Herkesin aklı kendine beklenti açık ve net bedelsiz o kadar.YTD
Printable View
Herkesin aklı kendine beklenti açık ve net bedelsiz o kadar.YTD
Birde burada hala bu hissenin ne iş yaptığını bilmediğimizden bize anlatım yapanlar oluyor.
Altın kaplama ambalaj yapsa da götürmek istemedikce götürmüyorlar.
O çöp hisseleri =.20 krş. dan alıp defter değeri eksi 2TL lerde olanları 30 TL lere nasıl gidiyorsa burada ortak olan küçük yatırımcı arkadalarımız da
hissemizin en azından enflasyon kadar yada dolar kadar çıkmasını hak ediyorlardır.YTD.
Tabiki herkesin en doğal hakkı kimsenin haddi değil başkasına karışmak ben fikir telakkisinde bulunuyorum olumsuz yazılar çoğunlukta olunca burda okuyup almaktan vaz geçenler olabilir... varsa temel analizde bozukluk çatır çatır konuşalım ama bunun dışında insanları belkide uzaklaştırıyoruz hisseden ben hisse topiğinden veya sosyal medyadan bir aracı kurumun hisseyi takibe alıp şirkete kadar gidip görüştüğünü gördüm bizde neden böyle sinerji olmasın
adam bana olmip i övüyor ya bir bak bilançolarına da kıyasla değil mi..
Neyse herkese bol kazançlar ben yeni bir gelişme öğrenirsem sektörle ilgili paylaşırım yormayalım birbirimizi.. selametle.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/3LfzJI.png
dolar günlük
https://i.resimyukle.xyz/7SVce0.png
dolar haftalık
https://i.resimyukle.xyz/d85dJ7.png
dolar aylık
Xkagt ile üst üste atarsanız %10 ucuz kaldığı görülüyor son üç ay kıyaslandığında..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademelerde 3-5 lot, bazı kademeler boş. 40-50 lot alıp 7-8 kademe kaldırıyor, atlayanlara veriyor. Tamamen can sıkıntısı işlemleri, tabi hisse sahiplerinin de canını sıkıyor.
Hisse gitmeyince yatırımcıyım diye kol gezenlerde eskilere sarmaya başlamış, durun beyler dün bir bugün iki ne bu atar. Sardığınız adamlar yıllardır bu hisse de. Siz üç günde böyle önünüze gelene hohohooo yapacaksanız Ünal reyiz paranızın yanında aklınızı da alır. Yatırımcıyız diye geldiler, hisseyi şirketi patronu tanımadan önlerine çıkana ilk günlerde yatırımcılık raconu kestiler, Ünal reyiz racon nasıl kesilir, yatırımcı nasıl olunurun dersini hemen vermeye başladı arkadaşlara. Vay yavrum vay bir de milleti patron adamı yapmalar falan....Durun daha bunlar cicim aylarınız, hele bi yıllanın sonra konuşacağız sizle :)
Kubilayhan xkagt kartn grafiğin üstüne atabildiniz mi .. Korelasyon doğru ve yüksek sadece zamanlama önemli..
https://i.resimyukle.xyz/eGRMQb.png
Karton sarı kagıt mavi renkde
Aynen bende 500 lerde kesişme olmasını görüyorum daha öncede bu ayrışmalar uzun sürmemiş kağıt endeksi düşmezse tabii..
Bu arada ben saatlik bakıyorum, daha yakın korelasyon takibi oluyor..
Teşekkürler resim atmayı pek beceremiyorum eline sağlık.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O uzun vade ben son ayları baz alıyorum ki güncel olsun..
Ama İnşallah tekrar öncü oluruz belki yeni gündem plastiğe yasaklar ile eski günlere döneriz benim hayalim bu zaten.
Dalga dümen devam ediyor, bakalım nereye kadar?
Şirketi aradım emaillere cevap gelmedi diye Meltem Hanım sağolsun başka bir adres verdi cevapları gelirse paylaşırım..
Bir ayda 3500 lot para girişi olmuş city 3000 lot artı ilk üçde alışda..
Artık alsınlar inşallah bekletmesinler bizi..
Bazen devletin bile gizli bilgilerine ulaşıyorlar. Karton bedelsizi yıllardır dillendiriliyor ve bekleniyor. Şirketin ortakları, genel müdürü, sahibi,sekreter vs. bi ton insan var. Hiç aralarında konuşmazlar mı, gündeme getirmezler mi, bu kadar mı gizli bilgi bunlar, bir şekilde birileri haberdar olamaz mı? Yoksa bedelsiz şirketin gündeminde hiç yok mu, konuşulmuyor mu, biz mi kendi kendimize gelin güvey oluyoruz?Anlamış değilim.
Yazmayacağım diyordum ama sen Demir in düşüncesine istinaden 5 yıl önce o yıl bedelsiz vereceği söylentisini en yukardan yk üyelerinden yaydılar.Başta İzmit memurundan tut üst düzey insanlara kadar herkes ciddi ciddi mallandı sonra en mi oldu 5 yıl geçti...
455'e tek emir 1000 lot satışa yazıp sonra 453'e çeken neyin hesabını yapıyor anlamış değilim. Belki de sadece ihtiyacen satan biridir.
Yukarıdakini yazarken kemire kemire bitirdiler.
Bunlar sosyal medya ve burayı takip ediyorlar ne zaman umutlu konuşsak çakıyor çok belli ben emin oldum tahtayı yapanlar psikoloji zorluyor nedeni değil sonucunu düşünüyorum ... Ağalara karışmam biz sakince bekliyoruz sizde çok üfelemeyin işte ağalar ağanın eli tutulmaz
Niye küfür etmiyelimmiş yani.
Hissenin ederi buralarmı?
Ha işte tamda bu nedenden dolayı tahtada o itneliği yapanlara kayış yapıyoruz.
YTD.
Yatırım daki ler yabancıda olabilir yani citi adına
3000 Lottan fazla çaktı.
https://i.resimyukle.xyz/xQ4RM9.png
kaydırakdan kayar gibi kayıyorum emenuke
her türlü kötü sözü hak ediyorlar.
biz bozuyorsak yükseltenler varya sayın dostum
demekki onların motivasyonuda yetersizmiş
:) :)
kardeşim ben haftada 1 giriyorum oda hafta sonu. o kadarcık bakıyorum şöyle tarıyorum sayfaları. hep aynı adamlar ve hep aynı kötülemeler. hisse kötüyse satın gidin beğendiğinizi alın. beğenenler almış yazmışlar siz onlara saldırıyorsunuz. siz sataşmasınız size kim ne derki.bide büyük adam edalarıyla konuşmalar filan olunca cok antipatik oluyorsunuz.siz bilirsiniz.ne olmuş yani kartn taban taban mı olmuş iflasmı acıklamış heryıl 2 katlarken bu sene fiyat yarıyamı inmiş ne var yani sizin beklediğiniz neydide mesela olmadı. bunlara cevap yok sadece varsa yoksa patron kötü spek kötü doğradı caktı saçmalamayın. sanki diğer hisseler gül bahçesi bi kartn diken.geçen haftaki ortalamalar ile ilgili yazdığım didişme gerçekleşti. bu haftada aynen didişme bekliyorum. biyük bir düşüş beklemiyorum. global borsaların ve bistin düşmediğini farzederek.sizde haftalık bakın olaya rahatlarsınız. son 1 şey kartn a bist 100 bir gömlek büyük geliyor sadece onun için hacim yaptırıp bassıyorlar sonra olay bence buhacim yaptırmasalar şutlarlar bist 100 den
Dolar bazında bakmıyorum.
geleceğine ve kar durumuna çalışıp çalışmadığına.
Migros geçmişe göre ve dolar bazlı uygun lakin öz sermaye mok
Doaş kar etmiş lakin bu durumda virüs olaylarında satışlar ilk elde sıkıntı 2 elde primli yani.
Eldekiler aynı emlaktaki gibi durduğu yerden artması yüzünden karlı.Devletin buraya ek vergi koyması lazım değer artışı vergisi 2.ele
hektaş ve brisa da sıkıntılı olmaları gerekirken durum ortada deter değerlerine hiç bakma
Gübre de aynı bence
Lakin biz öylemiyiz 3 vardiya çalışıyoruz ,artı altın kaplama ambalaj üretiyoruz sermayemizin 10 katı ilk 3 aylık kar ediyoruz.
Ederimize bak.
Şirket iyi lakin bunu bu durumda baskılayanlara kayıyoruz.
Ne kızıyonuz.
Ahanda kısada bekletimi yazayım 700 TL. Uzunda da 1200 TL. YTD.
Patlasanızda patlamasanızda buradayım.
Patron ve yancıları alenen tahtada buda bir gerçek.
Tekrardan YTd.
Günlükte sat verdi altta 413 de destek var.
Çakarlarsa alınmayın e kızmayın sakın emi.
YTD.
Bedelsiz tek beklentimiz onuda elimizde patlatırlarmı?Bilemem.
Ne zaman olacağınıda bilemeyiz lakin önceki yıllardan artık daha yakın.YTD.
çıkamayan hisse düşer de düşemeyen hisse çıkmaz mı ola acep.. :P
hayat her daim sürprizlerle doludur bence.. seyredelim bakalım..
cümleten hayırlı bereketli kazançlar dilerim sevgili karton dostları..
Patron ve şükerası Deniz den geçen aylarda alıp yükselttikleri malları Yatırım Finans üzerinden yediriyor tahtaya. Biz yemeyiz de yiyene afiyet olsun.
Patron anam yollardır hep aynı aksiyonla balık avlıyorsun. Zokanı bile değiştirmeden nasıl kandırıyorsun balıkları vallahi pess. Ulan ne bereketli sularmış be, ne sazanı bitiyor ne kefali!
Sakın öyle sözler söyleme serkalgo sonra haftada bir uğrayanlar gelir kağıdı kötülüyorsun diye sana ne imalarda bulunur..Endeks nereye geldi bu hala aşağı düşsem diye bakıyor yarın tavan olup 500 olsa hemen ortaya çıkarlar laf çakmak için ama demezler ki zaten endekse ayak uydursa 500 olması lazımdı demezler burada aklı başında olan herkes zaten kağıdın ciğerini biliyor diğerleri zamanla öğrenir..Ben bedelsiz bekliyorum o yüzden satmıyorum tabi ki sadece bu kağıtta değilim yoksa herhalde kafayı duvardan duvara vuruyor olurdum
BULLSBREARS2016 Twitter hesabı 11 bin takipçili ve rasyonel vede iyi bir temel analizcidir
reel sektörle de sürekli irtibat halinde dediğine göre, bunları paylaşmıştı...
Evet ambalaj sektoru ile beraberdim demin gelismelere sole covid sirasinda acayip artan siparisler normale donmus son 1 hfatadir subat rakamlarina donmus koli karton gene full devam ederoen oluklumukavva da fiyatlarda surekli dusus varmis orasi sikintili sadece...
karton oluklu mukavvaci degil koli karton isi full sadece mart 15 mayis 15 3 defa zam oldu kartonda fiyatalra +iki tanede pesin indirimlerde kisitlama +mayis ayinda iscilere 1000er lira ikramiye daha ne olsun:))
Kardeşim bu iş çalışmayla yada kâr ile olmuyorki?
Hala aynı yerdesiniz.
Şirketi buradaki arkadaşlar enazı 4 yıl en çoğu 12 yıl yada daha fazladır varlar.Tanırlar hisseyi
Götürse gider götürmezse böyle uyuz uyuz takılır.
Çıkarım yada düşerim diyenlerin yani bu işi yapanların vicdanına yada dinine kalmışız.
Onun için yan dal hisselerlede uğraş verilmeli takılınmalı.
Enaz 6 yada 10 hisse YTD.
Ne içi boş karı olmayan nice hiseleri uçurdular.
Orayada bakıp moral bozulmamalı bazılarını üste para verseler zaten pörtföyüme almam.YTD.
Sevgili kardeşim çok değerli bilgiler veriyorsun kendi adıma teşekkür ederim lakin bu öyle lanet bir şekilde (borsada) idare edilip yönetiliyor ki fabrikanın bulunduğu yerden petrol fışkırsa nafile adamlar kağıt çıkmasın diye ne gerekiyorsa yapıyorlar bana biri lütfen açıklasın endeks çıkarken prim yapmamış kendi endeksinin gerisinde kalmış 7/24 full çalışıp sermayenin kaç katı kar yapan bir şirketin ve geleceğinde parlak sektörü olan bir şirketin hissesini neden satarsın