acaba grafık varmıydı durumu nedır teknık nasıl
Printable View
acaba grafık varmıydı durumu nedır teknık nasıl
https://i.hizliresim.com/aatgakp.jpg
USD Bazlı grafik.. İlk hedefe ulaşıldı sayılır. Asıl dolar bazlı tarihi zirvesi 2.06 USD hedef olur 1.04 USD geçilirse diye ümit ediyorum.
(Grafik logaritmiktir)
Ikinci ges kurulum işi hayırlı olsun. Devamida gelir inşallah.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c8b37b319d.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi bir Ges haberi geldi hemde devre kestiği zamana denk geldi bu haber.Pek manidar bir durum.Belkide baska haberlerde olabilir ellerinde.
Nitekim bu ges haberi bile yetti ve hızlı iniş çıkışlar kapanışa yakın tavan getirdi. 19.88...
20 ler önemli artık.Ges haberleri ve öteki iş haberlerini ve de bilançoyu bekliyoruz.
Durmak yok yola devam.Küçük SODA.....
hocam şirket büyümeyi arttırmak istiyorsa GES te yapmalı bu işi .GES te alacağı her ihale hisseyi bugünki gibi şahlandırır yılsonuna kadar alacağı 2-3 ihaleyle gesan yolunda gidebilir.
Küçük Soda .21.86.. Sevdi tavanı.Yeni Ges haberleri bekliyoruz patron Nevhan dan.
Ges olacak dedi ve fiyatları uçurur bir şekilde uzanır bu hisse senedi
Benim eski hisse. Ekmeğini bir dönem yedik. Ço eziyet etti. Patronun yalan dolan işleri, tahtada sürekli mal çakmaları yüzenden çıkmıştım. Takip grafiğim buydu. Bu hareketlerin eski orge ile hiç alakası yok. Bekleyene bereketli olsun.
https://www.tradingview.com/x/vZ0e2Ujn/
Operasyon olacağı 8 haftadır belliydi.
Şimdi üç kuruşluk GES haberleri ile pompalayan kar ,
Bofa işlemlerini şikayet ettim SPK ya sanane kardeşim gibi bir cevap verdiler. O zaman anladım satmamam gerektiğini aynende öyle oldu.
10 TL den 24 TL ye ben ayrıldım yeter bu kadar bundan sonrası bana uymaz.
Bol kazançlar herkese.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orge ye ceza geldi. 1 ay açığa satis ve kredili işlem yasağı geldi.
Orge bizi şaşırtmaz ve fiyatları uçurur mu acaba bu kadar sağlıklı bir şekilde hareket etmiyor
Ah be orgem
Biz sana ne ettik de düzeltme yapa yapa erittin yedin
Neden sürekli geri dönüş yaptığını anlamadım ama yinede sen bilirsin ki bu hisse senedi yorumları hiç yorum yapılmamış bir hisse senedi ve sonra da bizi şaşırtmaz
Bir ben kaldım geride
Başka hiçbir kimse Yok
Herkes silkelendi
Bir ben birde orgeci Ali kaldı
2022 yılı 3.çeyrek bilanço net karda biraz azalma var oda aldatıcı olur.Gayet olumlu bir
bilanço bence. Asıl yıl soju bilançosu,% 600 kusur bedelsiz potansiyeli ve en önemlisi yeni Ges işlerinin Kap a düşmesi hisseyi çok yukarılara çekedektir.Uzun vadede çok kazandıracak zor ama gayet iyi bir hisse orge.Sabırlı olan iyi kazanır .
Durmakbyok yola devam.
Ertelenmiş Vergi (Gideri) -41.090.932 ödemiş
Ayrıca 2.çeyrekte yatırım faaliyetlerinden gelir varmiş, bu çeyrekte yok. Bu nedenle ciro ve favök artmasina rağmen net kar biraz azalmış
Hadi artık Kapa Ges haberleri gelsin.Bekliyoruz Nevhan Bey...
Nevhan bize Nevruz Bayramı yaşat törende en önde bayrak tutan bir adam ol
Kapla bizi güneşe karşı bir bakış at kap la bizi ışığında tatil var
YILLARIN ORGE YATIRIMCISI OLAARAK SON 2 AYDA HAKETTİĞİMİZ YERE GELDİK..ÇOK ŞÜKÜR!:yahoo:
Sarı sıcak yazlar yakın
Güneşli güzel günlere inanan bir adam vardı ya nerede o ali
Ne pok yemeye çalıştığını anlamadım ben bile bıktım. Silkeleme mi yoksa yolu buraya kadar mı ydı bilemedim.
Yine ye yeniden bir yeni aya girerken orge geri gelmeye devam ederken Aralık ayında yüzde yüz çıksan ne olurdu sanki ben hiç böyle hayal etmemiştim
Gedik Yatırım Menkul Değerler ORGE için hedef fiyatını 43,08 TL'ye yükseltmiş. Şirket analiz raporunu linkten izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=yYT9XMVM4tg
'' Yatırım tavsiyesi değildir. ''
Hem kendini hem bizi bitirdin
Bu satışlar fon satışı mı yoksa nedir bilen var mı
Neden böyle oldu
Bilen var mı
Hem bizi hem kendini yaktın
Hırsız evine kadar kovalanmaz
Orge çıktığın yere kadar düşülmez
Hem kendini hem bizi yaktın
Patates olduk beyler :)
Bu orge 33 ten pazarlandi mı
Olan ky ye mi oldu
Ceo da bu işin içinde mi
Tekrar o seviyeleri ne zaman görür
Küçük yatırımcı sağlam silkelendi, 30'dan , 27'den maliyetlenenler devre kesti taban korkusundan satıp çıktılar, normal şartlarda buralarda fazla oyalanmaması gerekir, Gedik Yatırım 40 lira hedef vermişken, buraların çok ucuz olduğu ortadayken hisse çok daha yukarıları hak ediyor.
Y.T.D
Artık bir şey var ama ben hala seni bekliyorum
Sen ne kadar zor bir şey sin nasıl da bıktırdınız büyük ihtimalle ama yinede zorunlu olarak bekliyorum
Kap geldi.Yaklaşık 38 milyon tl.Bugün gelmesi manidar.Demekki elinde hazırdı belki Kap haberi. Bu geldiyse Ges için olanlarda gelecektir mutlaka.Tüvtürk ve ötekibişler bir bitsin bunlar her zamanki gibi referans olacak Orge için Ges işinde.Asĺında ihtiyacı yok Orge nin referansa zira yaptıkları anahtar teslim işler ortada.
Şimdi Çatılar üzeri revaçta ve birçok büyük firma enerji maliyetini düşürmek isteyecektir.
Ayrıca Elektrikli araç piyasası dolum işleri her geçen gün artıyor.
Yurt dışı büyük bir Ges haberi ve ortaklık nerelere götürür hisseyi ...?
Hepsi iyi güzel de fiyat yerlerde sürünüyor
Neden?
Bu hisseden bir şey yok mu ya ben de çok zor sıkıldım
Fon satışları neden bitmiyor
Sürekli olarak sürünüyor
Yine debelenip duruyor
Bu fiyatlara hisse mi kaldı
Bu saatten sonra da satılmaz ama ne yapmalıyım