Tesekkur ederiz...
Tofaş ne kadar da sessiz sakin ne guzel çoşku da yok karamsarlık da yok;)
Güven en büyük değerdir.
Printable View
346 milyon çeyrek karı.piyasa üstü
geçen yıl 326 imiş.
Hayırlı olsun. Bilançomuz güzel. İkinci çeyrek kapalı kalan fabrika sebebiyle kötü gelecektir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi
31 Mart 2020 ve 2019 tarihlerinde sona eren ara hesap dönemlerine ait konsolide diğer kapsamlı gelir tabloları (Para birimi aksi belirtilmedikçe bin Türk Lirası (“TLâ€) olarak belirtilmiştir.)
(4)
Bağımsız Bağımsız denetimden denetimden geçmemiş geçmemiş 1 Ocak - 1 Ocak - 31 Mart 2020 31 Mart 2019 Dönem karı 346.175 324.741 Diğer kapsamlı gelir: Kar veya zararda yeniden sınıflandırılmayacaklar - Tanımlanmış fayda planları yeniden ölçüm Kazançları /(kayıpları) 8.661 1.200 - Tanımlanmış fayda planları yeniden ölçüm Kazançları/(kayıpları), vergi etkisi (1.781) (251) Kar veya zararda yeniden sınıflandırılacaklar - Nakit akış riskinden korunmaya ilişkin diğer kapsamlı gider (121.554) (31.425) - Nakit akış riskinden korunmaya ilişkin diğer kapsamlı gider, vergi etkisi 26.742 6.914 Diğer kapsamlı gider (87.932) (23.562) Toplam kapsamlı gelir 258.243 301.179 Toplam kapsamlı gelirin dağılımı: Kontrol gücü olmayan paylar - - Ana ortaklık payları 258.243 301.17
TOFAŞ 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizini dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/0-ItLDbKxdg
Güzel analizler yapıyorsunuz. Tebrik ederim.
Bence ikinci çeyrek çok önemli. Bakalım o zaman ne olacakRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu hengamede karını artırmış daha ne istersin, gelecek bilanço zarar yazarmişta bilmem neymiş, zaten mevcut rakamlar o zarari fiyatliyor, piyasada kar beklentisi olupta (gıda gibi) bunu fiyatlamayan 1 tane hisse gösterebilirmisin?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egea nin suv ve hibrit calismasi yapilacakmiş Fiat bunyesinde...
Elektrikli doblo calismalari da var...
Yatirim tavsiyesi değildir...
"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]
Güzel haber teşekkürlerRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mini500 elektrikli calismalari da var fiat in tanitimini da yapmislardi.
Ben tofas tan uzun vadede daha da ümitliyim.
Abd doblo satislari da var zaten..
İsler tikirinda olacak bence....
Yatirim tavsiyesi değildir...
tofaşta çok düşünmeye gerek yok.
30 a yakın sat
18 altı al .mis gibi
uzun vade diye bir şey yoktur.
kriz her zaman vardır.
Şöyle dusunuyorum bu yıl için. Şuan borsa düşmeye başladığında 20 TL den al hisseyi 2 TL temettü verdi. Maliyet direk 18 TL .
Bende al satci olamıyorum. Sattım mi geri zor dönüyorum.
Temettü yu düz hesap yaptım .
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eklemeye devam;)
Ytd
Kar satisi mi sizlerce
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Teknik analiz yaparken grafiklerdeki veriler hakkında bir çelişki gördüm.
Tradingview sitesinde;
20 Ocak 2020 günü gördüğü en yüksek değer 29.72,
4 Mart 2020 günü gördüğü en yüksek değer 28.04 olarak görünmektedir.
Akbank Anlık Borsa sitesinde ise;
20 Ocak 2020 günü gördüğü en yüksek değer 25.78,
4 Mart 2020 günü gördüğü en yüksek değer 24.32 olarak görünmektedir.
Arasında dağlar kadar fark var... Uzun süredir takip eden arkadaşlar acaba yardımcı olabilir mi, TOASO hissesi 28-29 seviyelerini gördü mü hiç? Grafikler arasında çok fark var, yanıltıyor. :(
https://i.ibb.co/zfXrvV1/trdngview.png
https://i.ibb.co/jTL3X58/akbnk.png
Temettuler grafikte görünmez. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum, teşekkürler. :)
Arkadaşlar bu düşüş nereye kadar sürer bilgi verir misiniz zararım çok büyük
[
Yapılan brüt temettü ödemeleri kadar geçmişe dönük fiyat revizesi yapılır. Olay temettü fiyatının geçmişe dönük düşülmesi ile alakalı.
QUOTE=PiNNo;4421029]Merhaba,
Teknik analiz yaparken grafiklerdeki veriler hakkında bir çelişki gördüm.
Tradingview sitesinde;
20 Ocak 2020 günü gördüğü en yüksek değer 29.72,
4 Mart 2020 günü gördüğü en yüksek değer 28.04 olarak görünmektedir.
Akbank Anlık Borsa sitesinde ise;
20 Ocak 2020 günü gördüğü en yüksek değer 25.78,
4 Mart 2020 günü gördüğü en yüksek değer 24.32 olarak görünmektedir.
Arasında dağlar kadar fark var... Uzun süredir takip eden arkadaşlar acaba yardımcı olabilir mi, TOASO hissesi 28-29 seviyelerini gördü mü hiç? Grafikler arasında çok fark var, yanıltıyor. :(
https://i.ibb.co/zfXrvV1/trdngview.png
https://i.ibb.co/jTL3X58/akbnk.png[/QUOTE]
Teşekkürler sayın zeck
Egea Suv ciksa elektrikli araclar da banttan inse elektrikli doblolar piyasada olsa hem benzinli hem elektrikli hem ticari hem binek araclar satsak;)
Temmettuler coşsa;)
Ytd...
Hahaha;)
Ben arkadaslara tofas reklami yapiyom;)
Bir koc sirketi daha var övüp duruyom;) iletisim yoluyla tabi yuz yuze olsa kesin aldirtirim da;)
2014 2015 ten sonra nakit akisi canavar gibi yukselmis masallah neyse kimse duymasin;)
Ytd elbet yazdiklarim;)
Sayfada in cin top oynuyo.Bune sessizlik yahu. ..
İhracat olarak Asya ve Uzak Dogu ya satisi var mi ben mi kaciriyorum yoksa?
Ytd
Yatirimcisi az galiba ama bilgi aktarimi olsun diye paylasayim.
Elektrikli ticari icin vakko ya 2 tane arac verilmis.
210 km menzili tek şarjla olmasi da sevindirici iyi bir haber.
Avrupa da elektrikli arac tesvikleri onumuzdeki yillar icin 100 milyar euro gibi bir rakamdan bahsediliyor.
Pazar payini korumak ve arttirmak icin iyi bir sey.
Pil batarya icin de japonlarla bir iletisimin oldugu soyleniyor.
Onumuzdeki zamanlarda suv ve elektrikli binek aracin da burada uretilmesi ar ge calismalarinin sonucu olacaktir diye tahmin yapiliyor.
Yatirim tavsiyesi degildir yazilanlar...
Yeni çıkacak otomobil teşviğinin sadece yurt içinde üretilen otomobillerri kapsayacağı yönünde haberler var. Böyle olursa hissemiz için güzel bir etki olacağını düşünüyorum.
ytd.
Burayı okumadan girmişim . Forum baya boşmuş bu demektir ki ky pek kalmamış bu hissede. Bende biraz fazla aldim siritti.
Tofas şu en son faiz kampayansindan ıyi faydalanacak diye düşünüyorum.
Ev alamayanlar sirf faizi kaçırmamak için arabaya yüklenebilir. Bendeki beklenti bu [emoji16]
Önce mali alıp sonra araştıran ky gibiyim. 2 Bayi aradım biri telefonu açmıyor. Biri açtı şuan yoğunuz sizi arayalım dediler.Aradilar 2020 95 model urban versiyonu 139.000 e veriyor. EN GEÇ TEMMUZUN ILK HAFTASINA TESLIM EDERIZ. Diyor.
Not :alis satış tavsiyesi değil durum tespitidir. Ayrıca çok yüksekten kap aldığımı düşüyorum. Bakalım hayirlisi