fena boca ediyorlar
Printable View
fena boca ediyorlar
seans sonu nasıl bitecek acaba..bu öğleden sonra action çok
halk yatırım sata sata bitirecek mi göreceğiz
Halk yatırım boşalltı bence iyi oldu.
buralardan tekrar tavan kapatabilirse büyük başarı...
bu ne başdöndürücü hareketler..
halk ın elin de toplam 154 k lot mu var bunların 88 k ini sattı herhalde şimdiye kadar sn kartopu daha iyi analiz eder bu durumu..paylaşımlar için teşekkürler
geri alım proğramında 106 157 lot alınmış 2019 mayıs sonunda 25 00 tl den başlanmış 2019 temmuz 16 da 30 46 tl arasında alınmıştır süresi 2019 da bitiyordu 2020 sonuna kadar uzatılmıştır şirket şimdi bu geri aldığı hisseleri satıyor . y t d
https://i.hizliresim.com/A0oWwa.png
https://i.hizliresim.com/UzHrNr.png
hepsini buraya yapıştırmadım çok uzun başı ile sonunu yapıştırdım . y t d
ya bu nasıl bir dönüş....
tavan kapar yada kapamaz ama bu hareketler yine efsane...
jants da uzun süredir varım cesaret edip biraz daha alamadım
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
acaba halk ın elindeki lotlar mı satışa konuydu ? neredeyse aynı miktarda lot sattı
sn. kartopu satan kim, halk mı.. derinlik izlemekten kaçırdım önceki yazışmaları..
tavan kapamalara da sevinemez olduk bugün..:)
İŞ topa girerse daha iyi.. mrshl da da İŞ var direksiyonda.. bu hırçınlık mrshl ı hatırlatıyor
mrshl ile patron lotları hariç ilk 3 deki takaslar aynı ekibin iş-garanti-ziraat bakalım ne olacak
teşekkürler..
ilerleyen günlerde kısa göstergelerde bir düzeltme yapsa.. mesela aşağıdaki stosun açısı çok tatmin etmedi (4 saatlik)..
https://i.hizliresim.com/3YMSX4.jpg
Pandemi dönemi büyük cokuste elli liradan bin tane almış sonra küçük yatirimci mantığıyla düşecek diye çoğunu satmıştım elimdeki az miktar bile ne güzel kar birakiyor firmaya teşekkür ederim.
Sn Aslanbey , 155.30 tavan olup 129 a gerilediği gün bile seans bitimine yakın 129.50 den almıştım ! Kağıtta benden tecrübeniz fazla, ama bu ürkeklik niye ? 124.20 ye gerilemesini bekliyorum ama 131 üstü kapanışda vites büyür diye yazdığımı hatırlıyorum.
2 hafta önce 108.7 den aldığımdan beri al-sat lar la % 110 getirdi allah bereket versin .Düzeltmesini yaparak ilerlemesi mükemmel . Benim çalışmamda 214,70 yolu gözüküyor .Umarım ,bu hafta 200 üzerine oturur.
Geçen haftadan beri aklımda ne var biliyor musunuz ; 3.çeyrek bilançosunu eylülde fiyatlamaya başladılar , çok büyük bir ihtimalle Ekimi boş geçirecekler.Bakalım göreceğiz .
2.düşüncem de yıl sonu genel kurul toplantısında gündem notlarından birisinin sermaye arttırımı olacağı .. Yıl sonu karının 100 - 140 arası olduğunu ve bir de söz konusu haberin düştüğünü tasavvur etsenize bi ! Bu da Mart Nisan döneminde , şu anki fiyat üzerinden min. % 300 artış anlamına gelir. Seni yakalayacağız ege en , görürsün !
Herkese sağlık,afiyet ve hayırlı kazançlar diliyorum. YTD.
Kap a haber düşmüş hisse satışı gerçekleşmiş gözümüz aydın diyelim önümüzde engel kalmadı artık
Bugünde güzeldi yarın ola hayrola diyelim
kaç lot satış gerçekleşmiş acaba bugün herhalde işlem hacmim de de rekordur gibime geliyor..
sn west by west kazancınızın hayrını görün..bazen iyi bildiğiniz hisse de dahi cesaret edemiyorsunuz..ama jants 10 numaradır benim için
tavandan 31 bin kusur lot...satış
Şirket yıl sonuna kadar yapacagim dedigi hisse satışıni bir günde yapmiş..Yeni maliyetlee olustu..Önümüz iyice açildi diye düşünüyorum..