hastane yapımları başlamış
çimento
cam
demir
ilaç
tıbbi mlz
bunlar iş yaparmı
ytd.
Printable View
hastane yapımları başlamış
çimento
cam
demir
ilaç
tıbbi mlz
bunlar iş yaparmı
ytd.
Garan yine yeşil tarafta diremiyor. Yine ters hareket yapmasınlar.
Amerika ile bizi kıyaslamak hata olur. Onlar zengin biz fakir. Onlar uzun süre dayanır ama biz daha 15 günlük üretim kısıntısında civataları gevşettik. Ne olacak bilmiyoruz. Devlette para kalmadı. Hepsini hesap etmek lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garan gidiyor yavaştan yavaştan fakat pala amcam makasla oynayarak korkutuyor herkesi
korelasyon oranları değişmekle veya arada ahenk bozulmakla birlikte tüm enstrümanlar renkli bir resmin parçaları gibi dans etmekte diye düşündüğümdendir kendime böyle kısıtlamalar getirmek. en yakın örneğinden bizde bana göre net bir direnç olmamasına rağmen dün dow da 23.500 direnci pozisyonuma stop koymamı engelledi. yine de uyarınız için teşekkürler...
Harbiden küçük amerika olmuşuz
3 tane Sahra hastanesi olabilecek yer varken yeni yer yapılması çok manidar olmuş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya şu pgsus taban olursa benden başka içi soğuyacak arkadaş var mı. İllet etti beni.
Tüm mallar soğuk havaya...
Pegasus vadeli yine coşmuş...
Spotun 7-8% altından gidiyor...
Keşke bugün de tavanlasaydı da rahatça pozisyon alabilseydik...
Pay vadeliler spotun belirli bir yüzde altında gitmemesi gerek... Böyle birşey de hatırlıyorum belki BeraBull biliyordur...
Eğer mevzu açığa satışı yasaklayıp piyasa da korunma sağlamaksa bu saçma pay vadeli işine de bir el atılmalı...
Yahu ,burası viop sayfası....viop dışında herşey konuşuluyor,grafik falan hak getire zaten
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereye Lösev ahbab ve kaça düşerse
Hocam mevzu taban olup olmaması değil, spot ve vadeli arasındaki marjla adamlara istenilen oyun alanı açılıyor...
Bu rahatsız edici...
Vadelisi spottan daha fazla işlem olan bir tahtaydı pgsus , geçen sene short mezarlığı olmuştu tahta...
Şimdi ne vadelisi ne spot tarafı 30 hissesi gibi hareket etmiyor maalesef...
Elimde dünden açtığım 112.303 ortalamalı shortların yarısı duruyor...
Bugün 109.500 civarı görebilir diye tutuyorum...
Duruma göre o civarda tekrar değerlendirme yapmak gerek...
Dolar hareketli, yurt dışı kararsız...
Deniz yatırım dünyaları kazandı. Böyle bir tahtaya bu kadar belli ede ede yön vermek çok garip. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...254e50c2ca.jpg
Her an fişi çekebilirler..Hiç alıcı yok git-gel yaptı ama çok etkili değildi..Kendini kandırıyor..
Düşüş trendine girdik artık. Ucuz kağıtlara bile rağbet yok
http://flashresim.com/upload/MTVlOGQ4N2M4Y2ExZTU.png
Benim oyun sahasında olan dow la ilgili graf paylaşayım .
kolay gelsin.
[QUOTE=egemens;4318208]Söylemesi ayıp tır böyle şeyleri ben her kazandigimda yapıyorum zaten[/QUOTE
Allah kabul etsin
Böğrüne böğrüne yiğitlerim
Goy ver gelsin tatlım
Go go go go
Zamanında tuvaletten bile para almayı düşünen biri hissesindeki bu oynaklıktaki hissesinden kolay kolay para kazandır mı sizce
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi