şuan *Kriek* ve *Butik Pilsner* kiti sepete ekle aktif
butik pilsner kiti alu poşet seçeneğinde satılıyor :kmk:
Printable View
https://i.hizliresim.com/ai8293.jpg
Tek sorun ortada bir satın al butonu olmayışı!:kahkah:
Sosyal medyada Taylana ana avrat dümdüz giden, o kadar kişi var ki şaşarsınız.:yes:
Herif, ne anasında, ne bacısında, ne de avradında temiz iğne ucu kadar yer kalmayacağını bildiği için, tüm sosyal medya gruplarını kapattı.:he:
Aha o buton, ben de ve daha yüzlerce kişi de yok!:hah:
Ben banlamadım başka şeyler alabiliyorum, emme bana naaa... kit.
Neyse fazla kafa şeyettik komuşum o Taylana, tam tahıla geçecektim şimdi de ittimin Coronası çıktı!:vk:
Bunu yoneticilerimiz nasil kesfedemedi hayret
Küçük bir yorum okudum şunu diyor corona bu piyasaların henüz bir nedeni sonucunu yakın zamanda göreceğiz...okumamla tırsmam bir oldu borsalar henüz bu işin sonucunu satmadı
hasan abi bu TL nolacak
IMF'ye hesap verilmesi gerekeceği için oradan da para alınmıyor.yandaşlara dolarların akması için
nolacak bu TL
800-900cu henrickte ilk başta altın onsunda bi ralli bekliyormus ..1760'a kadar
Doytdoksanmi bişi diyosunuz işte onun altın versionu henrick die biri..oda 800-900 beklio onsta 😀😀
Yalnız piyasalardan hic güzel kokular almamaya başladım..
Warren Buffett’ın şirketi Berkshire Hathaway ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. $49.75 milyar zarar var.
Hisse başı zarar $31 BIN dolar.
Dün gece uyku tutmadı bi kez daha the big short filmini izledim...piyasalar ile ilgiliyseniz izlemenizi tavsiye ederim..yada margin call ..
Borsalar... bi satış dalgası daha sanki...
Amerikada durumlar iç açıcı degil ..powell herşeyi yapmaya hazırım dedi ..ecb tarafında lagarde daha realist ve gercekleri soyledi... powell herseyi biliyorda caresiz elindeki bütün kurşunları kullandı..elinden bu kadar geliyor
Yaptığım yorumu anlamak için azcık düşünseniz yeterli olacak saçma sapan anlamsız yorumunuz yerine...
Swap anlaşması elimdeki hisse senedi için bir temenni sadece.
Corona sonuçlarının fiyatlarda olmaması yani 2. çeyrek bilançolarının henüz fiyatlanmış olmaması genel bir beklenti analizidir.
Biri kısa diğeri 3 aylık vade için yapılmış bir yorum.
Şakşakcılık yerine faydalı yorum bekleriz
Bu sefer dibe gelirse bayagi bir kalir gibi,p.tesi yine bu sekilde inese arkasi gelir gibiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.