Hep söylerim ky hedefimiz ilk 5 gyo olucaz hülooğğğğğ[emoji1][emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Hep söylerim ky hedefimiz ilk 5 gyo olucaz hülooğğğğğ[emoji1][emoji1][emoji1]
Temettuyu unuttun afsfasahaha :oleyo:
Altinnn buldukk... tankkkkk da var :)
Yok artık utanmasalar üstüne Cort d'azur da premier kat çıkacaklar[emoji1]
Zamanında hisseyi ky ye burda aptalca pazarlayanlar simdi aptal numarasina yatmis.Biz zamaninda bunun operasyon kagidi oldugunu soyluyorduk.Yok 10 alti yok v.s yalanlarini soylerken bunun nereye gidecegi bilgisini kimden aldigini biliyorum susslu.Iyi goturdun bu kagittan cok aglama.Musa ne alemde?Simdi baya yat kat cikmistir
Simdide baskalari.devrede yok tank yok altin sacma sapan yazilar.Yine birilerine kilitlediler galiba.yazik..
Global son 2 günde elinde olmayan hisseyi satmış. Metro virman yapacak o kesin. 2 günde global 893 bin satıyor, Metro 891 bin alıyor. Metro alım ortalama 5,27 global satış ortalama 5,397. kısacası cuma günkü pasta ya bakıp metronun elinde 800 bin lot var diye heves yapmanın anlamı yok. isterseniz siz de takasları açıp kendiniz bakabilirsiniz. durum orta da.
seans başladı ama nugyo açmadı seansı neden acaba
sıkıntımı var?
NUGYO .E pay sırası şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
Ödevini zamanında yapmayan öğrenci gibi sirket
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciklamayi gönderdikleri zaman açılır 1 saate muhtemelen asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yöneticiler bayram tatiline gittiler ondan oldu onlar için tatil bitmedi gibi
Şu şirkette işini bi doğru yapan eski yatırımcı ilişkileri yöneticisiydi o da ayrıldı zaten[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayram boyunca yediğin küfür yetmiyor.. bayramdan sonra da istiyor.. dünya size güzel aq çocukları.. ALCATEL göz göre göre gidiyor saplandık buraya
Sent from my iPhone using hisse.net
İlginç hayret ya özel durum yokmuş kamuya açıklanmayan çok şaşırdıkkk...
bugun forek haber dustu altau tank ıcın buyuk ıhtımallede ondan durduruldu
Işık, Altay Ana Muharebe Tankı (AMT) seri üretim sürecinde, tankın prototipini geliştiren Otokar ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın (SSM) anlaşamamasıyla ilgili şunları söyledi: “Otokar’ın rekabetçi teklif vermemesi durumunda Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ihaleye çıkma hakkı var. Bu Otokar’ın ihalenin dışında kalacağı anlamına gelmez. Otokar da başka teklif veren firmalar da olursa ihaleye girecekler, ihalede yarışacaklar. Bir firma veya belki birden fazla firma, ihaleyi alabilir. Tek parça da verilebilir, bölünerek de verilebilir. O, Savunma Sanayii İcra Komitesi’nin kararı.â€
Tankın prototipinin üretimi için 1 milyar dolara yakın harcama yapan Otokar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, seri üretim tekliflerine olumlu yanıt verilmesi durumunda 5 yılda 250 tankı teslim edebileceklerini söylemişti.
SSM, Otokar ile anlaşma sağlanamadığını açıkladı. Otokar da 9 Haziran’da yaptığı KAP açıklamasında, “SSM tarafından şirketimize bugün tebliğ edilen yazıda teklifin idari, mali ve teknik tüm yönleri ile değerlendirildiği ancak fiyat başta olmak üzere sözleşme şartlarında anlaşma sağlanamaması nedeniyle teklifin uygun bulunmayarak ihtiyacın ihale yöntemiyle karşılanmasına karar verildiği bildirilmiştir†dedi.
Komisyon bakacak
Bu gelişmenin ardından SSM, ihale süreci başladığında, rekabet sırasında tartışmaları önlemek amacıyla farklı yöntem izlemek için adım attı. Otokar’ın henüz katılıp katılmayacağının netlik kazanmadığı ihaleye 6 firmanın girebileceği öğrenildi. SSM, uzmanlardan oluşan bir komisyon kurarak, teknik inceleme yetkisi verdi.
Edinilen bilgiye göre; komisyon, ihaleyle ilgilenen firmalara ilişkin yeterlilik kararı verecek. Yeterlilik alan firmalar ihaleye katılabilecek.
SSM, üretici firmanın bulunup sözleşmenin 2017’de imzalanmasını, ilk tank üretimi için hat kalifikasyon testlerinin 2018’de yüzde 30’unun, 2019’da tamamının bitirilmesini hedefliyor. SSM’nin hedefine göre; 2020 itibariyle 15 adet, 2022’de 20 adet tankı üretilecek.
YARIŞACAKLAR
Başta Otokar olmak üzere ihale süreciyle BMC, FNSS, Katmerciler ve Nurol Makine ilgilendiğini açıklamıştı. Meclis’te bir grup gazeteciye açıklama yapan Işık, şunları kaydetti: “Altay Tankı’nın geliştirilmesi projesini Otokar kazandı ve Otokar geliştirdi. Bu ihalenin, sözleşmenin bir parçası, öncelik Otokar’ındır seri üretimde.
Ancak, Otokar’ın rekabetçi teklif vermemesi durumunda Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ihaleye çıkma hakkı var. Otokar’dan bir teklif alındı, teklif değerlendirdikten sonra BAFO dediğimiz (Best and final offer / En iyi ve en son teklif) istendi. Teklifi değerlendirdik ve seri üretim ihalesine çıkmak için süreci başlattık. Bu Otokar’ın ihalenin dışında kalacağı anlamına gelmez. Otokar da başka teklif veren firmalar da olursa ihaleye girecekler ve ihalede yarışacaklar.
Bir firma veya belki birden fazla firma, ihaleyi alabilir. Bu çok büyük hacimli bir iş olduğu için... Tek parça da verilebilir, bölünerek de verilebilir. O Savunma Sanayii İcra Komitesi’nin kararıdır. Dolayısıyla Otokar’ın veya Koç’un dışlandığı doğru değil. Orada sadece verilen teklifin, rekabetçi olarak değerlendirilmemesi ve ihaleye çıkılması... Şimdi o süreci işletiyoruz.â€
ama nugyo uzerınde oynuyorlar buyuk ıhtımalle cunku otokar gırıp gırmeyecegı bıle bellı degıl.........
Nugyo daki fiyat hareketleri normal değil. Bunu borsa farketti ve işlem sırasını durdurdu. Daha da devam ederse bi tip hareketler daha sert yaptırımlar gelir.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gn.Md. u yok, yatirimci iliskileri yok, zarar zarar, ciftlik burasi ama patron hisse artmasin diye her mal alanla savasiyor, 5 yildir bi daireleri satamadilar, cannesda festivallere gidip geldiler sosyetik ve hava atma firmasi, babam sagolsun ha ama tek dertleri gucleri surdaki yatirimcilar... burdakilerin tek derdi de horoz ahahahahahahahaha
11,20 gece acılacakkkk
Fakat galipi dovduklerine seviniyorum. Cok ah almistir o bu tahtalarda, cok kisiyi batirdi mahvetti. Ne sopa yedi ama 250 mio islem hacmi bir daha gelmez akli varsa. Cunku yapamaz kimse yapamadi kimler geldi kimler gecti ortada 5 mio hise var kalan patronda ama takaslarda oyle gorunmediginden kimse bilmiyor. 1 mio lot alan ogreniyor ahahahahahahaaha
sonucta hareketlı bır gun olacak nerde hareket orada bereket
Taban olur mu ? Olsa sasirir misin ? Ben sasirmam
o kardesemıze kızmayın zamanla belkı herkes gıbı galıp abımızden ıyı bır zarara ugradı belkı o yuzden galıbın elınde kaldı dıye sevınıyor belkı ama sanırım boyle olmuyacak galıbın malıyetı 5,36 ....
ahmet kayanın sarkısı vardır bırazdan kudurur denız..............
dostum Global son 2 günde elinde olmayan hisseyi satmış. Metro virman yapacak o kesin. 2 günde global 893 bin satıyor, Metro 891 bin alıyor. Metro alım ortalama 5,27 global satış ortalama 5,397. kısacası cuma günkü pasta ya bakıp metronun elinde 800 bin lot var diye heves yapmanın anlamı yok. isterseniz siz de takasları açıp kendiniz bakabilirsiniz. durum orta da. yani galipin elinde lot mot yok. bunu da yaz bi kenara. galipi de sürekli takip ederim. bu dediğimi dikkate alırsan iyi edersin.
Anlık pasta mümkün mü
Ek 4980 anlık takaslar
Üç beş kademelik karlar ile çıkış yapıyorlar gibi görünüyor.
Horoz satmistir alttan almaktir derdi..Bende suan tek lot yok nugyo.ana bu horoza dikkat edin.
--
ya nihayet borsadan anlayan bir kişi daha geldi buraya...
vay anasına ya o kadar yanlızız ki burda 3-5 borsacı... yeni bir " borsacı" gelince şaşırıyoz.
arada yorumlarını bekleriz, bilmeyenlerin yorumlarını okumak o kadar sıkıcılaştı ki ?
horoz aşağı horoz yukarı... ))))
tacirlerin elinde yüksek maliyetli mal var 200 bin kadar, bu horozcular onlar mı acaba ?
)))))
Ya dostum bır gorus vardır borsada bılırmısın...bır kâğıt ne kadar kotulenırse o kadar gıtcek demektır...
Sen ıyı bır borsacı olabılırsın ama ınsanları yonlendırme yapıyorsun gıbı geliyor bana...
bır haftalık nugyo takasını atsanda bızde görsek kımın ne malı var olur mu?
açıkçılar dadan maya başladı iyi izleyin.
yo iltifat ettim sana maker 24
hay allah millet ne kadar sinirli.
iyi tamam. yazma ok.