1900 ün altını da gösterdiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1900 ün altını da gösterdiler
Gr 440 ın altında
Altının düşmesini anlıyorum da marttan beri onsda düşüş olduğunda çok nazlı olan bir düşse beş çıkan ons nasıl böyle bist 100 gibi düştü anlamadım. Kesinlikle piyasa okuma gibi bir şey yok artık bence. Tüm yorumcular atma tutma stratejisi uyguluyor. Sonra ben demistim uyarmıştım diyor. Bir de sevmedigim yorumlardan biri de "dikkatli olun. Zaten piyasa da işlem yapan herkes parası havadan gelmediyse her dönem bence çok dikkatlidir.
Her şey yalan tek gerçek sepet 😁
Borsa da yokladılar
Emtia da yokladılar
Sırada?
Çok dikkatli olun
buna da şükür binlira başına 25 tl ile yırttık. Ne "altın"mış be kardeşim.
Bugunku dususu nasil aciklayacaklar
Kumar oynayacaksanız gümüş alın daha zevkli mk dün 10 k zarardaydım.5.55 e kadar düştü şimdi 6.15 seviyelerinde.iyi silkelediler dün.ben böyle oynak bişey görmedim.
gümüs ve altın düzeltmesini yapti belki bi miktar daha düsüs görüp daha da yükselerek yoluna devam eder
gümüsde daha canak tamamlanmadi
Arkadaş bütün destekleri atlamış geçmiş. Bugün altın ons ve dolarda yükseliş var. Henüz daha erken ama günü pozitif kapatırsak altının dünden kalma olumsuz (dün finans yarına sarkar dedi. bugün akşam yapılacak değerlendirme için) yarın da az da olsa eksi, sonraki gün için artı getirebilir. Gördüğüm kadarı ile ons 1911 dolar seviyesi gibi dönüş yaptı.
Endeksi thy ile tutmuslar
Suan hisseler eksi iki civarinda
Ons a bak ya yarim saatte 30 dolar dustu
Resmen kumarhaneye cevirdiler
rusyanın aşıyı bulduguna inanan var mı ya
7.35 üstü hedefler revize olur
o kapiyi kildirtmazlar inşallah
eğer borsa yarın'da
1100 ün altına düşmeden kapanış yaparsa,
borsanın yukarıya gideceği umudunu taşımaya başlarım.
Mac a bak ya
Helal olsun
Arti 5 yapmis dun
Aşıyı bulma olayı o etkiyi sınırlı olsa da yaptı bile. Bu kez tamam onaylandı diye bir haber çıksa yine bir dalgalanma olur. Profesyoneller bu işten kazanırken amatorler kaybeder. Çünkü düşük seviyeye gelmiş olan altın tekrar toplanmaya başlar ve yukarı yolculuk başlar. Örneğin bizim millet altın konusunda çok tutucudur. Alıp satmak için değil, yastık altı için alır saklar. Bu arada dünyadaki para bolluğunu da gözden kaçırmayıp; altının sadece virüs olayından dolayı yükseldiğini düşünmeyelim. Bol kazançlar.
Üstadım,
bu sefer XBANK ile yukarı gideceğimizi düşünüyorum.
tabi metal sanayinin desteğinde,
Xtkjs sırasını da savdı bence.
zira
teknoloji endeksi hisselerin bazılarında, çoğu portföy, ampul gibi havada duruyor.
Diğer yandan.
banka ve sanayi hacmi ile teknoloji hacmi büyüklük olarak ta epey farklı.
Bunları hesaba katarak böyle bir fikre vardım.
Tabi ne derece mantıklı onuda sizden yorum olarak bekliyorum.
Dsö açıklama yaptı
İlk aşamada, 3 aşama var, aylar hatta yıllar sürer bu aşamalar dediSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En büyük altın alıcılarından biride rusya
Dün abd enflasyon verisinin yüksek geleceğini biliyordu ruslar
aynı güne aşı haberini yetiştirdilerki ons düşsün onlarda düşükten mal toplasınlar
Sonrada bizim aşı fos çıktı deyip onsu 3000 dolara fırlatacaklar
Büyük resmi gördüm böylece😂
yaaa onur kardeş. aslında bizde o kadar da corona yoktu. dıj güçlerin buraya gönderdiği dıj hasta onlar. ama yoğun bakımlarda artma varmış ama yevmiye 15 kişi ölüyor. aynı 6,85 gibi. aslında sağlık bakanı baskılamasa iyi olacak. yarın 6,85 den 7,37 ye çıktığı gibi 15 ten 45 e çıkarsa yandı keten helva.