Bazı hisse başlıklarına bakıyorum hisse 1 1.5 ay yatay aşağı gidiyor ortada yok hissenin üstadlar .
İki gün tepki veriyor günde 10 gönderi yapmaya başlıyorlar hemen
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bazı hisse başlıklarına bakıyorum hisse 1 1.5 ay yatay aşağı gidiyor ortada yok hissenin üstadlar .
İki gün tepki veriyor günde 10 gönderi yapmaya başlıyorlar hemen
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
117den berı tasıdıgım hazıran longların cogunu verdım....elımde agustos vadelı sortlar kaldı bakalım bekledıgım hareket gelecek mi
Ali Erbaş: Camilerin fethini gerçekleştireceğiz inşallah.
Allahım sen aklıma mukayyet OL.:(
Pala zende su koyverme artık.
Üztadların çoğu şortladı.
zaten küfeyi doldurmuştun önceden.
De hadi.
go go go belki yabancıdır, neme ilazım. :he:
Yok neymiş zig zaglı gitçem.
zigzagsız git bi seferde. asdad. :he:
Trump : incil e saldiriyorlar , kiliseleri yikamayacaklar :)
Yil olmus 2020 hala fakir fukarayi dinle kandirip yolunmuş tavuga ceviriyorlar
vadeli günnük ortalaması 600 lerde.
pilot noktası olarak alınabilir. :he:
hisse-endeks ÇOK YÜKSEK HACİMLE tepe yapıp oradan %1-2 aşağı kapatırsa, dikkatli olmak lazım.
hissede hareket sert olduğundan bu %5-6 olmalıdır..
Sanırım viopu kalıcı olarak bırakıcam. Bu kadarı gerçekten fazla. Spot dısına girmemeye yemin etmeye az kaldı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün aps 8.000 artmış..kanımca bugün de aps de artış olmuştur.
ve 180 K yerli yeni yatırımcı gelmiş (son 5 ayda)
twitter üstatları alkışlıyor:
yerli borsa olacak diye.:)
hele yabancı %50 olsun,iş tamamdır ,diyorlar.:halay:
https://www.tradingview.com/x/WGd3DLO4/
50 ema'nın altında ilk pozisyonumu alırım. 200 ema'nın altında kalıcı olursa oradan 10 bin puan düşeriz gibi bence.
Bun bankalara yatırım yapanlara Allah yardım etsin...
Psikolojin bozulur bu kadar rallide bişey elde edememekten...
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
18d
Berat Albayrak hayatta en 'onur duyduğu' özelliğini canlı yayında açıkladı: "Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olmak"
:kahkah:
bankalarda görüntüyü istediğin gibi yorumla..
mesela VAKBNK:
eğer alçalan bayrak-flama dersen:3.40-3.60
yok simetrik üçgen yukarı dersen:5.40-5.50
hangisi %51 olduğuna bakmak için diğer normlara bakılabilir.
damadın sattığı ucuz dolarlardan alıp ay sonu borcumuzuda kapattık...
çok iyi oldu bu düşüş...
nisan başı dolar fiyattan borcumuzu kapadık...
dolar çaktırmadan gideyür.
682 lerden dubıltop yapabilir bence.
121.700 den açtığım uzunları 121.450 den kapattım.... Aselsan vadelide kar ettiğim için bugün hala 20 tl kardayım :)
Dün saatlik göstergelere göre yaptığım işleme devam....dün en son 120.900 den kapattığım kısaları tekrar 550 puan yukarıdan açmış oldum... Ana hesaptaki uzunlar beklemeye devam edecek.... Saatlik formasyona göre 1-2 lot ile yaptığım teknik al satlara devam...
şimdiye kadar hep bankalar gerideydi bir türlü yükselemiyordu bugün endekse göre ayrışıyor bankalar. bence insanlardaki "bankalar gitmeden endeks gitmez" düşüncesi ile şu an bankaları yükseliyor gösterip endeksin kalanını satıyorlar ve insanlarda "bankalar harekete başladıysa bizim hisselerdeki düşüş sadece düzeltmedir" algısını oluşturup ky'nin o hisselerden çıkmamasını sağlıyorlar.
ky. borsaya hucumu olumsuz; aile dramları oluşabilir.
yan hisseler son düşüşten sonra bile %100 yaptı.ama bugün yan hisseler zayıf.
etrafta borsaya hucum var.iş yerinde,ailede; herkes hesap açmış.
bıst30/diğer en dipte.eğer endeks yükselecekse; banklar eşliğinde sert hareket olurken diğer yan hisseler az yükselmeli.
endeks düşecekse bankalar az düşmeli ama yan hisseler sert düşmeli. bıst30/diğer UZUN VADEDE ederine gelmeli.
hangi açıdan bakarsan bak ;ky nin en çok tercih ettiği hisselerde göreceli sıkıntı daha fazla gibi.
Kapalı piyasada 6.70 olan dolar
Şimdi 6,81
Dış güçler ha tabi tabi
arkadaşlar sizden bir ricam olacak...oğluma bir telefon alacağım söz vermiştim LGS ye girecek haziran 20 de...telefon alacağım ama ben hiç anlamam teknoloji işlerinden...apple çok fazla olur 14 yaşında çocuğa ve gereksiz pahalı...ben samsung kullanıyorum ona da samsung alacağım oyun moyun oynar internete girer falan çocuk işte ne yapacak başka telefonla...bir tane gözüme kestirdim SAMSUNG A30S modeli..bunda tek kafama takılan görüntü kalitesi 1080p değil 720p...ama youtube da video izlerken bakıyorum 720 ile 1080p arasında ben pek fark göremiyorum...onun haricinde ram, gb, işlemcisi kameraları v.s. iyi gibi...
alınır mı bu telefon? oyun moyun oynarken kasma falan olur mu? pubG bilmem ne oyunlar işte ondan da anlamam...
bilen anlayan varsa fikir verirse sevinirim...fiyatı da 2.200-2.300 TL gibi...
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş.Ülkemiz imam hatip neslinin gayretleriyle bugünleri yaşıyor.
Maşallah hergün yeni bir açıklama yapıyor.
Dow ucuyor yine ne bicim bir borsadir bu
Son dönemde alım gücümüz o kadar düştüki
Apple felan yanına yaklaşılmıyor
Yani son sistem alacak olsan 10 bin gaymenin üzerinde para vermek gerekiyor
İyice cıvkı çıktı hele altın bazın da gelirler çok düştü vatandaşın