200 binler biterse sırada 300 binler belki bugun 200 binler biter gibi . ytd. büyük balinalar gelirse zaten ortalık toz duman olur
Printable View
200 binler biterse sırada 300 binler belki bugun 200 binler biter gibi . ytd. büyük balinalar gelirse zaten ortalık toz duman olur
Btr şuan 40 bıni gösteriyor arkadaşlar, kapanışta sürpriz yapacaklar mı??... :bravo::bravo:...
Bakın topladıklarını belli olmasın diye işB deki son alınan 9 lotun HEPSİ DE FARKLI KURUMDAN YAPILDI..BENCE...
Arka arkaya 9 alınan lot 9 farklı kurum..
Bu tesadüf mü..
GEDİK
GARANTİ
QNB BANK
OSMANLI YATIRIM
AK YATIRIM
YAPIKREDİ
İŞ
A1 CAPITAL
TEB..
Bu kıvılcım bu hafta hepsini yakar..
Hareketli..heyecanlı seanslar..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyuk adamsin
Selam sayın Fibonacci
Geçen hafta isbtr aldım. Bende beklentileri sizler gibi heyecanla bekliyorum. Ekleyebilirsem bu hafta iskur da ekleyeceğim. WhatsApp grubu kurmamız daha sağlıklı olmaz mı. Yorumlarınız için teşekkürler LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala 234 e satan var. Ne diyelim satarsa hayrını görsün ama önemli olan artık eskisi gibi satış tarafında çift rakam lotlar yok. Bugün 6 lotta kapattı.tahtadı hepsini çizde sittin sene alamaz artık, sabırla ilk etap 242 zirvenin test edilip geçmesini bekliyorum.242 bnin önemini çok iyi biliyorlar. Yaa nasip.
Sayın rlc44
242 öneminden biraz bahsedebilir misiniz. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn arkadaşım..
Allah hayırlı bol kazançlar versin..
Öncelikle kurucu hissedarlarının whatsapp grubu var.Ağa babaları orada."TIP" modunda sabırla süreci izliyorlar..
Altın hisselerde d*****n kuyruğu kopacak gibi duruyor..
28 yıllır devam eden rezalet son bulacak inşaallah..
Bu hisselerde eski yatırımcı yeni yatırımcı yoktur.İşin finalinde hissede olmak vardır..
Maliyeti BELKİDE 7-8 bin olan 230 binden sattığı için gemiden inmiştir.Şimdi 230 binden alan mı sağlam kar yazacak yoksa satan mı?
Bu iş sağlam sabır ister.Buradaki ustalık hisseleri almak değil hikayenin sonunda hissede olmaktır..
İşB kendi çapında DESTAN yazıyor..
Altın hisseler arasında fiyatının düşük olması vede likit olup derinliğinin olması hisse oynaklığını artırıyor.Ayrıca hisse çok toplu..
ANCAK bu işB ye karşılık A ucuz kaldı.B önden gidiyor.A da sonradan ona ayak uyduruyor..
Kurucu aynı kategoride değil.A ve B bankanın imtiyazlı hisseleri ancak kurucu intifa senedi.Fiyatının önemi yok.Borsadaki değer sanal sayılar...
Beklenti odur ki hisseler hazineye geçecek devlet banka yönetiminde masaya oturacak ve kısıtlamaları kaldıracak.Bunu hazineyi doldurmak için yapacak..
Devlet 3 liralık temettü hisselerini ne yapsın??
BİR BANKANIN A-B ve Kurucu hisseleri alınıp satılamaz.Bizim gibi küçüklerin eline geçemez.Ama bankanın basiretsizliği hisseleri bize kadar getirdi..
Gemiye son alımların yapıldığı kanaatindeyim.Fiyatlar hala çok ucuz.Özellikle kurucu hissesine has olan hikaye bambaşka bir olar...
Tarihte ilk ve tek olan KURUCU hissenin halka açık olması bitecektir elbet.Bence fiyatlamalar hızlıca yukarı çekilecek.KÜÇÜKLER HİSSEYE YAKLAŞAMAYACAK..
Bu iş ayyuka çıktı..
Bizim yapmamız gereken fiyatına bakmadan sürecin keyfini çıkarmak olacaktır..
Risk var mıdır?Evet..
Ancak büyük paralar büyük riskle kazanılır..
KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR..
YTD..YTD..
Günaydın herkese. 2008de özel bir bankanın kurucu hisselerenin hisse başı 2.9 milyon dolara imha edildiği gerçeği var işbankası neden olmasın ama banka ama devlet eliyle sadece zaman gösterecek. YTD
9.55 'te 234 e alıcı gelmişti ama satıcı yoktu bu sefer de.... 🤔
Asıl fiyatlar mecliste hakları konusulunca gorursunuz
Selamlar
ISB 42bin emrim vardı gelmedi. 234b iskur yazdim. Bakalım, kısmet nasipse gelir LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu B fiyatıyla A ve kurucu çok ucuz kaldı..
Buralardan kurucu yakalayabilen çok şanslıdır..
Bu safhada fiyatların hızlıca yukarı çıkacağını tahmin ediyorum..
Dünde yazdım..
GEMİYE SON YOLCULAR ALINIYOR..
Binemeyenler ancak arkadan el sallarlar..
KİŞİSEL TAHMİNİMDİR...YTD..
B 42 bin eşlesen yok heralde 12.55de
dayii helal olsun fobonecci gercekten saygilar
İsbtr de flama var,90 bin tl üstü olursa iskur 500 bin i bulurmu acaba ?
43.500 eşleşme oldu.
Eşleşmeyen 4 lot alıcı 43.000 de , 2 lot satıcı 43.900 de
13.55
İşA.....205100
İşB......43500
İşKur...240000
Kurucu ilk satıcı 300 binde..
Almak isteyen 300 ü masaya koysun..
Hepsi kıpır kıpır..
Boşuna dallara sıkı tutunun demiyoruz..
Yüksek fiyatlamalar başınızı döndürmesin..
Daha yeni başlıyoruz..[emoji41][emoji1]
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
Tamam tahtadaki fiyatların yükselmesi benimde hoşuma gidiyor ama ,satmayacağımıza göre bir anlamı yok ki bu fiyatların ,önemli olan, beklentilerimizde somut bir şeylerin olmasıdır, daha öncede bu fiyatları gördük zaten noldu beklentilerde bir gelişme olmayınca düştü ,olan çıkıyor bu kağıtlar diye, dahada çıkacak diye alanlara oldu ,düşürdüler fiyatları, aylarca yataya bağladılar, bıktırıp o çıkacak diye alanları sattırdılar zararına ,o tür yatırımcı arkadaşlar dikkatli olsunlar ,bu kağıtlar çok özel kağıtlar ,hikayesini öğrenip kafalarına yatarsa alsınlar derim ben, yoksa üzülürler açıkça söyleyeyim dedim....
MARSLI ile beraber Balıkesir eşrafı tahtadan aldıklarını
herhalde geri verdi ve tahtanın önü açıldı...Bundan sonra
ne olacaksa 240BİN üzeri olacaktır...Bu alımlar KY dan ziyade
partili ve yakınlarının alımlarıdır büyük ihtimal...
Çarşı karışacak o yüzden herkes vaziyet alsın arkasına yaslansın...
alan satan kim işa ve işkurda görebilen varmı sayın kwon ?
Tamamen haklısınız İsmail bey..
Borsa yatırımı risktir.Rüzgar her zaman tersine dönebilir..
Ancak BANA GÖRE bu sefer farklı..
Geçen seneki 242 bin yükselişi hacimsiz oldu.200 bin üstü 2 lot el değiştirdi.Kademeler arası bazen 70 bin liralara kadar çıktı.Bu yükselişte B nin 4-32 binlik muazzam yükselişinin de etkisi olmuştu...
Ancak bu defa inanılmaz hacim yaparak doldura doldura gidiyor.Neredeyse işlemsiz gün geçmiyor.Haftada 1 işlemi zor yapan tahtada 3 er lotluk işlemler oluyor...
Sabah 234 bin alış giriliyor ama alamıyorsun.Hisse fiyatına bakmadan alımlar olmaya başladı..
Geçen seneki harekette bomboş yükselip yine bomboş inmişti.Toplasanız 110-242 bin aralığında 10 lot işlem olmamıştır.Ancak şimdi sadece 200 binin üstünde 10 lotu geçen hacim görüyoruz..
Buna karşılık B ise durdurulamıyor.Bir ara gerisin geriye 32 binlerde gidecek sandık ancak tekrar toparladılar..
Güzel olan satanlarda güzel kar yazıyor.Çok rahat satış verdiriyor.İsteyen çıkabilir mesajı.Yani küçükleri hissede sıkıştırma olmadan hacimli gidiyor..
Ama hala büyük alımlar yapan BALİNALARI göremedik.Onlarda geldi mi arkası haber deriz..
Ne olursa olsun bu riski aldık...
Allah hepimize HAYIRLI KAZANÇLAR VERSİN..
YTD..YTD..YTD..
Sayın fibonacci
Tespitlerinizin tamamına katılıyorum
Başlıktakı -Haklısınız İsmail bey- kısmı hariç,
Bu fiyatlarla , bu hisseyi seçip de alanların bunu gözardı ettiklerini düşünmem bile.
Olağandışı bişeylerin başlangıcındayız bana göre. Yıllardır bunu beklemiyormuyuz.
YTD......
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın falconwht
Yazdığınız yazıdan beni haksız bulduğunuz anlamı direk olarak çıkıyor
yazınızdaki bu fiyatlarla bu hisseyi seçip te alanların bunu gözardı ettikleri düşünmem cümlenizle
Benim yazımdaki, bu kağıdı alacakların, kağıdın hikayesini öğrenip,
inanırsanız alın, cümlesi ile arasında ne fark var.
ve benim, yazımda, haksız olduğum konu nedir ,
Bu kağıtların geçmişine de hikayesine de ve ayrıca tahtalarının safahatına hakim ve bunlara yıllarını vermiş biri olarak ,bu kağıtlar niye artıyor dur bir öğreneyim şuraya gireyim de deyip buraya giren, yazılanları okuyanlara, uyarı amaçlı yazdım.
Kaldı ki ,bizim işimizin, küçük yatırımcının alımlarıyla artan tahta fiyatıyla hiç alakası yoktur .Düzeleceğine kesin olarak inandığımız bir mağduriyetin ,hazineye devir olacak olan vasiyet hisselerinin üzerinden düzeltileceğine inandığımız için hala burdayız ,burayı bakın kaç kişi okuyor ve kaç kişi bu konuların ayrıntılarını biliyor.....
Arkadaşlar çok güzel tartışmalar fikir alışverişleri oluyor... Herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Benimde aklımda olan bir soru var. Malum Kanal İstanbul referandum olacak deniyor.. bu referandum da çıkacak bir ''Hayır" sonucu hükümeti güçsüz kılar mı? Ve bunun hisselere yansıması nasıl olur? Erken seçim dillenir mi? Fikir beyan edebilecek varsa sevinirim..
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bey öyle bir referandum olacağını hiç duymadım.Kaldı ki erken seçim ihtimali sıfıra yakın.Seçimi isteyen yanar..
Yine kaldı ki hisselere bakınca bu işin zamanı OLURSA referanduma falan kalmayacak gibi..
REFERANDUMDA OLMAZ ZATEN..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
Dünkü ISBTR KAPANIŞ DERİNLİK ine tekrar bir bakın lütfen .
Kapanış fiyatı olan 39888 ile tavan fiyat olan 40882 ile arasında tam 27 lot mal vardı alınmadan kaldı.
Şimdi eskilere söylüyorum bunu, bu normalmi arkadaşlar .
Eğer bir gelişme varsa ve birileri bunu biliyor ve mal topluyorsa ve bugün kağıdın fiyatı 43500 olmuşsa, bu 27 lot mal orda kalır mıydı dün ,kağıdın beklentisi gerçek ve olacak, ama o zamana kadar, tahtada bu spekülatif hareketlere maruz kalacağız malesef ,,sat al son derece tehlikeli ,o yüzden sabırla beklemeye devam edeceğiz.....
fabonacci dayi harbi teknik indikator olarakta ismin uymus.helal
Kimse satmıyor Ama eslesme 242 de mevcut alıcı istikrarlı satıcı da hala istikrar yok olmus olsa suan 500 bin uzerı fiyat olmalıydı
Malınız elde kalma korkusu var ky de ihlas grubu bile daha istikrarlı