ekledim sayfasına
Printable View
Iki hissem var borsada
Yatas ve asels
Ikisinede giydirmissiniz :))
Bu arada bu portfoy yarismada 3. Suan. Dgklb zorunluluktan yazildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7588ce7882.jpg
Çok yükselmemiş hisse öneriniz var mı.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazmayim dedimde yine yedik lafimizi. Sayin boombastic sizin yatas formuna gelip yazma amaciniz bizi korumakmi hic sanmiyorum. sahsen gidip baska bir forma sizi yiyiorlar dikkat edin balon demem. hadi dedim sonra bende olmayan bir hisse icin polemige girmem. eger amac korumaksa kendinizi buna adamissaniz ozur diliyorum. burda herkes istediği sey yazar bilemeyiz kimin ne olduğunu. bende diyorumki sizin hesaba gore seneye 1.200 ml cro hedefi olan bir sirket su an yuzde 15 olan ihracat payini yuzde 50 ye getirmeyi amaclayan bir şirket. sadece 9 aylikta 40 ml reklam gideri olan bir sirket. fazla degil bir sonraki seneyi fiyatliyor. fiyatin bende bir yerlerde yataya saracagini dusunuyorum ama asla bir balon olmadığını dusunuyorum. bir arkadas demişti bilmediğiniz seyler var?? balon budur işte ??
aslinda sizlerin ortaya cikmasina sevindim elimdeki hisselerde ne zaman boyle insanlar ciksa ortaya hisse en az yuzde yirmi otuz uzerine koyuyor en fazla 1 ayda bakalim gereklesecekmi??
Bilmediğiniz şeyler var diyen arkadaş bendim ve bol keseden atmıyorum dolayısıyla balon değil açık açık yazamayacağım ama benim kastettiğim bilgi yukarıda yazdığınız gibi ihracat payını yüzde 50'ye belki de daha fazlasına yükseltecek ve henüz piyasa bunu bilmiyor.
Şirketimizin Turquality Destek Programına alınmasını teminen, T.C Ekonomi Bakanlığına yapmış olduğumuz başvuru olumlu olarak değerlendirilmiştir. Enza Home ve Yataş Bedding olarak iki ayrı marka ile yapmış olduğumuz başvuru neticesinde her iki markanın da 7 Kasım 2017 tarihi itibariyle 2006/4 sayılı "Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®'nin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ"in 11'inci maddesinde yer alan Turquality Destek Programı kapsamına alınması uygun görüldüğü tarafımıza bildirilmiştir. Programın şirketimizin yurtdışındaki gelişim ve büyümesine önemli katkıları olacağını öngörerek, hayırlı uğurlu olmasını diler, kamuoyuna ilan ederiz. Saygılarımızla Yataş Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş
Kap Bildirimine git
Evet budır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Johnny,doğru ve gerçek bilgi paylaşımı için teşekkürler, böyle bilgilere ihtiyaç var,tebrikler,hakkımızda hayırlı olsun
haber kapta açıklanmadan haberiniz olduğuna göre içeriden birisiniz. 6 ay demenizin nedeni hala malı dağıtamamış olmanız mı :) neyse ben yorumumu zaten yapmıştım hissedeki arkadaşlara başarılar bu son yorum bana müsaade
Rica ederim umarım beklediğimiz gibi etkili olur.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güle güle Sn.boombastiC.
bu haber biliniyordu malumun ilanı. bunu fırsata çevirmesinler
Yataş Grup; Turquality Destek Programı'na Yataş Bedding ve Enza Home markaları ile 7 Kasım itibariyle dahil oldu- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Yataş Grup, her biri kendi alanında öncü Enza Home, Yataş Bedding markaları ile 2017 Turquality Destek Programı'na dahil oldu. Turquality Destek Programı'na seçilen 78 firmanın içinde yer alan Yataş Grup, reklam yatırımları, kira ve dekorasyon yatırımları kapsamında alacağı desteklerle uluslararası pazarda kendisini daha çok göstermeye hazırlanıyor.
Yataş Grup, 24 saat ışıkları sönmeyen global bir şirket olma yolunda!
Yataş Grup olarak Turquality desteği ile uluslararası arenada daha da güçleneceklerinin altını çizen Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız;
" Turquality kapsamına alınarak, Türkiye'nin yurtdışındaki imajına yepyeni bir vizyon katacak şirketlerden biri olmak, bizi çok gururlandırdı. Bu proje kapsamında 24 saat ışıkları sönmeyen global bir şirket olma hedefimize bir adım daha yaklaştık. Önümüzdeki 5 yıllık planda, dünya çapında bir marka olma yolunda tüm altyapı çalışmalarını başlattık. Ortadoğu ve Avrupa başta olmak üzere yeni gireceğimiz ya da hâlihazırda bulunduğumuz tüm ülkelerde, franchise ve kendi mağazalarımız ile, stratejik reklam ve tanıtım yatırımlarımızla, yerel halk tarafından bilinen güvenilir bir marka olma yolunda özverili bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye pazarının; başarılı olduğumuz pazarlardan sadece birisi olmasını istiyoruz. 2023 yılında kadar en az 4 ülkede lider olmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, Turquality Destek Programı'nın gücünü de arkamıza alarak, sözde değil özde dünya markası olmak." diye konuştu.
Hedef 2019 yılında yurtdışında 100 mağaza
Turquality Marka Destek Programı kapsamına alınan Yataş Grup, yurtdışında da büyümesini sürdürüyor. 5 yıl içerisinde yurtdışı cirosunun yurtiçi cirosuna oranla yüzde 20'sini, 10 yıl içerisinde de yüzde 50'sini yurtdışı faaliyetleriyle sağlamayı hedefleyen şirket, 2019 yılında yurtdışında 100, 2021'e kadar ise 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.
Ayrıca 2016 yılı toplam cirosunu grup olarak %54 büyüme ile tamamlayan Yattaş, 2017 yılında da %60 büyüme ile 800 Milyon ciroya ulaşmayı amaçlıyor. Yataş'ın 2021 yılı toplam ciro hedefi ise 2 Milyar TL.
alan satan alabilir miyiz iyi mal çıkıyorlar
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Johnny yanlis anlamayin aciklama yapip yazsaydiniz balon demezdim. turquality haberi beklenen bir haberdi. ama reklam ve yatirimlara destek sozu dusundurdu beni. 9 aylik bilancoda reklam gideri 40 ml olan bir sirket icin destek ne kadar olacak merak etmiyor değilim. peki bu sene yaptigi reklam harcamalari ve yatirimlara destek alabilecekmi fikriniz varmi? eger yuzde 50 destek alirsa bu harcamalara sene sonu bilancoyu tahmin edemiyorum.tabi surec bundan sonraki harcamalar icin gecerli olabilir. temennim bu sene icinde alması yönünde.
Gün sonu pasta ve son dakika alıcılarını görebiliren paylaşabilir mi acaba?
Ve şu son kap bildiriminin faydası yansıması olur mu yoksa fiyatlandı mı sizce?
üstün körü baktim bu turquality desteğine dediginiz gibi yuzde 40 ila 70 oraninda destek veriyor ve her destek icin üst limitlerde var. örneğin yurtdusinda kira destegi birim başına azami 200 bin dolar ve maksimum 4 yil gibi . tanitim, istihdam,patent,pazarlama destekler gayet guzel. anlayan arkadaşlar daha fazla yardimci olabilir belki yurt disinda her magazaya ayri ayri destek alabileceklermi ? 50 küsur yurt disi magazasinin her biri icin 200 bin dolarla carpinca abartili oluyor ama hepsi icin 200 bin dolarda az geliyor acikcasi.
her birim için diyor ama 50 mağazaya 100 bin dolardan 5 ml dolar kira desek diger desteklerede 2 ml dolar desek 7 ml dolar yapiyor senelik 26-27 ml gibi bir destekte acikcasi fazla geliyor? İnsallah yurt disinda bizi temsil eden sirketimize daha fazla destek olurda hep birlikte büyürüz.
Bence hesaplanan 20-25 milyonluk destek hiçte abartılı değil. Yurtdışında açılacak mağazanın gelirleri türkiyede vergilendirilen bir şirketin kasasına girecek. Hedefleri de ilk etapta karının %20 sini yurtdışından kazanmayı düşünüyor. Bu yıl sonu karı 60 milyon desek en kötü önümüzdeki dönemde yurtdışından hedefledikleri kazanç 15 milyon. Verilen desteği 10 yil içerisinde dolaylı olarak geri dönüşü mümkün görünüyorken bence destek gayet normal.
Ekonomi Bakanlığı Turquality Destekleri - DIPMO
dipmo.net›2016/06/15/turqualitydestekleri/
Turquality Programı Çerçevesinde Sunulan Destekler. Turquality destekleri, Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan ihracat desteklerinin hemen hemen hepsini kapsar.
bakalim bu desteklerle ve hedeflenen 1200 ml ciro ile 110-120 ml kar 2018 icin hayal degil ozaman. sermayesinin 3 kati kar hic fena olmaz yakışır yatasa.
ayrıca turquality programiyla ilgili bir roportajda ust limit olmaksizin yüzde 50 si karsilaniyor denmis. marka destek programinda limit varmis turqualityde yokmus. program 5+5 yil uygulaniyormus. gerçekten cok onemli gelismeler. bu programla muazzam buyuyen firmalar var. ve sarar 2016 da 10 yillik sure doldugu icin yurt disi yatirimlarini askiya aldigini aciklamis. gecekten kayda deger bir destekmis demekki. 20-25 ml da az geldi bana simdi😉 yatasin gercekten gidecek cok yolu varmis onu bir kez daha anladim. guzel bir ivme ve satış yakalarlarsa yurt dışında cok daha fazla buyuyebilirler. ben gideyim biraz bakkal hesabi yapayim iyi geceler ortaklar.
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşşş
https://resmim.net/f/uMcc1j.jpg
Bugünün de pastasını alabilir miyiz? Bugün borsada yabancı çıkışı yaşandı acaba bizde durum ne merak ettim.
aselsanda da aynı uyarıyı yapmıştım durum ortada, son zamanlardaki hacimdeki düşüş de teknik olarak yükseliş trendinin sonunun geldiğini ve malı dağıttıklarını teyit ediyor, köprüden önceki son çıkış olabilir bu son uyarım, samimi söylüyorum sizlerin acı çekmemesi için yazıyorum yine istediğinizi düşünmekte ve söylemekte serbestsiniz
hacim olayı zaten standart değil yataşta, düşük seyrettiği zamanlar çok. Ama tabi ki düşüş devam edebilir zaten oldukçca yükselmiş bir hisse. Hacim olayı kıstas değil. ytd.
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlem hacmi çok önemli bir gösterge, hacim yükselişi desteklemezse mal dağıtılıyor demektir. Geçmişte operasyon yemiş kağıtların aylık grafiklerindeki hacim değişimlerini gözlemlemenizi tavsiye ederim. Yükselişlerin son dönemlerinde hacimlerdeki düşüş sonrası şelale formasyonu her zaman dikkat çekici oluyor. Teknik analiz kitaplarda da bu konuya değinilir, incelemenizi öneririm
cok sagolun topik topik gezip insanlara yardimci oluyorsunuz! tabiki hisse 20 liralara gelebilir bunu hepimiz biliyoruz ama beklentiler yatirimlar devam ediyorsa sirket buyumeye devam ediyorsa f/k da 20 lerin altndaysa ben trenden inmem tesekkurler uyariniz icin.
35-40 liralara gelirse eger satanlarin vebalini alacakmisiniz? kul hakkini gözönünde bulundurun derim.benden size bi tavsiye
senin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum, ne dedim yorum bana ait %10-15 daha kazansan ne kazanmasan ne %50-60 para kaybetme riskin varken. Bilmem anlatabildim mi o yüzden diyorum karar sizin, bak aselsanda da uyardık 2 günde %35 girdi millete, yazık günah değil mi şeref yoksunları bir de milletin maaş aldığı gün, çoğu insan maaşıyla ek alım yaptıktan sonra düşürdüler kağıdı. Orada da senin gibiler vardı 50 olacak hemen 100 olacak diyen, uyardığımızda satıp %35 aşağıdan yeniden alabilirlerdi uzun vadeli yatırımcılar bile
Düşecek diyen acıga satış yapsın o zaman cok para kazanır.
şirkete güvenende alım yapar bütcesine göre .
şirket hakkında bilği paylaşılsın grafik eklensin ,
gerisi boş...
.....
yataş yatırımcı ilişkeri arayıp sorun bakalım yurt dışı çalışmalar ne alemde...
yavaşşş yavaşşş yataşşşşş
Türkiyenin iyiki yataşı var ....
Kotu niyetlimi 😆 ben sirketin borcuna yatirimina patrona aciklamalara ,sirketin karina bakar bakkal hesabimi yapar gerceklere bakarim. kimseyede al sat demem. Sizin yardimsever oldugunuzu hiç düşünmüyorum. bu sadece benim yorumum. herkes herşeye inanabilir sıkıntı yok. ben 35-40 olacak demiyorum.dedim ya 20 liralara dusebilir 1-2 sene bu fiyatlarda da gezebilir bunu hic kimse biilemez. aselsanin nerde duracagini nereye gideceğini bilen olmadigi gibi.Sizinde bilemeyeceginizi düşünüyorum.sadece soylediginizin tersi olabilecegini belirttim. Grafikle temel degerlerle gelip destekleseniz insanlar düşünür belki. Lutfen cok yardim etmeyi dusunuyorsaniz acin bir topik hangi hissede oyunlar donuyor kim nerden satsin alsin yazin insanlar sizden faydalansin.kusura bakmayin ortaklar. bos konustuk yine. dediginiz gibi isteyen alır isteyen satar biz keyfimize bakalim