İzlemedeyiz Fiyatları YTD
Printable View
İzlemedeyiz Fiyatları YTD
Yine geliyor bir dalga. 22 bini aşar mı acaba bu kez?
Adamların 10 yıllığı yüzde 1 in altında ama borsası dakikada yüzde 1 lik inip çıkıyor
Ortalık yatisinca bize gelene kadar o kadar çok şey konuşulacak kiiiiiii :)
Of of of
Batik bankalar batik ülkeler onlar bunlar şunlar
Bizim turizm felan havalarda ısınmış vaka sayısı da artmazsa renk çok farklı da değişir
İhracatta da aynı şekil
Millet çin malina dokunamaz oldu la :kahkah:
Avrupa da uzak doğu deyince tüyler tiken tiken oluyor şimdi , haritanın o kısmını coğrafya kitaplarından silebilirler o derece yani :kahkah:
Günaydin arkadaşlar
Sermayeyi koruyan veya karda olan varsa
Piyasadan bir müddet uzak dursun
Ister long
Ister short
Yara almama ihtimali çok düşük
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 . Korona vakasini acikladi saglik bakani. Allah hepimizi korusun. Haftasonu aciklanir onlar yirmiler
2. Hasta çıkmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koca: Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var
Sercan abi 126 bip ile vob en düşük değer arasında her yerde malım var
( tabi bana göre uygun gördüğüm değerlerde )
Long al sat şeklinde vurkaç yapıyorum
Karı göreni satıyor zararda olanı tutuyorum
Maliyet ayarlaması yapıyorum
Kafasını kaldırdığı an yapıştıracak hissem de var longum da var
Ancak sürekli eksi GAP eksi GAP kafayı kaldırmama olursa zarar olur
DÜN AKŞAM sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.
Sorun yok gibi hala
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 corona vakası 1 corona vakasının temas kurduğu kişiymiş
Piyasa bunu bence olumsuz anlamaz
Tedbir aldıkları için temas kurduklarını
Yine pala bilir ytd
Tekrar 21.800
hiç etmez bunu 2018 de aynı böyleydi secim zamanı akp propagandası yapıyordu rte seçilirse 150 bin fln dolar göçer ... budadık
baktım geçen gün yine başkanımız iyi işler fln gibilerinden dedi girdim tekrar budadım
akp propagandası yapanı budarım !!
Xu 30 kağıtlar yüzde 5 artı açacak şimdi sonra devre mi kesicek yarım saat
bu çöküşün ana mimarı her zaman ki gibi tayyip
bankalara sataşarak piyasayı aşırı kırılgan yaptı
corona tr için muaazam bir fırsat fed den çılgın güzellemeler gelecek 2 yıl boyunca
çok ılımlı bir düzeltme ile atalatabilirdik
peki corona geçince büyük ralli olacak mı ;?
işte o tayyip riskine bağlı
erken seçim ve isbanka çökmek için sabah aksam yanıp tutuşuyor
yine bulur bir kriz yine çökertir bizi
koskoca borsa 1,5 cent olmasının tek mimarı !!!!
Her vakaya borsada basacak halleri yok fdow abartırsa bizimkide abartır fedin para az para degil bugun ,daha sonra basacak olsa bile alması lazım sat sat nere kadar yavv
Bu iş çan eğrisi gibi
Negatif Etkilenmeyen tek bir ülke bile olamaz ama görece en az etkilenen ülke en avantajlı konumda olur .
Turizm tüm dünyada tirt olacak ama görece olarak biz Yunanistan ve Hırvatistan , Latin Amerika ülkeleri daha az negatif etkilenir
İhracat açısından herkesin olumsuz etkilenecegini nenem de söyler zaten ancak görece olarak uzakdoğunun hasar alması alternatif ülkelere yarar
Sattığı mala göre
bu küresel bir kriz değil küresel bir format
Bu işin sonunda yeni bir işletim sistemi kullanılmaya baslanacagindan şüphem yok
Üstelik küresel bir sistemde değil birbirleriyle entegre çalışan ulusal sistemler
Dow gece seansında saat 20.00 de 22.900 iken bizimkisi 115.500 imiş...sadece artı eksiye bakan arkadaşlarım seviyelere dikkat ederseniz tuzağa dusme ihtimalinin azalır...
marjlar ve limitler düştü değişti bilginiz var değilmi beyler
Akşam bizim kapanışımızda 18.10 itibariyle SP500 2.544,25
Şu anda 2.528
Yani %0,64 ekside.Çin, Hindistan, G.Kore falan da ekside.
%5 gaplı açılış bekleyenler ne yedi içti sabah kahvaltısında?
ABD nin 410 milyar dolar altın rezervi var şuan.. geri kağıtlar bassın dursun . 4 trilyon dolar bilanço var derde. Yani altın bu durumda 15.000 dolar olmalı karşılığı olması için.
Ve fakir emergingler vs gene altına basıyor uyuz oluyorum ya
Dowdan ziyade spot anlamında daxın açılışı ve sonrası önemli. 14 binden 9 bine düştü tepki vermedi. Bi 10 bin tepkisi verse biraz ortam neşelenirdi.