halinde kapanmaya çalışacaklar nerden bulurlarsa akıllı birisi gelip hisseyi tavan tavan götürürse o açıkçıları o zaman gör sön
Satanlar fonlardır alnus üzerinden yani patrona halil olma ihtimali yüksek
Hisseyi ve tahtayi ingilendirmeyen bir sigorta haberi.
Ilgisiz ve alakasiz oldugu icin seans esnasinda aciklandi, aksi taktirde seans icinde aciklama izni vermezde spk.
Aynen
Ben ve gentleman şikayet etmiştik spk ya bunları spk nihayet devreye girdi.Yok öyle yağma çıksın sat düşsün al.Şimdi onlar düşünsün.
Vay emenuke, 2,10 ne be..
Yarın 2,40 görür döner, diye düşünüyorum
Ağırlıklı ortalamayı görür yarın.
Vay vay dun verdik yarin alak bari. Napmislar tahtayi. Resmen tecavuz.
Bir babayiğit çıksa spk nın kararıyla beraber o 2.200.000 lotu onların bir tarafına sokar ama bakalım.Yarın bu haberin etkisiyle tahtada babayiğit çıkmazsa vurabildikleri kadar aşağı salmaya çalışıp malı almaya çalışacaklardır.
cusan bu asla yanıltmaz, 2 altı çok yakın 2.20 üstü çok uzak. 2.40 science fiction :) hele bir yüksek maliyetlileri tıpır tıpır bi döksün bakalım.
takas dökumü varmı arkadaşlar
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Hayırdır birader açıkçılardan birisi sensin sanırım 2 nin altı bu bilanço bu ortalama ile science fiction 2.20 yarın açılış fiyatı 2.40 da çok yakın 2 gün dür mal alanların hiçbirisin ortalaması 2.35 in altı değil hisse son 10 dakkada panikle gereksiz yere 20 kademe daha saldı artık açıkçıda olmayacağına göre yarın toplanıp sonrası yukarıya devam eder konsalide bilançoda iyi olursa sonrası daha da yukarı olur bence
bence yarın toparlanacak
Ben gözümü 10 tl ye diktim dostlar.
Bir gunde 25 kademe cikip ardindan 61 kademe dusup ve gunu gordugu en yuksek fiyattan 51 kademe assagi kapatan bir hissede hangi veri duzgun isleyebilir?
Matematik bilenlere gelsin :)
formt gibi olurmu acaba
yatırım tavsiyesi değildir
Kimse malını satmazsa bu ******lar açığı kapatmak için tavan tavan yapması lazım ama alem puşt olmuş.Yarın yine birileri açığı kapatmak için o puşta çalışır.
Üstad bende edebiyattaydım lisede ( 40 yıl önce :)) , 12 ders vardı 9 undan çakmıştım lise2 de. çift dikiş yapmıştım, üniversitede İTÜ elektrik müh. okudum :) electronics and telecommunication masterı yaptım :oleyo: şimdilerde matematik kursu veriyorum zevkine...
siz birbirinizle tartışıp durun tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan diye.
BİZİM GİBİ HOROZLAR BAKAR İŞİNE.
Diyordur AGALAR.:wave::halay::party:
bunları bırakalım şimdi cusana dönelim.bugün ne bekliyor bizi