3. Çeyrek karlı bir bilanço beklentisi hisseyi yukarı taşıyabilir. Tire dönemsel olarak 3. ve 4. çeyrekte yukarı hareket yapmıştır. Neden şimdi olmasın? Ben klasik olarak olumlu bakıyorum...
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=xJhaBVS-ZZs
Hadi yarın +%5 bekliyoruz...:):):)
Master gamer haklı doğru söylüyor herkes sırada bekliyor düşecek diye....
Dediğim gibi yarın 1.61 geçemessek aşşağı beklemekteyim tabiki şahsi fikrim umarım 1.50 de kırmaz bakalım ne yapacaklar bu çakallar...🤔😉
1.61 üstü kalırsak..,kalacağız gibi duruyor..,1.80 1.93 1.97 ilk hedef noktalarım....ytd..
Kapanış 1.62 beklemekteyim....çıkış sonrası hacimsiz düşmediği için korkum yok 1,61 çok iyi destek oldu umarım utandırmaz....
Al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!
Pozitif bir haber ile hareketin hızlanması,heralde Tire için iyi bir temenni olacaktır. Başka da elimden birşey gelemiyor.
Bu arada sayın Entrika yı da burdan bu günkü tahmininden dolayı tebrik ediyorum. :)
Kaz hikayesini bilir misiniz? Bilmiyor musunuz? Anlatayım...Birazda gülelim...:):):)
Uzun zaman oldu bir ziyaretimde öğrenmiştim. Kars'ta Perşembe günü tüm lokantalar öğleden sonra full işliyor. Yöre halkı Perşembe gününü kaz yeme günü ilan etmişler. Neden dedim? Kaz eti yüksek oranda afrodizyak ihtiva edermişte ondan Kazı yiyen o gece bunun nimetiyle Allah ne verdiyese....:):):)
Sabahta abdest ve peşinden Cuma kılınarak ritüel tamamlanmış oluyor. Tabii bu arada kaz yemeğe gidende ödediği ücretle bir nevi ''kaz'' yerine geçiyor.
Kayak sezonu gelse de bir kez daha bu zevki tekrar tatsak...Belki speğimizde bize biraz olanak tanır. Hesaplar benden der. Belki de ''kaz'' yerine koymaya devam eder.
Bu işler böyle peşinen bileceksin....:):):)Yarında muhtemelen güzel bir gün bizi bekliyor...+%10 olur mu(1,75-80)? Kısmetse İnşallah..
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Güzel ve tutarlı tahminler var sitede ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.., tabii bu her zaman tutacak diye de bir şey yok, hepimiz yanılabiliriz, neden diyorum bunu çünkü tire beklenenin tersini yapabilecek kabiliyette , bakıyorum da sitede ben dahil sevinen kimse yok. Nedeni belli,, (1.40-1.60) söylemeye dilim varmıyor, yaralarınızı deşmek istemiyorum.. Benim de dileğim bir an önce herkesin zararını kurtarabilmesidir.
Yatırım yapılsın diye de yazmıyorum. (Çünkü bizim çektiklerimizi başkaları çeksin istemediğim içindir..)
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bazen tutar evet....🙃
Sadece korkum alışta fırsat veriyor satışta yani fırsat vermesi sizce oyunmu yoksa yanlış taktikmi...???
Yarın 1.75 üstü görme ihtimali düşünüyorum...
1.80 üstü kapanışlar çok yakında.... ytd....
Bu sene de 2017 ve 2018 eylül ekim hareketlerine benzer bir tablo oluşmaya başladı, ilk durak gap kapama ondan sonra çok rahat 2.27’ye oradan da hacime göre en tepedeki gapi kapamak üzere daha ilerilere diye düşünüyorum inşallah...
3. çeyrek iyi bir bilanço bekliyorum hayırlısıyla. Şimdilik sene soru projeksiyonum 3.20 seviyeleridir... yatırım tavsiyesi değil temennilerimdir, bu yolculuk uzun olacak ben biraz köşede kestiriyorum, hepimize bol kazançlar...
3.xx seviyeleri ne oluyordu...[emoji3][emoji3][emoji3]
İnşallah...Kısmet...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya ben size ne dedim şikayetlerinizi edin şirketi övmeyin o olacak bu olacak demeyin yüksek hedefler göstermeyin ters teper....!!!
Bu adi şirketin sahiplerinin yaptıklarını anlatın gerçekleri anlatın....,!!!
Babacığım kesinlikle aklından bile geçirme o kelimeleri Ne olur....🤔😉
dün arkadaş al 5000 tane düşmeye başlar dedi.aldım haklıymış.bir üstü görmeden verdiler.y.t.d.
Kağıt yine salaga bağladı. Göstere göstere düşeceğim diyor ama ben bundan adimgibi emin olduğum hâlde satıp alttan alamıyorum. Ky bu zaafından çok güzel faydalanıyor.Bu günkü benim tahminim 1.54 inşallah yanilirimda 1.74 kapatır burda utancımdan kahrolurum...
Bugün nekadar ters düşünce versede salarak 1.61 destekli destekli bugun son yarım saat 1.71 civarı kapanacak gibi düşünüyorum.... ytd
Mls35 abim eğer 1.40 bekliyorsan hiç durma kes kökden minnet etme,nasıl olsa orayı görecek ya ....😉🤣
Tabiki borsada herşey olur amenna...,
Zaten adamların amacı bu yukardan verdiklerini aşşağıdan koyacaklar tahtacılar...
Şuan 1.61 alım yeri destek yeri burayı kırmadığı müddetçe ben ileri gidiş olup tekrar düzeltme yapacaktır diye tahmin etmekteyim..,,
Kesinlikle bana göre yatırım yapmayın sadece karaladım tutar tutmaz bilemem....!!!!!!
Sn. Teksas bak demedi deme , bu tire yanılırsın , aklın yolu bir, gittiği gibi gelir bu lanet kağıt.. Alıp satan arada kazanır. Gidecek falan deme kimse de hayal kurmasın , bak 60 olur, 65 gider gelir yine kürkçü dükkanına, yine de dün bildin, ama bu şans her zaman gülmez kardeşim. Utanırsın sonra bak demedi deme.. Ben zaten 2 den sonra yokum, 3 falan hayal, şişman kadın falan beklemem. 1 yıl daha boş geçirecek zamanım yok.
YTD. değildir, olamaz.
Alınırmı arkadaşalar
Abim kesinlikle olmaz demiyorum herşey olur borsada....eğer o tür beklentide isen varsa satarsın ordan alırsın,yada paran varsa ordan birdaha alırsın...,😉
sadece 1.61 üstü kaldıkça yön yukarı fikrim ilk etapta 1.80 üstü sonrası 1.93 1.97
Böyle olacak diye birşey yok sadece attım....😉
Bunu bilmek gerekirki bu şirket patronlarından dolayı bu haldedir....!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
1.61 kapadı genede hiç yoktan iyi...yarına kaldı dediklerim...😉
YORUMSUZDUR...
https://resmim.net/f/doVEMr.png
Gazada gelmezmiş..Yesinler seni...
Herkes yukarı gidecek sanıyor.:evil: şeytan bu kağıt.
1.59-1.64 arası pozisyonda. Ama hedef 2 üstü acelem yok. Metroları gömüyorum ,sana geliyorum yavaş yavaş.
1.80 altında geleni gideni toplama peşinde, esas satıcılarda 2-2.20 arasında kimsede vermem diyor. İnatlaşma devam ediyor.
esas düello 2 den sonra grafiklere göre de hareket etmiyor, teknik grafikleri bir şey ifade etmiyor. Bunun tekniği falan yok gibi, kafasına göre takılan bir kağıt bakalım benim gördüklerim doğrumu, Belki 2 den sonra yüklü satıcılar gelir. Toplam 9000 lotum oldu.
yatırım amaç taşımaz.
Ne olur lan şöyle 1.70 kapasanda hafta sonumuz neşeli geçse.
Ak mal bosaltuyor, kagit cok dengesiz ama bugun satis yedi baya
Mls35 abim malını boşalta boşalta bitiremedi 1.40 gelecek ya o yüzden....😂🤣
Espiri yaptım...☺
Asla ytd....!!!
Aman ha ben spek fakan değilim, 2 üstüne gelsin çıkmak istiyorum. AYRICA ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ. ARKADAŞLAR FALAN BİŞEY SANACAK BENİ. (çok paralı falan gibi.)
Teksas kardeşim.
Ytd.
Teksas, sen bu işi biliyorsun eminim, yap bir tahmin daha. Senin tahminlerin 3-5 yakını tutuyor.
bana sorsan 1.50 gelir derim, felaket tellalı gibi bişi olur.
ytd.
Bugün 1.61 kapatırsa bile güzel olur yoksa 1.54 tahminim haftaya sarkabilir....asla ytd
Ağırlık ortalaması 1.61 sanırsam Alış satış pastası paylaşabilen varsa iyi olur....
Dediğim gibi Ben haftaya en kötü 1.54 beklemekteyim....bakalım çakallar ölücüler mezarcılar tahtacılar dahada ölü gibi gömeceklermi aşşağı...🤔
Öyle bir patronun eline düştükki....Bunlar adamı hasta eder fıtık eder kanser eder...
Olan paramızıda hastanelere ödeyeceğiz galiba.....😡😡🥶🥶
😉
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....,!!!!
Pazartesi ben şikayet edebilirim arkadaşlar ama neler yazmam lazım , yardım edebilecek kimse var mı, maddeler halinde 1-2-3-4-5 gibi sırayla sıralayabilirler mi , ona göre yazayım, atmasyon olmasın, belki bir faydası olur...!
Kesin pazartesi yazarım zamanım var, izinliyim de . Belki etkisi olur...! Sizlere de şirkete de faydam olur..
yatırım amaçlı değildir, şikayet amaçlıdır.!!